Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Early Birds fietstour

Voor de vroege vogels: Ontdek Antwerpen in de ochtend

Hoogtepunten

Early Birds fietstour

Zin om je ochtend in Antwerpen meteen goed te beginnen? Kies dan voor deze leuke fietstour langs de highlights van Antwerpen. Je vertrekt om 10:00 uur vanaf de startlocatie voor een ontspannen fietstour onder begeleiding van een leuke lokale gids. Naast dat je enorm veel ziet van Antwerpen krijg je ook veel tips mee, je middag is dus ook zo gevuld!
Starttijd 10:00
Meeting point Paradijsstraat 15, 2000 Antwerpen
Duur 2 uur, 30 minuten
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Begin je ochtend in Antwerpen meteen goed met deze fietstour
  • Ontdek de leukste plekjes en bezienswaardigheden in Antwerpen
  • Dankzij de vele tips is ook je middag zo gevuld
  • Onder begeleiding van een ervaren Nederlandstalige gids
  • Je krijgt in 2,5 uur een goed beeld van Antwerpen

Dit ga je beleven

Je eerste bezoek aan Antwerpen begin je natuurlijk met een leuke fietstocht onder begeleiding van een lokale Nederlandstalige gids. Deze Early Birds fietstour is speciaal voor de ochtendmens onder ons. Je vertrekt om 10:00 en start je de ochtend (na je ontbijt) met een ontspannen kennismaking met Antwerpen. De ervaren gids neemt je mee op een ontdekkingstocht door Antwerpen, waar je de belangrijkste bezienswaardigheden gaat zien.

Je fietst ontspannen door de stad en krijgt al fietsend een goed beeld van de stad. Er zijn verschillende stops onderweg bij de leukste plekjes en bezienswaardigheden van de stad. Hier zal de gids je meer vertellen over de historie, identiteit en cultuur van Antwerpen. Leuke verhalen en anekdotes ontbreken ook niet, je leert Antwerpen en de bezienswaardigheden écht goed kennen. Tijdens deze fietstour zie je o.a. het Rubenshuis, 't Zuid, de Grote Markt, 't Eilandje, MAS, de Kathedraal en het Steen.

Inclusief

  • Een deskundige lokale gids
  • Gebruik van goede fietsen
  • Helm, fietsmandje en kinderzitjes zijn beschikbaar
Early Birds fietstour
Early Birds fietstour

Beoordelingen

9,7
Geweldig

Op basis van 3 beoordelingen

Superenthousiaste gids (Steven) met veel kennis van de stad Antwerpen, de geschiedenis maar ook wat er vandaag speelt. Leuke afwisseling van wijken en bijzonderheden. We hebben de tocht gelijk aan de start van ons bezoek aan Antwerpen gedaan waardoor we maximaal hebben kunnen genieten van ons bezoek
10,0
Super leuke tour! Leuke weetjes en onwijs ingespeeld op de groep
10,0
Een vreemde fiets is altijd wennen., Zeker, wanneer er ook nog eens gefietst wordt in een stad die onbekent is. Door onze vriendelijke gids (Stephan) die de fietsen goed afstelde en ons een kleine uitleg gaf was de onwennigheid rap over en fietsen we met ons gezin al vroeg over de soms hobbelige paden van Antwerpen. Het leuke van de Early Birds fietstour is dat de stad langzaam ontwaakt. Op de meeste plaatsen was het dan ook heerlijk rustig. Wij hebben de tour op de eerste ochtend (zaterdagochtend) van ons bezoek aan Antwerpen gepland. Zo krijg je gelijk een redelijk goed overzicht van de stad. De uitleg over de stad werd op een enthousiaste en spontane manier gedaan. De duur van de tour 2.30 uur vonden wij voldoende. Wij vonden het zeker de moeite waard. Een aanrader!!!
9,0
Antwerp Bike Tours

Antwerp Bike Tours

Als liefhebbers van het per fiets ontdekken van de stad zijn Steven en Kristien Antwerp Bike Tours gestart. Van een leuke kidstour tot een fietstour met bierproeverij, bij Antwerp Bike Tours staat een comfortabele en fijne beleving van Antwerpen voorop.

9,2
70 beoordelingen
6 activiteiten