Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Antwerpen Hoogtepunten fietstour

Fiets langs de hoogtepunten van Antwerpen

Hoogtepunten

Antwerpen Hoogtepunten fietstour

Wil je op een leuke manier kennismaken met Antwerpen? Met deze fietstour fiets je onder begeleiding van een vriendelijke gids langs het beste van Antwerpen. Je ziet alle belangrijke bezienswaardigheden van Antwerpen en ontdekt de beste plekjes van de stad.
Starttijd 14:00
Meeting point Paradijsstraat 15, 2000 Antwerpen
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands of Engels

De highlights

  • Een perfecte kennismaking met Antwerpen!
  • Fiets langs de highlights van deze Belgische stad
  • Onder begeleiding van een enthousiaste, ervaren lokale gids
  • Fiets door historische wijken, moderne buurten en langs hippe hotspots
  • Bekijk o.a. het Steen, de Kathedraal en de Grote Markt

Dit ga je beleven

Zin in een lekker weekendje weg? Kies dan een korte stedentrip naar Antwerpen! Om de stad in korte tijd te verkennen kun je verschillende leuke activiteiten in Antwerpen doen. De leukste? Een fietstour met lokale gids! Met deze fietstour fiets je samen met een gezellige Belgische gids langs alle belangrijke bezienswaardigheden in Antwerpen. Fiets je mee?

De gids weet de beste plekjes van de stad eenvoudig te vinden en zal leuke weetjes en achtergronden vertellen over Antwerpen en de plekken waar je stopt. Je fietst door prachtige oude wijken, nieuwe moderne buurten en langs hippe hotspots. Natuurlijk kom je ook langs de Grote Markt en het stadhuis, het MAS, het Zuid, het Centraal Station, de Kathedraal, de Chinese Wijk en het Steen. Er is een korte pauze aan het MAS, waar je ook nog even het dakpanorama kunt bezoeken. Zo leer je in korte tijd Antwerpen echt goed kennen!

Inclusief

  • Goede fietsen
  • Deskundige lokale Nederlandstalige gids
  • Achtergrondinformatie en handige tips
Antwerpen Hoogtepunten fietstour
Antwerpen Hoogtepunten fietstour
Antwerpen Hoogtepunten fietstour
Antwerpen Hoogtepunten fietstour

Beoordelingen

9,2
Geweldig

Op basis van 41 beoordelingen

Heel leuk en veelzijdig, goede en zeer sympathieke gids, mooie verrassende tocht, goede fietsen. Je krijgt een goede algemene indruk van Antwerpen en veel algemene informatie over de stad. Soms ontbreekt een beetje meer concreet detail over geschiedenis of gebouwen, maar ik snap dat je in die paar uur niet te diep kan gaan. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
8,0
Wij waren nog nooit in Antwerpen geweest en hebben de fietstour op de eerste dag gedaan. We kregen direct een complete indruk van de stad! Het fietsen was heel relaxed en de gids heeft ons veel leuke feitjes verteld over de stad en alle hotspots laten zien. Daarnaast hebben we ook veel gehoord over de geschiedenis van de stad! Tijdens de tour zijn we op leuke plekjes geweest, waar we anders zelf nooooit geweest zouden zijn. Dus als je in korte tijd, veel wilt zien van de stad is dit echt een grote aanrader!
10,0
Leuke tocht om in relatief korte tijd veel van de stad te zien. Leuke enthausiaste gids, complimenten!
8,0
Steven was een hele enthousiaste gids die ons zijn liefde voor de stad heeft overgebracht
9,0
Antwerp Bike Tours

Antwerp Bike Tours

Als liefhebbers van het per fiets ontdekken van de stad zijn Steven en Kristien Antwerp Bike Tours gestart. Van een leuke kidstour tot een fietstour met bierproeverij, bij Antwerp Bike Tours staat een comfortabele en fijne beleving van Antwerpen voorop.

9,2
64 beoordelingen
6 activiteiten