Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Antwerpen Hoogtepunten fietstour

De ideale kennismaking met Antwerpen! Met deze fietstour fiets je onder begeleiding van een enthousiaste, ervaren gids langs het beste van de stad.

De highlights

  • Een perfecte kennismaking met Antwerpen!
  • Fiets langs de highlights van deze Belgische stad
  • Onder begeleiding van een enthousiaste, ervaren lokale gids
  • Fiets door historische wijken, moderne buurten en langs hippe hotspots
  • Bekijk o.a. het Steen, de Kathedraal en de Grote Markt

Dit ga je beleven

Een korte stedentrip naar Antwerpen is een ideaal weekendje weg. Om in zo'n korte tijd de stad goed te leren kennen is een fietstour met gids perfect! Met deze fietstour neemt de lokale gids je mee langs de highlights van Antwerpen. Fiets je mee?

De gids weet de beste plekjes van de stad eenvoudig te vinden en zal leuke weetjes en achtergronden vertellen over Antwerpen en de plekken waar je stopt. Je fietst door prachtige oude wijken, nieuwe moderne buurten en langs hippe hotspots. Natuurlijk kom je ook langs de Grote Markt en het stadhuis, het MAS, het Zuid, het Centraal Station, de Kathedraal, de Chinese Wijk en het Steen. Er is een korte pauze aan het MAS, waar je ook nog even het dakpanorama kunt bezoeken. Zo leer je in korte tijd Antwerpen echt goed kennen!

Praktische informatie

Antwerpen Hoogtepunten fietstour location
Taal gids Nederlands
Duur 3 uur
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Paradijsstraat 15, 2000 Antwerpen

Inclusief

  • Goede fietsen
  • Deskundige lokale Nederlandstalige gids
  • Achtergrondinformatie en handige tips

Beoordelingen

9,3
Geweldig

Op basis van 34 beoordelingen

De tocht was verrassend en zeker informatief. Stefan hield rekening met de groep en gaf duidelijke aanwijzingen. Fietsen waren allemaal in orde zodat we geen oponthoud hadden door technische gebreken. Ik beveel de tocht zeker aan en ga deze nog eens met de dochters doen.
9,0
Onze gids Steve gaf ons een gezellig stukje Antwerpen op de fiets. We hebben veel gezien, goede uitleg/verhalen. Steve maakte er een gezellige middag van. Trouwens ook een goede ontvangst
10,0
Een hele gezellige en goede gids! We hebben in een middag heel Antwerpen kunnen zien en de gids gaf ook persoonlijke tips, wat wij erg waardeerden. Ook de aanvulling die de gids geeft bij bezienswaardigheden zijn leuk om te weten en zo leer je Antwerpen ook beter kennen.
10,0
zeer vriendelijk, attent en goede informatie. Begeleider Steven heeft ons echt de mooiste plekjes van Antwerpen laten zien.
10,0
Antwerp Bike Tours

Antwerp Bike Tours

Als liefhebbers van het per fiets ontdekken van de stad zijn Steven en Kristien Antwerp Bike Tours gestart. Van een leuke kidstour tot een fietstour met bierproeverij, bij Antwerp Bike Tours staat een comfortabele en fijne beleving van Antwerpen voorop.

9,3
51 beoordelingen
5 activiteiten