Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Antwerpen Privé fietstour

De leukste manier om Antwerpen te ontdekken! Doe een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's en fiets langs de hoogtepunten van Antwerpen met je eigen persoonlijke gids.
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Pelikaanstraat 3, 2018 Antwerpen
Duur 3 uur, 30 minuten
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Fiets langs het beste van Antwerpen!
  • Ontdek wat deze Belgische stad zo speciaal maakt
  • Inclusief je eigen Nederlandstalige privé gids!
  • Gegarandeerd een privé fietstour met je eigen reisgezelschap
  • De fietstour is makkelijk op maat aan te passen op je wensen
  • Je krijgt de volle aandacht van de gids, dus ook de beste tips voor je stedentrip!
  • Betaal makkelijk vooraf bij het meeting point met cash

Dit ga je beleven

Beleef Antwerpen op z'n best met je eigen Nederlandstalige privé gids! Je bent er altijd van verzekerd dat je alleen met je eigen reisgezelschap fietst en hebt alle mogelijkheden om de route aan te passen op jullie eigen wensen. Aan de hand van je voorkeuren neemt de Nederlandse gids je mee langs de hotspots, indrukwekkende monumenten en must-see plekken. Alles is mogelijk, geef je voorkeuren dus aan bij het plaatsen van je boeking!

Omdat je met je eigen reisgezelschap fietst heeft de gids alle tijd om je te laten zien wat Antwerpen zo speciaal maakt. Daarnaast krijgt je zo de beste tips voor leuke hotspots, restaurants, winkelstraatjes, cafés en andere plekken die je stedentrip extra bijzonder maken!

Inclusief

  • Gebruik van goede fietsen
  • Ervaren Nederlandstalige gids

Beoordelingen

8,9
Erg goed

Op basis van 10 beoordelingen

Met het gezin hebben wij deze fietstocht gedaan. Nicolas was onze privégids. Hij heeft ons plekjes laten zien, waar je normaal gesproken zelf niet komt. Hij vertelde het met humor. Ook konden we zelf aangeven wat we graag wilden zien. Er was op ons verzoek ook gelegenheid om ergens een Belgisch biertje te drinken. We informeerde bij hem naar een leuke eetgelegenheid. Het is La Fontanella geworden. Het was super Nicolas! Bedankt voor de gezellige middag!
9,0
Informele vriendelijke begeleing in hoge mate van kunde en kennis over de stad Antwerpen.
9,0
Een geweldig plezante afsluiting van ons marathonweekend! Een tour vol bijzondere plekjes die we zelf nooit gevonden zouden hebben met interessante wetenswaardigheden over de stad en het land. En heel veel humor!!!!! Een absolute aanrader.
9,0
Mooie fietstocht en prima begeleiding door Nicholas. Fijne fietsen en alles ging in goed overleg!
9,0
Cyclant

Cyclant

Nicolas en Jona zijn geboren en getogen in Antwerpen en geloven in de fiets als het ultieme transportmiddel. Samen zijn ze enkele jaren geleden Cyclant gestart met als doel het aanbieden van kwalitatieve en leuke fietstochten in en rondom Antwerpen. Hiermee hopen ze hun liefde en enthousiasme voor Antwerpen over te brengen aan alle bezoekers.

9,0
16 beoordelingen
2 activiteiten