Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Antwerpse Bierproeverij voor grote groepen

Ontdek lokale Antwerpse bieren, incl. proeverij

Hapjes & drankjes

Antwerpse Bierproeverij voor grote groepen

Met deze heerlijke bierproeverij proef je de lekkerste Antwerpse bieren in leuke Antwerpse biercafés! Onder begeleiding van een Antwerpse bierexpert bezoek je 5 cafés waar je alles te weten komt over Antwerpse bieren en de biercultuur.
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Abbey n°8, Handschoenmarkt 8, Antwerpen
Duur 2 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Een heerlijke privé bierproeverij van Antwerpse bieren
  • Bezoek 5 leuke authentieke biercafés
  • Leer meer over de biercultuur, de verschillen met andere bierlanden en het proeven van bier
  • Ontdek de beste bieren van Antwerpen
  • Onder begeleiding van een echte bierkenner

Dit ga je beleven

Ga op een heerlijke ontdekkingsreis langs de beste bieren van Antwerpen! België heeft de oudste en uitgebreidste biercultuur ter wereld. Er zijn in dit kleine landje meer dan 200 brouwerijen en 100 bierfirma’s die alle mogelijke types bier maken.

Maar wist je dat bier in België ook een echt lokaal gegeven is. Van stad tot stad en zelfs van dorp tot dorp kun je andere bieren vinden, die allemaal lokaal zeer hoog aangeschreven worden. Sommige slagen erin om nationaal door te breken, maar de meeste zijn lokaal en vrij klein. Tijdens deze rondleiding zoomen we in op lokale Antwerpse bieren, want ook in Antwerpen valt er op biergebied veel te beleven. Je bezoekt 5 authentieke biercafés waar je in totaal 5 verschillende lokale bieren gaat proeven (1 hele en 4 halve). Onder begeleiding van een bierexpert kom je alles te weten over het proeven van bier, de bieren die je proeft en de biercultuur.

Inclusief

  • Bierproeverij van in totaal 5 bieren (1 hele en 4 halve) in 5 biercafés
  • Begeleiding door een bierkenner
Taste the City

Taste the City

In 2014 besloot Erwin zijn passie voor Antwerpen, de lokale keuken en reizen te combineren en richtte hij Taste the City op. Hij creëerde verschillende rondleidingen, culinaire tours en bierproeverijen, om daarmee bezoekers van Antwerpen de unieke kant van de stad te laten ontdekken, proeven en ervaren. Een tour op maat is ook geen probleem voor Erwin en zijn team.

9,0
9 beoordelingen
3 activiteiten