Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Bike & Boat Tour

Combineer een fietstour met een leuke havenrondvaart

Avontuur

Bike & Boat Tour

Combineer een ontspannen fietstocht langs de hoogtepunten van Antwerpen met een leuke havenrondvaart inclusief het proeven van bier en chocolade! Onder begeleiding van een vriendelijke & ervaren Nederlandstalige gids ontdek je het beste van Antwerpen met de fiets en leer je Antwerpen meteen goed kennen. Vervolgens geniet je van een rondvaart door de haven en proef je aan boord Belgische praline en een glaasje De Koninck.
Starttijd 14:00
Meeting point Paradijsstraat 15, 2000 Antwerpen
Duur 3 uur, 45 minuten
Taal gids Nederlands

De highlights

 • Ontdek de hoogtepunten van Antwerpen met de fiets
 • Onder begeleiding van een ervaren Nederlandstalige gids
 • Bekijk de mooiste plekjes van Antwerpen
 • Kom meer te weten over de historie, cultuur & bijzonderheden van Antwerpen
 • Geniet van een ontspannen rondvaart door de haven
 • Proef een heerlijke praline en een glaasje De Koninck aan boord

Dit ga je beleven

Ervaar het beste dat Antwerpen te bieden heeft met deze leuke fietstour en havenrondvaart. In het eerste deel van deze tour ga je heerlijk fietsen door de stad. De deskundige Nederlandstalige gids neemt je mee op een verrassende ontdekkingstocht door Antwerpen. Je ziet verschillende highlights zoals het Hendrik Conscienceplein, de Grote Markt, de Kathedraal, het Schipperskwartier, het MAS en het Felixpakhuis. Je komt meer te weten over deze bijzondere plekken en maakt zo kennis met het verhaal van Antwerpen.

Aan het einde van de fietstour verlaat je het oude centrum en kom je aan bij het Kattendijkdok. Hier stap je op de Flandria 24, om vervolgens te genieten van een rondvaart door de haven van zo'n anderhalf uur. Tijdens de rondvaart kom je wat meer te weten over de haven en proef je Belgische praline en een glaasje De Koninck bier. Na de rondvaart hervat je de fietstour en fiets je in een relaxt tempo door de stad. De gids vertelt leuke achtergrondinformatie en geeft je handige tips voor de rest van je verblijf in Antwerpen. Een heerlijke invulling van je middag!

Inclusief

 • Gebruik van goede fietsen
 • Een deskundige Nederlandstalige gids
 • Handig fietsmandje
 • Havenrondvaart met Flandria 24
 • Praline en een glaasje De Koninck
Bike & Boat Tour
Bike & Boat Tour

Beoordelingen

10,0
Fantastisch

Op basis van 1 beoordeling

samen met mijn collega's hebben wij genoten van deze activiteit. Alles was tot in de puntjes geregeld. Kristien was een fantastische gids die ons op een zeer aangename manier veel van Antwerpen heeft laten zien. Met de fiets leer je Antwerpen op een heel andere manier kennen. Echt een aanrader voor iedereen!
10,0
Antwerp Bike Tours

Antwerp Bike Tours

Als liefhebbers van het per fiets ontdekken van de stad zijn Steven en Kristien Antwerp Bike Tours gestart. Van een leuke kidstour tot een fietstour met bierproeverij, bij Antwerp Bike Tours staat een comfortabele en fijne beleving van Antwerpen voorop.

9,2
68 beoordelingen
6 activiteiten