Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Antwerpen

Fietstours in Antwerpen

Antwerpen, lekker dichtbij en heerlijk sfeervol. De ideale bestemming voor een korte stedentrip of een weekendje weg. Maak kennis met alle bijzondere plekjes en bezienswaardigheden van Antwerpen met deze leuke fietstours. Onder begeleiding van een ervaren Nederlandstalige gids fiets je ontspannen door Antwerpen en kom je meer te weten over deze mooie stad.


De highlights

Antwerpen Hoogtepunten Fietstour

De perfecte kennismaking met Antwerpen! Met deze leuke fietstour laat de lokale Nederlandstalige gids je de highlights van Antwerpen zien, inclusief handige tips. Fiets o.a. langs Het Steen, de Kathedraal en de Grote Markt. Ideaal voor de eerste of tweede dag van je citytrip.

Bekijk & boek

De fijnproever

Antwerpen Bierstad - De Koninck Fietstour

Bier proeven en fietsen langs de hotspots van Antwerpen, wat wil je nog meer? Met deze bijzonder smaakvolle fietstour zie je niet alleen veel van Antwerpen, maar bezoek je ook de Beer Experience van Stadsbrouwerij de Koninck. Natuurlijk inclusief een bierproeverij!

Bekijk & boek

Voor de vroege vogel

Early Birds Fietstour

Zin om je ochtend in Antwerpen meteen goed te beginnen? Kies dan voor deze leuke fietstour langs de highlights van Antwerpen. Je vertrekt om 10:00 uur vanaf de startlocatie voor een ontspannen fietstour onder begeleiding van een leuke lokale gids. Naast dat je enorm veel ziet van Antwerpen krijg je ook veel tips mee, je middag is dus ook zo gevuld!

Bekijk & boek

Fietsen en varen

Bike & Boat Tour

Combineer een ontspannen fietstocht langs de hoogtepunten van Antwerpen met een leuke havenrondvaart inclusief het proeven van bier en chocolade! Onder begeleiding van een vriendelijke & ervaren Nederlandstalige gids ontdek je het beste van Antwerpen met de fiets en leer je Antwerpen meteen goed kennen. Vervolgens geniet je van een rondvaart door de haven en proef je aan boord Belgische praline en een glaasje De Koninck.

Bekijk & boek

Voor groepen

Antwerpen Privé Fietstour

Ben je met een grote groep, of wil je liever alleen met je eigen reisgezelschap een fietstour doen? Dat kan! Met deze privé fietstour krijg je je eigen persoonlijke Antwerpen expert gids. De fietstour is makkelijk aan te passen op je wensen, zodat je Antwerpen optimaal ervaart!

Bekijk & boek

Belgische Chocolade

Hoogtepunten & Belgische Chocolade Fietstour

Een tour voor de chocoladeliefhebber! Combineer een fietstour langs de hoogtepunten van Antwerpen met een heerlijke Belgische chocoladebeleving! Elke fietser ontvangt na het bezoek ook een geschenkje om thuis na te genieten…

Bekijk & boek

Voor het gezin

Antwerpen met de kids Fietstour

Ook voor kinderen is er meer dan genoeg te beleven in Antwerpen. Deze unieke fietstour is speciaal gemaakt voor gezinnen met jonge kinderen. Je leert op een leuke manier meer over de stad en ontdekt niet alleen de highlights, maar ook de leukste plekken voor kinderen!

Bekijk & boek