Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Antwerpen

Fietstours in Antwerpen

Antwerpen, lekker dichtbij en heerlijk sfeervol. De ideale bestemming voor een korte stedentrip of een weekendje weg. Maak kennis met alle bijzondere plekjes en bezienswaardigheden van Antwerpen met deze leuke fietstours. Onder begeleiding van een ervaren Nederlandstalige gids fiets je ontspannen door Antwerpen en kom je meer te weten over deze mooie stad.


De highlights

Antwerpen Hoogtepunten Fietstour

De perfecte kennismaking met Antwerpen! Met deze leuke fietstour laat de lokale Nederlandstalige gids je de highlights van Antwerpen zien, inclusief handige tips. Fiets o.a. langs Het Steen, de Kathedraal en de Grote Markt. Ideaal voor de eerste of tweede dag van je citytrip.

Bekijk & boek

Belgische biertjes

Antwerpen Bierstad De Koninck fietstour

Een fietstour voor echte levensgenieters! Fiets langs de hoogtepunten van Antwerpen en bezoek de Beer Experience Center van Stadsbrouwerij De Koninck. Natuurlijk sluit je deze unieke fietstour af met een heerlijke bierproeverij. Zo maak je pas écht kennis met Antwerpen.

Bekijk & boek

Voor de vroege vogel

Early Birds Fietstour

Zin om je ochtend in Antwerpen meteen goed te beginnen? Kies dan voor deze leuke fietstour langs de highlights van Antwerpen. Je vertrekt om 10:00 uur vanaf de startlocatie voor een ontspannen fietstour onder begeleiding van een leuke lokale gids. Naast dat je enorm veel ziet van Antwerpen krijg je ook veel tips mee, je middag is dus ook zo gevuld!

Bekijk & boek

Fietsen en varen

Bike & Boat Tour

Combineer een ontspannen fietstocht langs de hoogtepunten van Antwerpen met een leuke havenrondvaart inclusief het proeven van bier en chocolade! Onder begeleiding van een vriendelijke & ervaren Nederlandstalige gids ontdek je het beste van Antwerpen met de fiets en leer je Antwerpen meteen goed kennen. Vervolgens geniet je van een rondvaart door de haven en proef je aan boord Belgische praline en een glaasje De Koninck. Beschikbaar op zaterdagen en zondagen in de lente en zomer.

Bekijk & boek

Voor groepen

Antwerpen Privé Fietstour

Ben je met een grote groep, of wil je liever alleen met je eigen reisgezelschap een fietstour doen? Dat kan! Met deze privé fietstour krijg je je eigen persoonlijke Antwerpen expert gids. De fietstour is makkelijk aan te passen op je wensen, zodat je Antwerpen optimaal ervaart!

Bekijk & boek

Belgische Chocolade

Hoogtepunten & Belgische Chocolade Fietstour

Een tour voor de chocoladeliefhebber! Combineer een fietstour langs de hoogtepunten van Antwerpen met een heerlijke Belgische chocoladebeleving! Elke fietser ontvangt na het bezoek ook een geschenkje om thuis na te genieten… Vanaf 4 personen

Bekijk & boek

Lokaal Antwerpen

Antwerpen buiten het centrum privé fietstour

Antwerpen is veel meer dan het historische centrum. Op deze fietstour verken je samen met een Nederlandstalige gids boeiende en bloeiende wijken, zoals het hippe Zuid met het imposante KMSKA (Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen) en Zurenborg, met de al even imposante architectuur van de Cogels-Osylei en massa’s gezellige cafeetjes en het rustige Groen Kwartier, thuisbasis van sterrenrestaurant The Jane.

Bekijk & boek

Het economische hart

De haven van Antwerpen privé fietstour

De tweede grootste haven van Europa, het echte economische hart van de stad, is grotendeels onbekend terrein, zelfs voor de meeste Antwerpenaren. Fiets mee van de oude haven naar de nieuwe. Gigantische oceaanschepen, indrukwekkende kranen en een vleugje geschiedenis op deze haventour van 18 kilometer. Langer of korter is mogelijk. Onder begeleiding van een lokale gids vol expertise en passie voor Antwerpen maak je kennis met dit indrukwekkende gebied.

Bekijk & boek