Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Rondleidingen en tours

Leuke dingen om te doen in Antwerpen

Ontdek hét hoogtepunt van je bezoek aan Antwerpen met onze selectie van de leukste tours & activiteiten in Antwerpen! Ontdek de unieke bezienswaardigheden, proef heerlijke Belgische biertjes of fiets ontspannen door de stad met een deskundige lokale gids. Kies je activiteit en boek direct eenvoudig online.


Stadswandeling door Antwerpen

Antwerpen Privé Rondleiding

Om Antwerpen te ontdekken is een stadswandeling met een échte lokale Antwerpen expert ideaal. Met deze privé rondleiding zie je bijzondere bezienswaardigheden, het historische centrum, gezellige straatjes en unieke plekjes in Antwerpen. De rondleiding is eenvoudig aan te passen op je wensen, waardoor je altijd een rondleiding op maat krijgt.

Bekijk & boek

Belgische biertjes

Antwerpen Bierstad De Koninck fietstour

Een fietstour voor echte levensgenieters! Fiets langs de hoogtepunten van Antwerpen en bezoek de Beer Experience Center van Stadsbrouwerij De Koninck. Natuurlijk sluit je deze unieke fietstour af met een heerlijke bierproeverij. Zo maak je pas écht kennis met Antwerpen.

Bekijk & boek

Proef Antwerpen

Antwerpse Hapjes Food Tour voor groepen

De lekkerste manier om Antwerpen goed te leren kennen! Met deze culinaire rondleiding (vanaf 10 personen) zie je een aantal bijzondere plekjes van de stad, maar ga je vooral heerlijke culinaire lokale hapjes en gerechten proeven! Onder begeleiding van een deskundige Nederlandstalige gids.

Bekijk & boek

Het beste van Antwerpen

Antwerpen Hoogtepunten Fietstour

De ideale kennismaking met Antwerpen! Met deze fietstour fiets je onder begeleiding van een enthousiaste, ervaren gids langs het beste van de stad. De gids weet de beste plekjes van de stad eenvoudig te vinden en zal leuke weetjes en achtergronden vertellen over Antwerpen en de plekken waar je stopt.

Bekijk & boek

Meer Belgische biertjes

Antwerpse Bierproeverij voor grote groepen

Met deze heerlijke bierproeverij (vanaf 10 personen) proef je de lekkerste Antwerpse bieren in leuke Antwerpse biercafés! Onder begeleiding van een Antwerpse bierexpert bezoek je 5 cafés waar je alles te weten komt over Antwerpse bieren en de biercultuur.

Bekijk & boek

Antwerpen vanaf het water

Antwerpen Bike & Boat Tour

Combineer een ontspannen fietstocht langs de hoogtepunten van Antwerpen met een leuke havenrondvaart inclusief het proeven van bier en chocolade!

Bekijk & boek