Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Rondleidingen en tours

Leuke dingen om te doen in Antwerpen

Ontdek het beste van Antwerpen met onze speciale selectie van tours & activiteiten in Antwerpen, geselecteerd op kwaliteit en met Nederlandse gidsen vol expertise en passie voor Antwerpen. Zo ontdek je gegarandeerd de beste bezienswaardigheden, verborgen geheimen en gezellige plekjes van de stad op een leuke en onvergetelijke manier. Maak je keuze uit onze exclusieve selectie en geniet volop van je bezoek aan Antwerpen!


Het beste van Antwerpen

Antwerpen Hoogtepunten Fietstour

De ideale kennismaking met Antwerpen! Met deze fietstour fiets je onder begeleiding van een enthousiaste, ervaren gids langs het beste van de stad. De gids weet de beste plekjes van de stad eenvoudig te vinden en zal leuke weetjes en achtergronden vertellen over Antwerpen en de plekken waar je stopt.

Bekijk & boek

Met je eigen groep

Antwerpen Privé Rondleiding

Om Antwerpen te ontdekken is een stadswandeling met een échte lokale Antwerpen expert ideaal. Met deze privé rondleiding zie je bijzondere bezienswaardigheden, het historische centrum, gezellige straatjes en unieke plekjes in Antwerpen. De rondleiding is eenvoudig aan te passen op je wensen, waardoor je altijd een rondleiding op maat krijgt.

Bekijk & boek

Belgische biertjes

Antwerpen Bierstad De Koninck fietstour

Een fietstour voor echte levensgenieters! Fiets langs de hoogtepunten van Antwerpen en bezoek de Beer Experience Center van Stadsbrouwerij De Koninck. Natuurlijk sluit je deze unieke fietstour af met een heerlijke bierproeverij. Zo maak je pas écht kennis met Antwerpen.

Bekijk & boek

Fietsen en varen

Bike & Boat Tour

Combineer een ontspannen fietstocht langs de hoogtepunten van Antwerpen met een leuke havenrondvaart inclusief het proeven van bier en chocolade! Onder begeleiding van een vriendelijke & ervaren Nederlandstalige gids ontdek je het beste van Antwerpen met de fiets en leer je Antwerpen meteen goed kennen. Vervolgens geniet je van een rondvaart door de haven en proef je aan boord Belgische praline en een glaasje De Koninck. Beschikbaar op zaterdagen en zondagen in de lente en zomer.

Bekijk & boek

Leuk voor groepen

Antwerpen met de step

Op deze steptour verken je het historische centrum en step je langs highlights zoals het Steen, het stadhuis, de kathedraal en het Eilandje met het MAS. Ideaal als eerste kennismaking of om in korte tijd alle highlights van Antwerpen te zien. Deze leuke steptour is onder begeleiding van een lokale gids vol expertise en passie voor Antwerpen. Deze steptocht is altijd privé, dus je gaat alleen met de gids en je eigen gezelschap op stap.

Bekijk & boek

Voor de vroege vogel

Early Birds Fietstour

Zin om je ochtend in Antwerpen meteen goed te beginnen? Kies dan voor deze leuke fietstour langs de highlights van Antwerpen. Je vertrekt om 10:00 uur vanaf de startlocatie voor een ontspannen fietstour onder begeleiding van een leuke lokale gids. Naast dat je enorm veel ziet van Antwerpen krijg je ook veel tips mee, je middag is dus ook zo gevuld!

Bekijk & boek

Voor groepen

Antwerpen Privé Fietstour

Ben je met een grote groep, of wil je liever alleen met je eigen reisgezelschap een fietstour doen? Dat kan! Met deze privé fietstour krijg je je eigen persoonlijke Antwerpen expert gids. De fietstour is makkelijk aan te passen op je wensen, zodat je Antwerpen optimaal ervaart!

Bekijk & boek

Belgische Chocolade

Hoogtepunten & Belgische Chocolade Fietstour

Een tour voor de chocoladeliefhebber! Combineer een fietstour langs de hoogtepunten van Antwerpen met een heerlijke Belgische chocoladebeleving! Elke fietser ontvangt na het bezoek ook een geschenkje om thuis na te genieten… Vanaf 4 personen

Bekijk & boek

Het economische hart

De haven van Antwerpen privé fietstour

De tweede grootste haven van Europa, het echte economische hart van de stad, is grotendeels onbekend terrein, zelfs voor de meeste Antwerpenaren. Fiets mee van de oude haven naar de nieuwe. Gigantische oceaanschepen, indrukwekkende kranen en een vleugje geschiedenis op deze haventour van 18 kilometer. Langer of korter is mogelijk. Onder begeleiding van een lokale gids vol expertise en passie voor Antwerpen maak je kennis met dit indrukwekkende gebied.

Bekijk & boek