Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Rondleidingen en tours

Leuke dingen om te doen in Antwerpen

Ontdek hét hoogtepunt van je bezoek aan Antwerpen met onze selectie van de leukste tours & activiteiten in Antwerpen! Ontdek de unieke bezienswaardigheden, proef heerlijke Belgische biertjes of fiets ontspannen door de stad met een deskundige lokale gids. Kies je activiteit en boek direct eenvoudig online.


Stadswandeling door Antwerpen

Antwerpen Privé Rondleiding

Om Antwerpen te ontdekken is een stadswandeling met een échte lokale Antwerpen expert ideaal. Met deze privé rondleiding zie je bijzondere bezienswaardigheden, het historische centrum, gezellige straatjes en unieke plekjes in Antwerpen. De rondleiding is eenvoudig aan te passen op je wensen, waardoor je altijd een rondleiding op maat krijgt.

Bekijk & boek

De fijnproever

Antwerpen Bierstad - De Koninck Fietstour

Bier proeven en fietsen langs de hotspots van Antwerpen, wat wil je nog meer? Met deze bijzonder smaakvolle fietstour zie je niet alleen veel van Antwerpen, maar bezoek je ook de Beer Experience van Stadsbrouwerij de Koninck. Natuurlijk inclusief een bierproeverij!

Bekijk & boek

Proef Antwerpen

Antwerpse Hapjes Food Tour voor groepen

De lekkerste manier om Antwerpen goed te leren kennen! Met deze culinaire rondleiding (vanaf 10 personen) zie je een aantal bijzondere plekjes van de stad, maar ga je vooral heerlijke culinaire lokale hapjes en gerechten proeven! Onder begeleiding van een deskundige Nederlandstalige gids.

Bekijk & boek

De highlights

Antwerpen Hoogtepunten Fietstour

De perfecte kennismaking met Antwerpen! Met deze leuke fietstour laat de lokale Nederlandstalige gids je de highlights van Antwerpen zien, inclusief handige tips. Fiets o.a. langs Het Steen, de Kathedraal en de Grote Markt. Ideaal voor de eerste of tweede dag van je citytrip.

Bekijk & boek

Meer Belgische biertjes

Antwerpse Bierproeverij voor grote groepen

Met deze heerlijke bierproeverij (vanaf 10 personen) proef je de lekkerste Antwerpse bieren in leuke Antwerpse biercafés! Onder begeleiding van een Antwerpse bierexpert bezoek je 5 cafés waar je alles te weten komt over Antwerpse bieren en de biercultuur.

Bekijk & boek

Fietsen en varen

Bike & Boat Tour

Combineer een ontspannen fietstocht langs de hoogtepunten van Antwerpen met een leuke havenrondvaart inclusief het proeven van bier en chocolade! Onder begeleiding van een vriendelijke & ervaren Nederlandstalige gids ontdek je het beste van Antwerpen met de fiets en leer je Antwerpen meteen goed kennen. Vervolgens geniet je van een rondvaart door de haven en proef je aan boord Belgische praline en een glaasje De Koninck.

Bekijk & boek