Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Antwerpen Hoogtepunten fietstour

Fiets langs de hoogtepunten van Antwerpen

Hoogtepunten

Antwerpen Hoogtepunten fietstour

Door
Antwerp Bike Tours
Antwerp Bike Tours
9,2
Wil je op een leuke manier kennismaken met Antwerpen? Met deze fietstour fiets je onder begeleiding van een vriendelijke gids langs het beste van Antwerpen. Je ziet alle belangrijke bezienswaardigheden van Antwerpen en ontdekt de beste plekjes van de stad.
Starttijd
14:00
Meeting point
Paradijsstraat 15, 2000 Antwerpen
Duur
3 uur
Taal gids
Nederlands of Engels

De highlights

  • Een perfecte kennismaking met Antwerpen!
  • Fiets langs de highlights van deze Belgische stad
  • Onder begeleiding van een enthousiaste, ervaren lokale gids
  • Fiets door historische wijken, moderne buurten en langs hippe hotspots
  • Bekijk o.a. het Steen, de Kathedraal en de Grote Markt

Dit ga je beleven

Zin in een lekker weekendje weg? Kies dan een korte stedentrip naar Antwerpen! Om de stad in korte tijd te verkennen kun je verschillende leuke activiteiten in Antwerpen doen. De leukste? Een fietstour met een Nederlandstalige gids! Met deze Highlights fietstour fiets je samen met een gezellige Belgische gids langs alle belangrijke bezienswaardigheden in Antwerpen. Fiets je mee?

De gids weet de beste plekjes van de stad eenvoudig te vinden en zal leuke weetjes en achtergronden vertellen over Antwerpen en de plekken waar je stopt. Je fietst door prachtige oude wijken, nieuwe moderne buurten en langs hippe hotspots. Natuurlijk kom je ook langs de Grote Markt en het stadhuis, het MAS, het Zuid, het Centraal Station, de Kathedraal, de Chinese Wijk en het Steen. Er is een korte pauze aan het MAS, waar je ook nog even het dakpanorama kunt bezoeken. Zo leer je in korte tijd Antwerpen echt goed kennen!

Inclusief

  • Goede fietsen
  • Deskundige lokale Nederlandstalige gids
  • Achtergrondinformatie en handige tips
Antwerpen Hoogtepunten fietstour
Antwerpen Hoogtepunten fietstour
Antwerpen Hoogtepunten fietstour
Antwerpen Hoogtepunten fietstour

Beoordelingen

9,1
Geweldig

Op basis van 47 beoordelingen

Uitgebreide kennis over Antwerpen die op een prettige manier gedeeld wordt. Een zorgvuldige begeleiding tijdens de fietstour door Antwerpen door Steven. Geen gerace maar oplettend en attenderend op hetgeen je tegenkomt in het verkeer. Leuke weetjes vertellend. Afwisselend parcours. Veel kennis verkregen over Antwerpen en zijn bewoners . Aan te bevelen.!!?
9,0
Leuke gids die enthousiast vertelde over zijn (H) Antwerpen. Veel gezien, veel gehoord. We zijn 3 uur onderweg geweest maar de tijd vloog om. De stukjes die je moest fietsen waren niet lang en dan werd er alweer iets nieuws vertrelt over de plek waar je was.
9,0
Leuke gids (Steven), afwisselende fietstocht met leuke informatie en feitjes. We hebben ons prima vermaakt!
8,0
Het was een hele leuke tocht. Met een prima gids, die echt zijn best deed om er een belevenis van te maken. Ook het bezoek aan de brouwerij was heel leuk en leerzaam.
9,0
Antwerp Bike Tours

Antwerp Bike Tours

Als liefhebbers van het per fiets ontdekken van de stad zijn Steven en Kristien Antwerp Bike Tours gestart. Van een leuke kidstour tot een fietstour met bierproeverij, bij Antwerp Bike Tours staat een comfortabele en fijne beleving van Antwerpen voorop.

9,2
75 beoordelingen
6 activiteiten