Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Antwerpen Privé Rondleiding

Ontdek Antwerpen op maat met deze privé rondleiding!

Hoogtepunten

Antwerpen Privé Rondleiding

Door
Taste the City
Taste the City
9,0
Om Antwerpen te ontdekken is een stadswandeling met een échte lokale Antwerpen expert ideaal. Met deze privé rondleiding zie je bijzondere bezienswaardigheden, het historische centrum, gezellige straatjes en unieke plekjes in Antwerpen. De rondleiding is eenvoudig aan te passen op je wensen, waardoor je altijd een rondleiding op maat krijgt.
Starttijd
De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point
Bij je hotel/accommodatie of een locatie naar keuze in het centrum
Duur
2 uur, 3 uur of 4 uur
Taal gids
Nederlands, Engels of Frans

De highlights

  • Een unieke privé tour in Antwerpen!
  • Onder begeleiding van een uitstekende Nederlandstalige lokale gids
  • Ontdek alle highlights en belangrijkste bezienswaardigheden
  • Pas de tour eenvoudig aan op je wensen
  • Krijg de beste insider tips van de privé gids, ideaal voor de rest van je citytrip!
  • Proef de lokale sfeer, verdiep je in de historie en ervaar de cultuur van Antwerpen

Dit ga je beleven

Antwerpen is een sfeervolle stad vol bijzondere historische bezienswaardigheden. Maar ook liefhebbers van kunst, cultuur, natuur, shoppen en lekker eten & drinken beleven in Antwerpen een heerlijke citytrip!

Met deze privé rondleiding laat onze local Antwerpen expert je het beste van Antwerpen zien aan de hand van je wensen en interesses. Ideaal om kennis te maken met de stad, of juist meer te zien van Antwerpen! Heb je geen specifieke voorkeuren en wil je gewoon de belangrijkste bezienswaardigheden en highlights van Antwerpen zien? Dan kan natuurlijk ook! Geef je interesses en wensen door en ontdek Antwerpen!

Inclusief

  • Deskundige lokale Nederlandstalige gids
  • Privé rondleiding
  • Eenvoudig aan te passen op je wensen

Beoordelingen

9,1
Geweldig

Op basis van 10 beoordelingen

Wij hadden een superleuke rondleiding van gids Patrick. Met 8 vriendinnen een weekendje Antwerpen. Gids Patrick heeft de rondleiding afgestemd op onze wensen. Hij weet erg veel van de stad zowel geschiedenis als de leuke (niet toerististische) plekjes. Erg genoten van zijn enthousiasme en humor. Dikke 10!
10,0
We hebben een zeer leuke rondleiding gehad van Kurt. Hij past zich goed aan, aan de groep. Hij weet veel te vertellen over Antwerpen. Niet alleen de historie maar ook leuke anekdotes. Daarnaast heeft hij ons een goed tip gegeven om te dineren s'avonds. We hebben het erg leuk gehad. Dank je wel.
9,0
Ik kon zelf de bezienswaardigheden die ik wilde bezoeken in overleg en van tevoren met de gids bepalen. De gids is aardig, was op tijd en wist veel te vertellen over de bezienswaardigheden.
8,0
gids was stipt op tijd. was vriendelijk, duidelijk en gezellig. ik vond het fijn dat ze bij bepaalde plekken ook een verhaal er bij had over waarom die plekken waren ontstaan/behouden.
7,0
Taste the City

Taste the City

In 2014 besloot Erwin zijn passie voor Antwerpen, de lokale keuken en reizen te combineren en richtte hij Taste the City op. Hij creëerde verschillende rondleidingen, culinaire tours en bierproeverijen, om daarmee bezoekers van Antwerpen de unieke kant van de stad te laten ontdekken, proeven en ervaren. Een tour op maat is ook geen probleem voor Erwin en zijn team, inmiddels mogelijk in verschillende Belgische steden.

9,0
9 beoordelingen
4 activiteiten