Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Beijing by Bike fietstour

Verken Beijing zo compleet mogelijk met de fiets!

Hoogtepunten

Beijing by Bike fietstour

Door
Urban Adventures
Urban Adventures
8,8
Beijing is een bijzondere stad waar traditie en moderniteit op een speciale manier samenkomen. De beste manier om de stad zo compleet mogelijk te ervaren is met de fiets! Deze fietstour met lokale gids is dan ook de ideale kennismaking met Beijing en een echte aanrader voor je citytrip.
Starttijd
09:00
Meeting point
Oostelijk van Tiananmen Square bij Dong Metro Station, Line 1, buiten bij Exit C
Duur
5 uur, 30 minuten
Taal gids
Engels

De highlights

 • Ervaar Beijing op een leuke manier met de fiets
 • Onder begeleiding van een lokale Beijing expert
 • Verken de traditionele wijken en ervaar de historie en cultuur
 • Zie de strijd tussen het oude en het nieuwe Beijing
 • Ontmoet de locals en leer meer over het leven in Beijing
 • De gids vertelt je boeiende verhalen en achtergronden over de stad
 • Inclusief een simpele, maar heerlijke traditionele lunch

Dit ga je beleven

Katie Melua zong ooit al "There are nine million bicycles in Beijing". Inmiddels zijn het er een paar miljoen meer, maar het laat zien dat Beijing een echte fietsstad is. De leukste manier om de traditionele hutongs en bezienswaardigheden van de stad te verkennen is dan ook door een fietstour te doen met een lokale gids!

Met deze fietstour leer je Beijing pas echt goed kennen. Je ontdekt de diversiteit van de stad en stopt bij uiteenlopende interessante plekken. Zo ervaar je rondom de Verboden Stad het traditionele leven in Beijing. Je fietst door de hutongs, waar je een enorme hoeveelheid van de historie en cultuur van Beijing vindt. Je bezoekt de non-profit organisatie Huiling, waar je een kijkje neemt in het werk dat ze doen voor mensen met een verstandelijke beperking. In een hutong huis krijg je een simpele, maar erg smakelijke lunch voorgeschoteld. De lokale gids, een echte Beijing expert, vertelt boeiende verhalen en achtergronden bij de plekken waar je stopt. Zo krijg je een goed beeld van de strijd tussen het traditionele leven en de opkomende moderne ontwikkelingen van de stad.

Telefoonnummer gids: De gids is last minute te bereiken op +86 150 1086 4484

Inclusief

 • Deskundige lokale gids
 • Huur van de fietsen
 • Lunch

Exclusief

 • Fooi voor de gids
Urban Adventures

Urban Adventures

Voor wie een échte lokale ervaring wil is Urban Adventures een goede keuze. Al meer dan 8 jaren organiseert het team van Urban Adventures lokale tours en activiteiten in meer dan 160 steden. In iedere stad kies je uit verschillende unieke ervaringen, altijd onder begeleiding van een ervaren lokale gids.

8,8
12 beoordelingen
20 activiteiten