Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

De 8 markten van Kowloon

Bezoek de bijzondere markten van de wijk Kowloon

Lokaal & uniek

De 8 markten van Kowloon

De vele markten van Hongkong zijn een bezoek meer dan waard tijdens je citytrip. De geuren, smaken, lokale producten en kleurrijke kraampjes zorgen voor een levendige en unieke sfeer. Met deze wandeltour neemt de lokale gids je mee door de wijk Kowloon, waar je acht bijzondere markten gaat verkennen!
Starttijd 14:00
Meeting point Prince Edward MTR station, uitgang A (bij de kruising Nathan Road en Playing Field Road)
Duur 3 uur
Taal gids Engels

De highlights

  • Ontdek het echte Hongkong en verken de sfeervolle markten!
  • De lokale gids neemt je mee op een unieke ontdekkingstocht door de wijk Kowloon
  • Verwonder je over de enorme hoeveelheid mensen die hier wonen
  • Ervaar 'local life' in Hongkong
  • Ideaal als kennismaking met de stad

Dit ga je beleven

Hongkong is een levendige stad waar het contrast tussen de hypermoderne gebouwen en de traditionele tempels, huizen en markten de stad een bijzondere sfeer geven. Je kunt hier heerlijk slenteren over de kleurrijke markten en je onderdompelen in de lokale cultuur. Met deze wandeltour laat de gids, een echte Hongkong local, je de leukste markten van de wijk Kowloon zien!

Je rondleiding start in de Flower Market, waar de heerlijke geuren en vele kleuren je tegemoet komen. De gids zorgt ervoor dat je local life in Hongkong echt ervaart. Onderweg maakt de gids je helder duidelijk waar je bent in Hongkong, zodat je na de de tour je weg door de stad makkelijk weet te vinden. Je bezoekt verschillende markten en komt alles te weten over het dagelijks leven in deze stad. Duik direct het echte Hongkong in en ontdek de stad like a local!

Telefoonnummer gids: De gids is last minute te bereiken op +852 6844 8272

Inclusief

  • Deskundige lokale gids

Exclusief

  • Fooi voor de gids
Urban Adventures

Urban Adventures

Voor wie een échte lokale ervaring wil is Urban Adventures een goede keuze. Al meer dan 8 jaren organiseert het team van Urban Adventures lokale tours en activiteiten in meer dan 160 steden. In iedere stad kies je uit verschillende unieke ervaringen, altijd onder begeleiding van een ervaren lokale gids.

8,8
12 beoordelingen
21 activiteiten