Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Berlijn Privé fietstour voor grote groepen

Liever een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's langs de hoogtepunten van Berlijn? Boek dan deze privé fietstour!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Knaackstraße 97, 10435 Berlijn
Duur 3 uur, 30 minuten
Taal gids Nederlands, Engels of Duits

De highlights

  • Je eigen Nederlandse privé gids!
  • Fiets langs de hoogtepunten van Berlijn
  • Of ontdek juist de onbekendere plekjes van de stad!
  • Gegarandeerd een privé fietstour met je eigen reisgezelschap
  • Geef je wensen aan bij het plaatsen van je boeking
  • Liever één van de reguliere fietstours als privétour doen? Geef het aan!

Dit ga je beleven

Op zoek naar een leuke groepsactiviteiten in Berlijn? Dan is een privé fietstour voor grote groepen (vanaf 10 personen) een uitstekende optie. Je bent er altijd van verzekerd dat je alleen met je eigen reisgezelschap fietst en hebt alle mogelijkheden om de route aan te passen op jullie eigen wensen. Aan de hand van je voorkeuren neemt de Nederlandse gids je mee langs de belangrijkste plekken. Ontdek het beste van Berlijn, zoals de Brandenburger Tor, Reichstag of Slot Charlottenburg? Alles is mogelijk!

Inclusief

  • Huur van de fietsen
  • Je eigen Nederlandse privé gids

Beoordelingen

9,4
Geweldig

Op basis van 8 beoordelingen

Goede kennis van de bezienswaardigheden in de stad. Eigen inbreng is mogelijk
9,0
Ronald was een super goede gids die duidelijke uitleg gaf. je voelt de interesse die hij heeft voor de stad en de geschiedenis. Op deze manier kom je op interessante plekken waar je zelf niet snel zou komen of de achtergrond niet van weet. Perfect dus.
10,0
Almar heeft ons een mooie fietstour door Berlijn gegeven, We hebben het allemaal als heel leuk ervaren. We zijn op plekken geweest waar je zonder tour nooit stil zou hebben gestaan. enige nadeel was het restaurant waar we 'even' een kopje koffie gingen drinken, er was genoeg plek voor ons allemaal, maar we moesten er wel lang wachten op het drinken en eten. Gelukkig ging Almar er de hele tijd achteraan, zodat ieders wel wat te drinken kon nuttigen.
9,0
Thomas is een ervaren Nederlandse gids die ons de bezienswaardigheden in Berlijn prima heeft getoond en hierover uitleg heeft gegeven. Jammer genoeg werden we halverwege de tocht getraceerd op een gigantisch noodweer. Zelfs de gids had dit nog nooit meegemaakt tijdens een toer. We hebben ongeveer een half uur onder een gebouw gestaan en hier werden we zelfs nat door de hevige wind. De stoelen van de terrassen lagen op straat en brandweerauto's reden af en aan. Uiteindelijk door de regen naar een 400 meter verderop gelegen koffiebar gereden en hier -onder het genot van koffie, koek en drogende kleren- een virtuele Tour gekregen van de overige bezienswaardigheden. Na +/- 1,5 uur de tocht in sneltreinvaart afgemaakt richting vertrekpunt.
9,0
Berlin on Bike

Berlin on Bike

Al meer dan 20 jaar wordt Berlin on Bike met passie geleid door Martin & Wollo. Ooit begonnen ze met 16 fietsen, inmiddels verzorgen ze met een team zo’n 30 mensen dagelijks fietstours door Berlijn. Met meer dan 600 fietsen, een flexibele mindset en volop passie voor Berlijn is Berlin on Bike dé fietstour aanbieder van de stad.

8,9
210 beoordelingen
5 activiteiten