Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Berlijnse Muur fietstour

Fiets met de Nederlandse gids langs alle historische plekken uit het verleden. De gids vertelt je indrukwekkende verhalen bij de historische bezienswaardigheden waar je langskomt.
Starttijd 10:00
Meeting point Knaackstraße 97, 10435 Berlijn
Duur 3 uur, 30 minuten
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Je fietst langs de belangrijkste historische spots van Berlijn
  • De beste manier om de historie en restanten van de Muur te bekijken
  • Deze fietstocht staat onder begeleiding van een Nederlandse gids!
  • Heerlijk fietsen door Berlijn langs een unieke route
  • Luister naar boeiende verhalen en feiten tijdens de tocht
  • Ontdek van dichtbij de grote impact van de muur op Berlijn

Dit ga je beleven

Berlijn is tegenwoordig een veelzijdige creatieve stad met een rijke historie, maar de Berlijnse Muur en het bijbehorende verleden drukt nog steeds haar stempel op de stad. Tijdens deze fietstocht laat de ervaren Nederlandse gids de meest belangrijke plekken zien zoals Checkpoint Charlie, de Holocaust herdenkingsplek, de uitkijktoren op Kielerstrasse en natuurlijk de Berlijnse Muur.

Een bezoek aan Berlijn kan niet zonder ook een kijkje in haar verleden te nemen. Met deze fietstocht ervaar je in korte tijd de complete historie en leer je de stad beter kennen. De route is zorgvuldig uitgestippeld, zodat je met een samenhangend en indrukwekkend verhaal door de stad fietst en de historie van dichtbij verkent.

Inclusief

  • Inclusief huur van de fiets
  • Nederlandse gids
Berlijnse Muur fietstour
Berlijnse Muur fietstour
Berlijnse Muur fietstour
Berlijnse Muur fietstour

Beoordelingen

9,0
Erg goed

Op basis van 38 beoordelingen

Mooie fietstocht langs de hoogtepunten van de muur. Veel info en een leuke rit door Berlijn
8,0
Erg informatief, goeie gids (Ronald), zelfs mijn vader die in Berlijn is opgegroeid vond het een leerzame en leuke tour!
9,0
Geweldige tour langs de Muur. Heel veel info en heel veel gezien. Vlaamse Thomas als gids en die wist op een heel leuke manier heel veel info te geven. Hij legde goed contact! De tour is een absolute aanrader.
9,0
Marije vertelde duidelijk en vol overgave, was te merken dat ze heel veel weet over de geschiedenis van de muur. Zelfs onze puberzoon vond het erg interessant. Het was een warme dag en daar hield ze goed rekening mee, zorgde goed voor ons. Dikke pluim!👍
10,0
Berlin on Bike

Berlin on Bike

Al meer dan 20 jaar wordt Berlin on Bike met passie geleid door Martin & Wollo. Ooit begonnen ze met 16 fietsen, inmiddels verzorgen ze met een team zo’n 30 mensen dagelijks fietstours door Berlijn. Met meer dan 600 fietsen, een flexibele mindset en volop passie voor Berlijn is Berlin on Bike dé fietstour aanbieder van de stad.

8,9
210 beoordelingen
5 activiteiten