Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Privé Rondleiding door Berlijn

Wil je de unieke sfeer en het eigenzinnige karakter van Berlijn ontdekken? Met deze privé rondleiding laat de lokale Nederlandse gids je bijzonder Berlijn zien. Deze privé rondleiding is eenvoudig aan te passen aan je wensen.

De highlights

  • Ontdek het unieke karakter en de beladen historie van Berlijn
  • Een bijzondere privé rondleiding door Nederlandse 'local' Peter
  • Wat wil je ontdekken? De tour wordt eenvoudig aangepast aan je wensen.
  • Je ontdekt de hoogte– (en diepte)punten van de stad, naast verborgen juweeltjes en geschiedenissen
  • Peter vertelt verrassende weetjes en verhalen, zo leer je Berlijn echt kennen
  • Je krijgt de handigste tips voor de rest van je citytrip
  • De tour start vanaf je hotel/accommodatie. Ideaal!

Dit ga je beleven

Berlijn maakt het je niet makkelijk. Een (historisch) centrum is er niet, de leuke stukken liggen wat ver van elkaar en van haar schoonheid moet ze het ook al niet echt hebben. Berlijn is anders. Uniek, uitdagend én ontzettend leerzaam. Hier heb je een gids nodig. Eentje die zijn kennis wil delen en met passie kan laten zien dat deze stad een fenomeen is!

Gids Peter is zo iemand. Al ruim een decennium verknocht aan Berlijn, is hij als Nederlandse local een echte Berlijn expert. Hij neemt je mee langs verschillende gezichten van de stad. Door haar heftige historie en haar ontspannen heden. Je ziet bijzondere bezienswaardigheden en verrassende plekjes. Deze privé rondleiding is eenvoudig aan te passen aan je interesses, geef dus vooral je interesses door aan de gids!

Met je hotel als beginpunt, haalt Peter je op - om je ruim drie uur lang (korter of langer is in overleg ook mogelijk) als persoonlijke gids op ontdekkingsreis door een uitermate fascinerende stad te nemen. Als vervoersmiddel gebruiken we daarbij het uitgebreide openbaar-vervoersnetwerk van de stad. Geef vooral vooraf ook aan wat je persoonlijke voorkeuren en interesses zijn; Peter maakt ze graag onderdeel van de tour. Zodat je je persoonlijke "Berlijn op Maat" tour kunt beleven!

Praktische informatie

Taal gids Nederlands
Duur 3 uur, 30 minuten
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Je hotel/accommodatie in Berlijn

Inclusief

  • Deskundige lokale Nederlandstalige gids

Exclusief

  • Kosten openbaar vervoer (je koopt op het station eenvoudig een dagkaart voor de metro)

Beoordelingen

9,0
Geweldig

Op basis van 6 beoordelingen

Peter Bijl is een heel aangename gids met voldoende uitleg en onze wensen heel correct nagevolgd met zijn verdere tips die we gekregen hebben zijn we nog 6 volle dagen onderweg geweest om alles bezoeken , veel geleerd en natuurlijk genoten.
9,0
Wij hebben een geweldige rondleiding gehad! Tom wist heel veel op een boeiende manier te vertellen!
8,0
We zijn opgehaald bij het hotel en hebben verschillende plekken bezocht, zowel lopend als wegwijs gemaakt met het openbaar vervoer. We zijn ontzettend leuk rondgeleid, we hebben genoten van de aanvullende materialen en de vele kennis over Berlijn en zijn geschiedenis. Ook had de gids Alex gelukkig nog wat tijd over en er zomaar een half uur aan vastgeplakt. Heel leuk. Veel plekken gezien en een prima tempo, goed bij te houden door iedereen.
9,0
Peter is een bevlogen spreker en gids. Hij heeft ons netjes opgehaald bij het hotel en onderweg meegenomen op de fiets. Doel van onze broodreis was om toch iets meer bakkerszaken en speciaalzaken te bezoeken. Dat zijn er in mijn beleving iets te weinig geweest. Maar Berlijn is ook wel een serieus grote stad en dat speelde ook mee qua tijd.
8,0
Berlijn op Maat - Peter Bijl

Berlijn op Maat - Peter Bijl

Als échte verhalenverteller kan Peter zijn passie voor Berlijn helemaal kwijt in het geven van unieke rondleidingen door de stad. Van thematische rondleidingen tot een tour op maat, Peter zorgt altijd voor een leuke rondleiding met inhoud. Zo leer je Berlijn kennen als een local.

9,0
6 beoordelingen
4 activiteiten