Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Berlijn

Berlijn met de fiets verkennen? Ja, natuurlijk! Doe één van de leuke fietstours en ontdek Berlijn met een lokale gids.

Fietsen in Berlijn

Berlijn een stad die nooit stilstaat en waar diversiteit hoogtij viert. Hypermoderne panden staan naast historische gebouwen. Je ontdekt steeds nieuwe dingen in de drukke straten, zoals de Kurfürsterndamm of in de bruisende wijken, zoals Tiergarten. Er zijn veel leuke dingen om te doen in Berlijn. Naast dat je wandelend de stad prima kunt verkennen is het nog veel leuker om heerlijk ontspannen de bezienswaardigheden in Berlijn te verkennen met de fiets!

Fietstours in Berlijn

Boek de leukste fietstours in Berlijn! Ontdek Berlijn met een uitstekende gids en geniet volop van je stedentrip

Hoe fietsvriendelijk is Berlijn?

Of je nu alleen of met een groep op de fiets door de stad toert, Berlijn heeft voor iedereen wel wat te bieden. Je beleeft de Berlijnse cultuur van dichtbij en leert de creativiteit en veelzijdigheid van de stad goed kennen. Berlijn is een fietsvriendelijke en vlakke stad, waardoor je makkelijk van de ene bezienswaardigheid naar de andere fietst. Het verleden is in Berlijn indrukwekkend vertegenwoordigd, een bezoek met de fiets aan de Brandenburger Tor en de Berlijnse Muur, die Oost en West jarenlang van elkaar scheidde, is dan ook verplicht. Ook is Berlijn een hele groene stad, breng dus vooral met de fiets een bezoekje aan één van de vele parken en ga net als de Duitsers picknicken met een paar biertjes. Sinds kort is er ook een handig Engelstalig boekje over fietsen in Berlijn, ideaal om mee te nemen voor je bezoek aan Berlijn!

Fietsverhuur

Door de hele stad zijn DB-bike fietsstallingen van de spoorwegen te vinden waar je een fiets kunt huren. Er zijn verschillende fietsverhuurbedrijven in Berlijn waar je goede fietsen kunt huren. Er is voor iedereen een passende fiets. Ga je met de hele familie op pad? Kinderzitjes zijn beschikbaar en er zijn kinderfietsen te huur. Fietspaden zijn er meer dan genoeg in Berlijn, op de site van BBBike kun je makkelijk zelf routes uitstippelen. Zo kun je zelfstandig langs de must see bezienswaardigheden en hotspots gaan fietsen. Wil je liever wat meer houvast? Dan kun je met de Odyssee fietsgids Berlijn zes samengestelde routes volgen.

Fietsen met een Nederlandse gids

Je kunt natuurlijk zelf een fiets huren in Berlijn, maar het leuke aan een fietstour is dat de route door echte kenners van de stad is samengesteld. In Berlijn kun je bovendien een fietstour doen met een Nederlandse gids, wel zo handig! De gids geeft je graag tips voor leuke dingen om te doen in Berlijn. Leuke restaurants, barretjes, hippe winkelstraten en cafés? De gids wijst ze allemaal aan! Je maakt kennis met alle bekende bezienswaardigheden van Berlijn en leert de stad meteen goed kennen. Een fietstour met een Nederlandse gids is dan ook ideaal om te doen aan het begin van je bezoek aan Berlijn!

Liever een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's langs de hoogtepunten van Berlijn? Doe dan een privé fietstour met Nederlandse gids! Het handige van een privé fietstour is dat de gids de route graag aanpast aan jullie wensen. Kies voor een privé fietstour met Nederlandse gids in Berlijn en maak kennis met het beste van de stad.

Wat te doen in Berlijn

Met de fiets Berlijn verkennen is zonder twijfel één van de leukste dingen om te doen tijdens je citytrip! Maar er zijn natuurlijk nog meer verrassend leuke activiteiten waarmee je het beste van Berlijn ontdekt. Wij hebben alvast de beste en meest leuke voor je geselecteerd: Wat te doen in Berlijn!