Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietstours met Nederlandse gids

Fietstours in Berlijn

Berlijn is een moderne, historische en creatieve stad in één. Kortom, een verrassend veelzijdige stad vol historische bezienswaardigheden, culturele hotspots, hippe wijken en een levendig nachtleven. Ideaal om met de fiets te gaan ontdekken! Met deze leuke fietstours met Nederlandstalige gids ervaar je Berlijn optimaal en haal je alles uit je bezoek aan deze bruisende stad!


De ideale kennismaking

Het beste van Berlijn fietstour

Ontdek ontspannen met de fiets de belangrijkste bezienswaardigheden van Berlijn. De Nederlandse gids neemt je mee langs historische monumenten, leuke wijken en bijzondere plekken. Zo leer je Berlijn direct goed kennen!

Bekijk & boek

Historisch Berlijn

Berlijnse Muur fietstour

Een bezoek aan Berlijn kan niet zonder ook een kijkje in haar verleden te nemen. Fiets met de Nederlandse gids langs alle historische plekken uit het verleden. De gids vertelt je indrukwekkende verhalen bij de historische bezienswaardigheden en monumenten.

Bekijk & boek

Creatief Berlijn

Berlijn Alternatief fietstour

Wil je meer zien van Berlijn? Doe dan deze fietstocht die je langs de alternatieve wijken van Berlijn brengt. Samen met de Nederlandse gids verken je o.a. Kreuzberg, Friedrichshain en Prenzlauer Berg. Een echte ontdekkingstocht door de bruisende en levendige wijken van de stad!

Bekijk & boek

Voor gezinnen en vriendengroepjes

Berlijn Privé fietstour voor kleine groepen

Met je familie, gezin of vrienden optimaal genieten van jullie bezoek aan Berlijn? Met deze privé fietstour ontdek je onder begeleiding van een deskundige Nederlandstalige privé gids alle highlights van Berlijn!

Bekijk & boek

Voor scholen, bedrijven en families

Berlijn Privé fietstour voor grote groepen

Gegarandeerd een privé fietstour met je eigen reisgezelschap, onder begeleiding van een lokale Nederlandse gids! Aan de hand van je voorkeuren en wensen ontdek je Berlijn op een leuke manier. De gids heeft natuurlijk alle aandacht voor jullie groep.

Bekijk & boek