Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Berlijn

Tours en activiteiten in Berlijn

Ontdek de highlights, verborgen geheimen, cultuur en historie van Berlijn met een Nederlandse gids! Kies uit de leukste rondleidingen en fietstours en ervaar het beste van Berlijn. Zo geniet je volop van je bezoek aan deze Duitse hoofdstad.


De ideale kennismaking

Het beste van Berlijn fietstour

Ontdek ontspannen met de fiets de belangrijkste bezienswaardigheden van Berlijn. De Nederlandse gids neemt je mee langs historische monumenten, leuke wijken en bijzondere plekken. Zo leer je Berlijn direct goed kennen!

Bekijk & boek

Lokale biertjes

Berlijn Craft Beer Tour

Friedrichshain is de ideale plek voor een heerlijke ontdekkingstocht langs de Craft Beer beweging in Berlijn. Naast leuke pubs vind je hier verschillende microbrouwerijen waar unieke Craft Beers worden gebrouwen. Met deze leuke rondleiding bezoek je met een deskundige lokale Engelstalige gids bijzondere pubs en microbrouwerijen en proef je natuurlijk heerlijke lokale biertjes!

Bekijk & boek

Essentiële historie

Tweede Wereldoorlog rondleiding

Beleef een indrukwekkende rondleiding door Berlijn en verdiep je in het Berlijn van de Tweede Wereldoorlog. Onder begeleiding van een deskundige lokale Nederlandse gids kom je meer te weten over de gebeurtenissen en cruciale momenten in de totstandkoming van nazi-Duitsland. Je leert Berlijn beter begrijpen aan de hand van indrukwekkende plekken, bezienswaardigheden en verhalen.

Bekijk & boek

Privé rondleiding

Berlijn op maat gesneden

Wil je de unieke sfeer en het eigenzinnige karakter van Berlijn ontdekken? Met deze privé rondleiding laat de lokale Nederlandse gids je bijzonder Berlijn zien. Deze privé rondleiding is eenvoudig aan te passen aan je wensen!

Bekijk & boek

De Muur

De Berlijns Muur fietstour

Berlijn is tegenwoordig een veelzijdige creatieve stad met een rijke historie, maar de Berlijnse Muur en het bijbehorende verleden drukt nog steeds haar stempel op de stad. Met deze bijzondere fietstour ontdek je met een lokale Nederlandse gids de belangrijkste plekken en maak je kennis met de aangrijpende historie.

Bekijk & boek

Proef Berlijn

Berlijn Secret Food Tour

Bij een levendige en veelzijdige stad als Berlijn hoort natuurlijk ook een spannende eetcultuur. Met deze heerlijke food tour ga je onder begeleiding van een uitstekende lokale Engelstalige gids op een culinaire ontdekkingstocht vol proeverijen.

Bekijk & boek

Lekker actief

Kreuzberg Kano Tour

Ontdek Berlijn vanuit een uniek perspectief met deze kano tour. In de wijk Kreuzberg ga je op een leuke en actieve tocht door de stad. Je ziet unieke plekjes van de stad en krijgt een goede indruk van local Berlin. Onder deskundige begeleiding en met uitstekend materiaal verken je zo Kreuzberg & Berlijn op een originele manier.

Bekijk & boek

Lokaal Berlin

Berlijn Alternatief fietstour

Wil je het échte Berlijn ervaren? Doe dan deze fietstocht die je langs de hippe alternatieve wijken van Berlijn brengt. De Nederlandse gids laat je o.a. Kreuzberg, Friedrichshain en Prenzlauer Berg zien!

Bekijk & boek

Ontdek de wijk

Ontdekkingstocht: Welkom in Berlijn

Om je bezoek aan Berlijn meteen goed te beginnen wil je de directe omgeving van je hotel of appartement natuurlijk goed leren kennen. Met deze ontdekkingstocht staan de beste plekjes in de buurt van je hotel of appartement centraal! De vriendelijke lokale gids neemt jullie mee op een rondleiding langs de juweeltjes, lokale hotspots en bijzondere bezienswaardigheden in de buurt van jullie accommodatie.

Bekijk & boek

De geschiedenis

Sporen van het verleden rondleiding

Er zijn weinig andere steden waar zoveel te zien, vertellen en ervaren is van de historie van de afgelopen anderhalve eeuw. Berlijn is een stad met een bewogen historie. Om de stad beter te begrijpen is het belangrijk om naar het verleden te kijken. Met deze privé rondleiding neemt een deskundige gids je mee op een ontdekkingstocht langs de historie van Berlijn. Zo leer je de stad op een toegankelijke en interessante manier écht kennen.

Bekijk & boek