Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Berlijn Privé fietstour voor kleine groepen

Een privé tour met Nederlandse gids door Berlijn!

Hoogtepunten

Berlijn Privé fietstour voor kleine groepen

Door
Berlin on Bike
Berlin on Bike
8,9
Liever een privé fietstour met je familie, vrienden of collega's langs de hoogtepunten van Berlijn? Boek dan deze privé fietstour voor groepen t/m 9 personen!
Starttijd
De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point
Knaackstraße 97, 10435 Berlijn
Duur
3 uur, 30 minuten
Taal gids
Nederlands

De highlights

  • De highlight van jullie bezoek aan Berlijn!
  • De Nederlandstalige privé gids past de fietstour graag aan op jullie wensen
  • Zie het beste van Berlijn, voel de historie of duik 'local Berlin' in!
  • Ideaal voor gezinnen en vriendengroepjes

Dit ga je beleven

Met je familie, gezin of vrienden optimaal genieten van jullie bezoek aan Berlijn? Met deze privé fietstour ontdek je onder begeleiding van een deskundige Nederlandstalige privé gids alle highlights van Berlijn! De privé gids heeft alle aandacht voor jullie groepje en past de fietstour graag aan op jullie wensen. Zo maken jullie op een ontspannen, persoonlijke en unieke manier kennis met Berlijn!

Inclusief

  • Deskundige Nederlandstalige privé gids
  • Gebruik van uitstekende fietsen
  • Kinderfietsen beschikbaar
  • Kinderzitjes beschikbaar
  • Tag-along kinderextensie beschikbaar

Beoordelingen

8,7
Erg goed

Op basis van 6 beoordelingen

Prima contact vooraf en terplekke, en fijne gids Rogier die goed op ons gezelschap (2 volwassenen, 2 kinderen van 14 en 8) inspeelde. Het was erg koud maar dat mocht de pret niet drukken, we hebben allemaal genoten en veel opgestoken.
8,0
Tristan was een super fijne gids! Hij deelt veel informatie over de stad uit de ddr tijd en zijn eigen visie en beleving over Berlijn. Deze mix is fijn om zo een goed beeld van de stad te krijgen en wat de bevolking van Berlijn beweegt. Een meer dan complete tour!
9,0
Heel aangename gids die een op maat aangepaste rondrit met ons heeft gemaakt. Ideaal als je de standaardzaken in Berlijn reeds hebt gezien of bezocht en eens wat minder bekend hoekjes van de stad wil zien.
10,0
Het was een zeer geslaagde fietstour met onze groep van 7 personen. Dankzij het weer, maar vooral dankzij de voortreffelijke gids Hanneke! Wat doet zij dit fantastisch, iedereen was zeer blij en tevreden met de manier waarop zij ons door de geschiedenis van Berlijn leidde . Een absolute aanrader! Alle hulde voor Hanneke!
8,0
Berlin on Bike

Berlin on Bike

Al meer dan 20 jaar wordt Berlin on Bike met passie geleid door Martin & Wollo. Ooit begonnen ze met 16 fietsen, inmiddels verzorgen ze met een team zo’n 30 mensen dagelijks fietstours door Berlijn. Met meer dan 600 fietsen, een flexibele mindset en volop passie voor Berlijn is Berlin on Bike dé fietstour aanbieder van de stad.

8,9
241 beoordelingen
5 activiteiten