Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Top 10 tours & activiteiten in Berlijn

Ontdek onze top 10 tours & activiteiten in Berlijn, exclusief geselecteerd op kwaliteit en met gidsen & locals vol expertise en passie voor Berlijn

Top 10 tours & activiteiten in Berlijn

Ontdek het beste van Berlijn met onze speciale selectie van tours & activiteiten in Berlijn, geselecteerd op kwaliteit en met gidsen vol passie voor Berlijn. Zo ontdek je gegarandeerd de beste bezienswaardigheden, verborgen geheimen en gezellige plekjes van de stad. Kies uit onze exclusieve selectie en geniet volop van Berlijn!

Hoogtepunten

Het beste van Berlijn fietstour

Fiets met de Nederlandse gids langs de hoogtepunten!

Fiets ontspannen langs de top bezienswaardigheden van Berlijn. De Nederlandse gids neemt je mee langs historische plekken en vertelt je mooie verhalen en anekdotes over de spots!

Bekijk & boek
Hoogtepunten

Berlijn Privé Rondleiding

Ontdek Berlijn met een Nederlandstalige privé gids!

Alle highlights zien? Of liever de alternatieve en onbekendere kant van Berlijn ontdekken? Met deze privé rondleiding (te voet en eventueel met openbaar vervoer) maakt de lokale Nederlandse gids een programma op maat voor jou en je gezelschap. Zo beleef je een unieke en persoonlijke rondleiding door Berlijn en geniet je volop van de stad.

Bekijk & boek
Hoogtepunten

Berlijnse Muur fietstour

Een indrukwekkende historische tour langs de Muur

Fiets met de Nederlandse gids langs alle historische plekken uit het verleden. De gids vertelt je indrukwekkende verhalen bij de historische bezienswaardigheden waar je langskomt.

Bekijk & boek
Hoogtepunten

Tweede Wereldoorlog rondleiding

Ontdek het Berlijn van de Tweede Wereldoorlog

Beleef een indrukwekkende rondleiding door Berlijn en verdiep je in het Berlijn van de Tweede Wereldoorlog. Onder begeleiding van een vriendelijke & deskundige lokale Nederlandse gids kom je meer te weten over de gebeurtenissen en cruciale momenten in de totstandkoming van nazi-Duitsland. Je leert Berlijn beter begrijpen aan de hand van indrukwekkende plekken, bezienswaardigheden en verhalen.

Bekijk & boek
Hapjes & drankjes

Berlijn Craft Beer Tour

Ontdek & proef de lekkerste Craft Beers van Berlijn

Friedrichshain is de ideale plek voor een heerlijke ontdekkingstocht langs de Craft Beer beweging in Berlijn. Naast leuke pubs vind je hier verschillende microbrouwerijen waar unieke Craft Beers worden gebrouwen. Met deze leuke Craft Beer Tour bezoek je bijzondere pubs en microbrouwerijen en proef je natuurlijk heerlijke Craft Beers!

Bekijk & boek
Lokaal & uniek

Sporen van het verleden rondleiding

Verdiep je in de bewogen historie van Berlijn

Er zijn weinig andere steden waar zoveel te zien, vertellen en ervaren is van de historie van de afgelopen anderhalve eeuw. Berlijn is een stad met een bewogen historie. Om de stad beter te begrijpen is het belangrijk om naar het verleden te kijken. Met deze privé rondleiding neemt een vriendelijke & deskundige gids van Berlijn op Maat je mee op een boeiende ontdekkingstocht langs de historie van Berlijn. Zo leer je de stad op een toegankelijke en interessante manier écht kennen.

Bekijk & boek
Lokaal & uniek

Berlijn Alternatief fietstour

Leuke fietstour met gids door het hippe Berlijn!

Wil je het échte Berlijn ervaren? Doe dan deze fietstocht die je langs de hippe alternatieve wijken van Berlijn brengt. De Nederlandse gids laat je o.a. Kreuzberg, Friedrichshain en Prenzlauer Berg zien!

Bekijk & boek
Avontuur

Kreuzberg Kano Tour

Ontdek Berlijn & Kreuzberg vanaf het water

Ontdek Berlijn vanuit een uniek perspectief met deze kano tour. In de wijk Kreuzberg ga je op een leuke en actieve tocht door de stad. Je ziet unieke plekjes van de stad en krijgt een goede indruk van local Berlin. Onder deskundige begeleiding en met uitstekend materiaal verken je zo Kreuzberg & Berlijn op een originele manier.

Bekijk & boek
Hoogtepunten

Berlijn Privé fietstour voor kleine groepen

Een privé tour met Nederlandse gids door Berlijn!

Liever een privé fietstour met je familie, vrienden of collega's langs de hoogtepunten van Berlijn? Boek dan deze privé fietstour voor groepen t/m 9 personen!

Bekijk & boek
Hapjes & drankjes

Berlijn Secret Food Tour

Een heerlijke kennismaking met de smaken van Berlijn!

Bij een levendige en veelzijdige stad als Berlijn hoort natuurlijk ook een spannende culinaire kant. Met deze heerlijke food tour ga je onder begeleiding van een vriendelijke en deskundige 'local foodie' de beste food hotspots en culinaire 'hidden treasures' van de stad ontdekken. Onderweg proef je de lekkerste lokale lekkernijen, delicatessen en gerechten. Maak kennis met de Berlijnse eetcultuur en geniet van een bijzonder smaakvolle food tour!

Bekijk & boek