Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Traditionele Pub & Bierproeverij Tour

Bierproeverij in gezellige traditionele pubs in Altstadt

Hapjes & drankjes

Traditionele Pub & Bierproeverij Tour

Ontdek het historische centrum van Keulen, bezoek gezellige traditionele pubs en proef heerlijke Kölsch! Met deze biertour ervaar je Keulen zoals het hoort. Je bezoekt 4 traditionele pubs waar je 4 verschillende soorten Kölsch gaat proeven. Onder begeleiding van een vriendelijke & ervaren lokale gids maak je op een leuke manier kennis met de biercultuur, tradities en unieke verhalen van Keulen.
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Tramhalte Heumarkt, voor de Kiosk op de hoek, Heumarkt 39, 50667, Cologne
Duur 2 uur
Taal gids Engels

De highlights

  • Een heerlijke bierproeverij in Aldstadt
  • Je bezoekt 4 traditionele pubs, waar je soorten 4 Kölsch gaat proeven
  • Onder begeleiding van een deskundige lokale gids
  • Beleef de (bier)cultuur, tradities en unieke kant van Keulen
  • Een bierproeverij in kleine, persoonlijke groepjes

Dit ga je beleven

Ervaar het authentieke Keulen met deze gezellige bierproeverij. Onder begeleiding van een échte lokale gids bezoek je de historische Altstadt, waar je een uniek kijkje krijgt in het oude Keulen. Samen met de gids ga je 4 traditionele pubs bezoeken. Hier kom je meer te weten over de biercultuur, de historie van de stad en vertelt de gids enkele bijzondere verhalen. Zo leer je Keulen op een originele manier goed kennen.

Het belangrijkste onderdeel van deze tour is natuurlijk het proeven van verschillende soorten Kölsch. Kölsch is vergelijkbaar met Pilsener, echter is Kölsch bovengistend in plaats van ondergistend. Kölsch heeft een mooie gouden kleur en een lichte smaak. Dit speciale bier mag alleen in Keulen en omgeving gebrouwen worden door brouwerijen die vastgelegd zijn in de Kölsch-Konvention. De gids gaat je hier natuurlijk meer over vertellen tijdens deze heerlijke bierproeverij!

Inclusief

  • Een deskundige lokale Engelstalige gids
  • Bezoek aan 4 traditionele pubs
  • In iedere pub proef je een andere soort Kölsch

Exclusief

  • Hapjes (bestel gerust zelf wat hapjes in de verschillende pubs)
The Kölsch Guys

The Kölsch Guys

Michael en Stefan groeiden op in Keulen, waardoor hun liefde voor de stad als vroeg ontstond. In 2017 besloten ze om samen The Kölsch Guys op te richten. Met veel passie en plezier organiseren ze heerlijke bierproeverijen in de historische binnenstad van Keulen. Zo willen ze je kennis laten maken met alles dat Keulen zo’n fijne plek maakt.