Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in München

München met de fiets verkennen? Ja, natuurlijk! Doe één van de leuke fietstours en ontdek München met een lokale gids.

Fietsen in München

Als hoofdstad van Beieren heeft München een heerlijke mix van historie, cultuur en moderne ontwikkelingen. Voor een stedentrip is deze Duitse stad dan ook een uitstekende bestemming, er is voor iedereen wel wat leuks te doen en zien. Iedereen kent het beroemde Oktoberfest wel, maar de stad heeft veel meer bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn. Hoe kun je deze beter gaan ontdekken dan met de fiets? Met de München Hoogtepunten fietstour verken je de highlights van München samen met een deskundige lokale gids.

Fietstours in München

Boek de leukste fietstours in München! Ontdek München met een uitstekende gids en geniet volop van je stedentrip

Hoe fietsvriendelijk is Munchen

De ontwikkelingen op fietsgebied hebben niet stilgestaan in München. Zo is er inmiddels zo’n 1.200 kilometer aan (gemarkeerde) fietspaden en zijn er ongeveer 22.000 plekken om je fiets te stallen. Door de goede fietsvoorzieningen maken steeds meer inwoners van de stad gebruik van de fiets, je zal je dan ook niet alleen voelen wanneer je al fietsend München gaat verkennen!

Door de goede voorzieningen is fietsen door de stad veilig en ontspannen. Je hoeft voor je voorbereiding eigenlijk alleen nog maar even de leukste fietsroute te zoeken! Op de site van BikeCitizens kun je makkelijk een fietsroute uitstippelen op een kaart van München. Daarnaast zijn er op de site van München veel fietskaarten te vinden, alleen zijn deze wel in het Duits. Daarom is het ook aan te raden om in de stad zelf een kaart met fietsroutes te halen bij een Tourist Office.

Wil je even de stad uit en een iets langere fietstocht doen? De omgeving van München is een prachtig gebied waar je ook heerlijk doorheen kunt fietsen. Het aantrekkelijke landschap bestaat uit mooie beboste heuvels en glooiende weilanden. Hier zijn genoeg rustige weggetjes te vinden waar je fijn kunt fietsen.

Fietsverhuur

Een fiets huren in München is gelukkig niet lastig en er zijn dan ook verschillende fietsverhuur bedrijven waar je naar binnen kunt lopen om fietsen te huren.

Fietstours in München

Naast dat je zelf een fietsroute kunt volgen, kun je ook meedoen met een fietstour met gids. Zo zie je het beste van de stad en fiets je ontspannen en op een leuke manier door de stad! In München kun je de volgende fietstour doen:

München Hoogtepunten fietstour - Verken de hoogtepunten van München

Wat te doen in München

Met de fiets München verkennen is zonder twijfel één van de leukste dingen om te doen tijdens je citytrip! Maar er zijn natuurlijk nog meer verrassend leuke activiteiten waarmee je het beste van München ontdekt. Wij hebben alvast de beste en meest leuke voor je geselecteerd: Wat te doen in München!