Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Het beste van Bordeaux fietstour

Ontdek het beste van Bordeaux met deze heerlijke fietstour! De gids, een echte Bordeaux local vol passie voor de stad, laat je op een leuke manier zien wat deze Franse stad zo bijzonder maakt.

De highlights

  • Verken de meest bijzondere bezienswaardigheden van Bordeaux
  • Ervaar de historie, highlights, sfeer en identiteit van de stad
  • De lokale gids laat je op een leuke manier zien wat Bordeaux uniek maakt
  • Fiets ontspannen door de stad en maak kennis met het echte Bordeaux
  • Je krijgt de beste insider tips voor de rest van je verblijf!

Dit ga je beleven

Absoluut de leukste manier om Bordeaux te ontdekken is door heerlijk ontspannen met de fiets langs de highlights van de stad te rijden. Met deze Bordeaux Essentials fietstour laat onze local Bordeaux expert je het echte Bordeaux ervaren!

Proef de lokale sfeer van Bordeaux en ontdek de meest bijzondere bezienswaardigheden van de stad. Je verkent o.a. het oude Bordeaux, de recentere wijken, de prachtige bruggen over de Garonne en wordt ook nog eens getrakteerd op fraaie uitzichten op de stad! De gids vertelt onderweg en bij de stops meer over de stad, de historie, cultuur en de plekken waar je stopt. Natuurlijk krijg je ook de beste insider tips van de gids, zodat de rest van je bezoek aan Bordeaux echt speciaal wordt. Kortom, een ideale kennismaking met Bordeaux!

Praktische informatie

Het beste van Bordeaux fietstour location
Taal gids Engels, Frans of Spaans
Duur 2 uur, 30 minuten
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point 13 rue Corcelle(s), 33000, Bordeaux

Inclusief

  • Huur van de fietsen
  • Deskundige lokale gids

Beoordelingen

9,5
Geweldig

Op basis van 10 beoordelingen

Ma
Maurits
Miguel was onze gids en wist enorm veel over het huidige Bordeaux en maar ook over haar geschiedenis. leuke vlotte uitleg en de 2 1/2 uur vlogen om. Je krijgt zo een goede indruk van de stad en waar je wel en waar je niet moet zijn om te shoppen, eten, museumbezoek etc. ik raad aan deze tour dan ook aan het begin van een verblijf in Bordeaux te boeken.
10,0
Fi
Fien
Heel leuk om te doen. Zo heb je op een leuke manier en korte tijd veel van Bordeaux gezien.
10,0
Li
Lidwien
De fietstocht was verrassend. Je krijgt in enkele uurtjes een compleet beeld van de stad Bordeaux, zowel het oude gedeelte met veel uitleg over de historie als het nieuwe hippe gedeelte met uitleg en achtergronden van gebouwen en kunstenaars. De gids heeft een erg goede rondleiding gegeven. Chapeau!
10,0
Mo
Monique
Ontspannende toer, ideale kennismaking met de stad. Je komt ook op plaatsen die je te voet niet zou aandoen. Onze gids Michael gaf interessante uitleg en was zeer enthousiast. Uitstekende fietsen. Een absolute aanrader.
10,0
Bordeaux Bike Experience

Bordeaux Bike Experience

In 2015 kwamen Marion, Mika en Brice samen om te onderzoeken hoe ze hun liefde voor Bordeaux met zoveel mogelijk anderen konden gaan delen. Hieruit ontstond Bordeaux Bike Experience, een jong bedrijf met 4 verschillende fietstours in en rondom Bordeaux. Wist je dat Bordeaux ontzettend leuk is om met de fiets te verkennen? Marion, Mika & Brice laten het je zien!

9,5
11 beoordelingen
3 activiteiten