Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Bordeaux

Fietstours in Bordeaux

Bordeaux is een historische stad vol met bijzondere bezienswaardigheden. Wil je Bordeaux meteen goed leren kennen? Kies dan één van deze leuke fietstours, waarbij onze local Bordeaux expert je de highlights, de lokale sfeer en de hidden gems ontspannen met de fiets laat zien. Zo ervaar je Bordeaux optimaal!


De ideale kennismaking

Het beste van Bordeaux fietstour

Ontdek de highlights van Bordeaux met deze heerlijke fietstour! De gids, een echte Bordeaux local vol passie voor de stad, laat je op een leuke en ontspannen manier zien wat deze Franse stad zo bijzonder maakt. Perfect om te doen op de eerste of tweede dag van je bezoek aan de stad.

Bekijk & boek

Volledig Bordeaux

Bordeaux Compleet fietstour

Maak kennis met local life in Bordeaux en ontdek de highlights in en rondom de stad. Met deze fietstour zie je niet alleen de beste plekjes en bezienswaardigheden in Bordeaux, maar fiets je ook een stukje buiten de stad, langs de eerste wijngaarden van de wijnstreek van Bordeaux.

Bekijk & boek

De beroemde wijnstreek

De wijnen van Saint-Émilion fietstour

Ontdek de wijnen van de beroemde wijnstreek Saint-Émilion! Met deze fietstour geniet je niet alleen van de prachtige natuur van deze omgeving, maar wordt je aan het einde ook nog eens getrakteerd op een heerlijke wijnproeverij!

Bekijk & boek