Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Halfdaagse trip naar Monaco & Eze

Geniet van de prachtige omgeving, historische dorpjes en fraaie uitzichten op de kust met deze halfdaagse trip vanuit Nice naar o.a. Monaco en Eze!

De highlights

 • Geniet van een ontspannen middag langs de kust
 • Bezoek historische dorpjes en stadjes
 • Zie geweldige uitzichten op de Franse kust
 • Vervoer vanuit Nice in een comfortabel busje incl. chauffeur
 • Ervaar de luxe van Monaco en Monte Carlo
 • Voldoende eigen tijd om de dorpjes en stadjes te verkennen

Dit ga je beleven

Ervaar de sfeer en identiteit van de Franse kust optimaal tijdens je bezoek aan Nice met deze leuke halfdaagse trip. De middag start bij je hotel/accommodatie, waar je wordt opgehaald door de gids. Vervolgens vertrek je in een comfortabel busje richting de eerste stop van de middag, Villefranche / cap Ferrat. Bij Villa Ephrussi de Rothschild is een korte (foto)stop. De route gaat verder richting Eze. Onderweg heb je een fantastisch uitzicht op dit middeleeuwse dorpje.

Naast oude dorpjes en fraaie uitzichten zie je ook luxe villa's en badplaatsen. Eenmaal aangekomen in Monaco volgt de chauffeur een mooie route langs de highlights van de stad. In Monaco heb je de tijd om zelf de stad te verkennen en ergens wat te eten of drinken. Na deze stop bezoek je Monte Carlo, waar je de tijd hebt om zelf enkele van de indrukwekkende bezienswaardigheden aan het plein te bekijken en te bezoeken.

Na het bezoek aan Monte Carlo vertrek je weer richting Nice. De eerste stop is bij Eze, waar je de tijd hebt om dit historische dorp zelf te verkennen. Na Eze vertrek je naar Biot, een pittoresk bergstadje dat vooral bekend is vanwege het aardewerk en de glasblazerij. Naast eigen tijd om het stadje te verkennen bezoek je ook een glasblazerij. De laatste stop van de terugweg is bij Grasse, bekend vanwege de parfumindustrie. Slenter hier door de sfeervolle straatjes, bekijk de oude kerk (met originele schilderijen van Rubens) en bezoek de parfumfabriek van Fragonard. Of geniet van een goed glas wijn, een lekker kopje koffie of een lokale lekkernij op één van de gezellige terrasjes.

My Riviera

My Riviera

Sinds 2009 organiseert Marie met haar team dagtrips, rondleidingen en culinaire stadswandelingen in en rondom Nice. Op een persoonlijke en relaxte manier laat My Riviera je de hoogtepunten, lokale keuken, fraaie natuur en verborgen geheimen ervaren. Ook privé rondleidingen en activiteiten op maat organiseert Marie met plezier.

10,0
1 beoordeling
4 activiteiten

Inclusief

 • Vervoer in een comfortabel busje vanaf je hotel/accommodatie
 • Ervaren & vriendelijke chauffeur
 • Stops met eigen tijd in Eze, Monaco, Monte Carlo, Biot en Grasse
 • Bezoek aan de Fragonard parfumfabriek
 • Bezoek aan glasblazerij "La Verrierie"

Exclusief

 • Eten en drinken (kies hiervoor zelf gerust een leuke plek tijdens de stops)

Praktische informatie

Taal gids Engels
Duur 4 uur, 30 minuten
Starttijd 13:30
Meeting point Je hotel/accommodatie in Nice