Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Sainte-Chapelle & Torens van de Notre-Dame tour

Sla de wachtrij over en verken deze beroemde gebouwen

Hoogtepunten

Sainte-Chapelle & Torens van de Notre-Dame tour

De kapel van Sainte-Chapelle staat bekend om de gigantische glas-in-loodramen en de blauwe en gouden kleuren op het plafond. De Notre-Dame is een echt icoon van Parijs. Met deze tour bezoek je ze allebei!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Voor (buiten) Metro station "Cité" (lijn 4), 1 rue de Lutèce (je herkent de gids aan de blauwe jas of het bordje met BLUE FOX TOURS)
Duur 2 uur, 30 minuten
Taal gids Engels

De highlights

  • Ontdek de prachtige kapel Sainte-Chapelle
  • Bekijk de gigantische glas-in-loodramen van dichtbij
  • Je krijgt een leuke introductie van de gids op beide bezienswaardigheden
  • Sla de wachtrij over en loop direct naar binnen!
  • Wandel naar de top van de torens van de Notre-Dame
  • Maak kennis met de gargouilles die de kathedraal al 800 jaar beschermen
  • De leukste start van je ochtend in Parijs!

Dit ga je beleven

Net je heerlijke Parijse ontbijt op? Dan is dit het perfecte moment om twee schitterende historische bezienswaardigheden van de stad te gaan ontdekken! Met deze leuke tour bezoek je de Sainte-Chapelle kapel en de Notre-Dame, inclusief handige Skip the Line tickets, zodat je niet in de wachtrij hoeft te staan maar meteen naar binnen loopt.

De deskundige lokale gids geeft je een leuke introductie op beide gebouwen. In Sainte-Chapelle heb je alle tijd om rustig de schitterende glas-in-loodramen te bekijken en de meest bijzondere plekjes van deze kapel te verkennen. Hierna loop je naar de Notre-Dame, waar je de lange wachtrij voorbij loopt en direct naar binnen kan. Hier kun je de beroemde torens gaan beklimmen, om bovenin van het spectaculaire uitzicht te genieten. Ontmoet hier ook van dichtbij de gargouilles die de kathedraal al 800 jaar lang beschermen.

Inclusief

  • Introductie door een deskundige gids
  • Skip the line ticket voor Sainte-Chapelle
  • Skip the line ticket voor de torens van de Notre-Dame
Blue Fox Tours

Blue Fox Tours

Broers Jean-Baptiste en Jean-Philippe hadden altijd al een passie voor reizen en avontuur. Als geboren Parijzenaren besloten ze hun passie voor de stad te gaan delen met zoveel mogelijk mensen. Ze richtten Blue Bike Tours op en ontwikkelden speciale Cruise Bike fietstours door Parijs. Inmiddels verzorgen ze als BlueFox Travel leuke fietstours, dagtrips en rondleidingen.

8,9
7 beoordelingen
7 activiteiten