Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Parijs

Fietstours in Parijs

Parijs is één van die steden met zo'n heerlijke eigen karakteristieke sfeer. Ervaar deze bijzondere sfeer en de highlights van de stad optimaal en doe een fietstour met een echte local als gids, want fietsen in Parijs is uitstekend te doen! Je ziet de hotspots en bezienswaardigheden van de stad en leert het echte Parijs kennen. Boek één van deze leuke fietstours voor je citytrip Parijs!


De ideale kennismaking

Het beste van Parijs fietstour

De Eiffeltoren, het Louvre, de Notre Dame en de Arc de Triomphe... Er is zoveel te zien in Parijs! Met deze fietstour laat de deskundige lokale gids je de hoogtepunten van de stad zien. Ideaal voor de eerste of tweede dag van je bezoek aan Parijs!

Bekijk & boek

Bijzonder Parijs

Verborgen Parijs fietstour

Parijs is natuurlijk veel meer dan alleen die beroemde bezienswaardigheden. Om het echte "Parijs gevoel" te ervaren doe je deze fietstour! De gids neemt je mee door de leukste straatjes en wijken van Parijs, zodat je het Parijs ziet zoals de locals het kennen!

Bekijk & boek

Een dagje historie

Dagtrip Versailles met fietstour

Het schitterende Kasteel van Versailles is zonder twijfel een bezoek waard tijdens je stedentrip Parijs. Met deze unieke dagtrip zie je het kasteel van binnen (inclusief handige "Skip the line" tickets) en fiets je mee met de lokale gids tijdens een leuke fietstour over het uitgestrekte landgoed!

Bekijk & boek

Romantisch Parijs

Parijs in de avond fietstour & cruise

Overdag is Parijs al een stad vol romantiek. 's Avonds krijgt de stad nog een extra dimensie, wanneer de zon langzaam ondergaat aan de horizon. Parijs heeft niet zomaar de bijnaam La Ville Lumière (De Lichtstad) gekregen. Met deze heerlijke fietstour & cruise zie je het mooie Parijs in de avond!

Bekijk & boek