Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Athene Hoogtepunten fietstour

Fiets met een gids langs de hoogtepunten van Athene

Hoogtepunten

Athene Hoogtepunten fietstour

De beste manier om Athene te ontdekken is absoluut op de fiets. Tijdens deze 3 uur durende fietstour neemt de Nederlandse gids je mee langs de highlights & verborgen geheimen van Athene. Ontdek alles dat Athene zo bijzonder maakt en geniet volop van je bezoek aan deze sfeervolle Griekse hoofdstad.
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Arionos 14,10554, Monastiraki/Psyrri, Athens
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands, Engels of Duits

De highlights

  • De nr. 1 fietstour in Athene!
  • Verken de highlights van Athene heerlijk per fiets
  • Met een ervaren Nederlandse gids!
  • De ideale start van je stedentrip Athene
  • Bekijk plekken zoals de tempel van Zeus, het parlementsgebouw en de Akropolis

Dit ga je beleven

Fiets langs bezienswaardigheden in Athene zoals de tempel van Zeus, het parlementsgebouw, de Akropolis, de Nationale tuinen en het oude Olympische stadion. Naast deze highlights zie je ook minder bekende plekken waar je normaal gesproken niet zou komen als toerist. De Nederlandstalige gids vertelt je verhalen over het oude Athene, maar ook over het moderne leven in de stad waardoor je de stad echt goed leert kennen en je je als een echte local even onderdompelt in de Griekse cultuur.

Deze fietstour is ideaal om aan het begin van je verblijf in Athene te doen. Vraag de gids gerust naar tips voor leuke restaurantjes, mooie authentieke wijken en andere leuke dingen om te doen tijdens je verdere verblijf in Athene. De tour start dagelijks om 09:30. Een e-bike upgrade is mogelijk voor €15,00 per e-bike (geef bij het boeken aan hoeveel mannen en vrouwen e-bikes er gewenst zijn.

Inclusief

  • Gebruik van goede fietsen
  • Een deskundige Nederlandse gids
  • Een e-bike upgrade is mogelijk voor €15,00 per e-bike, contant te betalen op locatie (geef bij het boeken aan hoeveel mannen en vrouwen e-bikes er gewenst zijn
Athene Hoogtepunten fietstour
Athene Hoogtepunten fietstour
Athene Hoogtepunten fietstour
Athene Hoogtepunten fietstour

Beoordelingen

8,8
Erg goed

Op basis van 56 beoordelingen

Erg leuke fietstocht. Goed georganiseerd. Leuk om nog even kaarsje aan te steken in een klein kerkje, erg speciaal. Vooraf "complimentary" flesjes water en als traktatie de griekse yoghurt. Niet gejaagd en neemt de tijd om vragen te beantwoorden en is erg enthousiast. Mocht er iemand naar Athene gaan dan raad ik deze fietstocht zeker aan!
9,0
Tamelijk veel tijd besteed aan minder interessante dingen zoals gravity en een wat minder interessant restaurant. Hierdoor wat minder gebruik gemaakt van van de mobiliteit en het bereik die de fiets biedt. Daarom wat minder van de stad gezien dan ik verwachtte. Wel erg aardige mensen en goede service
6,0
Je komt op plekken waar je anders nooit zou komen. Heel veel informatie over Athene en het Griekse leven gekregen. Prima gids!!
9,0
Leuke gids, tempo voor iedereen (jong en oud) goed bij te houden. Veel kennis/bezienswaardigheden opgestoken en leuke tips achteraf meegekregen.
8,0
Let's meet in Athens

Let's meet in Athens

Zo’n 10 jaar geleden ontdekte Monique haar liefde voor Griekenland en Athene in het bijzonder. Om haar passie met anderen te delen creëerde ze verschillende fietstours waarin de hoogtepunten, lokale keuken en bijzondere plekjes van Athene centraal staan. Inmiddels organiseert ze dagelijks leuke fietstours met haar team van deskundige gidsen.

8,8
72 beoordelingen
5 activiteiten