Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Athene Hoogtepunten fietstour

De beste manier om Athene te ontdekken is absoluut op de fiets. Tijdens deze 3 uur durende fietstour neemt de Nederlandse gids je mee langs de hoogtepunten van Athene!

De highlights

  • De nr. 1 fietstour in Athene!
  • Verken de highlights van Athene heerlijk per fiets
  • Met een ervaren Nederlandse gids!
  • De ideale start van je stedentrip Athene
  • Bekijk plekken zoals de tempel van Zeus, het parlementsgebouw en de Akropolis

Dit ga je beleven

Fiets langs bezienswaardigheden zoals de tempel van Zeus, het parlementsgebouw, de Akropolis, de Nationale tuinen en het oude Olympische stadion. Naast deze highlights zie je ook minder bekende plekken waar je normaal gesproken niet zou komen als toerist. De Nederlandstalige gids vertelt je verhalen over het oude Athene, maar ook over het moderne leven in de stad waardoor je de stad echt goed leert kennen en je je als een echte local even onderdompelt in de Griekse cultuur.

Deze fietstour is ideaal om aan het begin van je verblijf in Athene te doen. Vraag de gids gerust naar tips voor leuke restaurantjes, mooie authentieke wijken en andere leuke dingen om te doen tijdens je verdere verblijf in Athene. De tour start dagelijks om 09:30. Het is ook mogelijk om met deze tour mee te doen op een electrische fiets.

Praktische informatie

Athene Hoogtepunten fietstour location
Taal gids Nederlands, Engels of Duits
Duur 3 uur
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Tournavitou 8, Psiri, 10553 Athene

Inclusief

  • Inclusief huur van de fiets
  • Nederlandse gids

Beoordelingen

8,9
Erg goed

Op basis van 43 beoordelingen

Ad
Adrie
Ontzettend leuke manier om de hoogtepunten van Athene te ontdekken! Goede en sympthatieke (Nederlandse) gidsbegeleiding maakt het compleet!
9,0
Lo
Lotte
Erg leuke tour met enthousiaste gids!! Echt een aanrader!! Zeker doen als je in Athene bent
9,0
Ma
Maud
Leuke tocht, goed te doe . Wij zijn de stedentrip goed begonnen want je leert de stad kennen! Fijne gids.
8,0
Ka
Karin
Deze fietstocht is een aanrader om je vakantie in Athene te beginnen. Op een relatief korte tijd loodst Joost je door de binnenstad aan. In dat tijdspanne zie echt ontzettend veel. Nadien kan je op je gemakje de hoogtepunten nog eens gaan bezoeken. De tractatie op yoghurt met honing en walnoten was een aangename en welkome verrassing! Wij vonden het helemaal TOP!
9,0
Let's meet in Athens

Let's meet in Athens

Zo’n 10 jaar geleden ontdekte Monique haar liefde voor Griekenland en Athene in het bijzonder. Om haar passie met anderen te delen creëerde ze verschillende fietstours waarin de hoogtepunten, lokale keuken en bijzondere plekjes van Athene centraal staan. Inmiddels organiseert ze dagelijks leuke fietstours met haar team van deskundige gidsen.

8,9
50 beoordelingen
6 activiteiten