Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Athene langs de kust e-bike fietstour

Fiets met een e-bike langs de prachtige kust van Athene!

Avontuur

Athene langs de kust e-bike fietstour

Heerlijk ontspannen fietsen langs de brede boulevards en mooie kustlijn van Athene, wie wil dat niet? Met deze e-bike fietstour geniet je volop van de prachtige omgevingen!
Starttijd 10:00
Meeting point Apostolou Pavlou 53 (nabij het Thissio metro/treinstation)
Duur 4 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Heerlijk ontspannen fietsen met een e-bike langs de kust
  • Onder begeleiding van een Nederlandse gids
  • Geniet van de mooie omgevingen
  • Van luxe jachten tot pittoreske plekjes, genoeg te zien!
  • Bekijk o.a. een replica van de Trirem Olympia
  • Je krijgt leuke tips van de gids voor de rest van je citytrip!

Dit ga je beleven

Griekenland kent vele populaire vakantiebestemmingen en Athene is daar natuurlijk één van. Naast het echte stadsgevoel dat bij een goede stedentrip hoort kun je in en rondom Athene ook heerlijk genieten van de Griekse kust. Met deze e-bike fietstour met Nederlandse gids maak je een ontspannen fietstour langs deze mooie kust en zie je Athene op een unieke manier!

De gids neemt je mee naar Trocadero, waar je een replica van de Trirem Olympia ziet. In de Marina Flisvos zie je enkele van de grootste privé jachten ter wereld. Je fietst naar Piraeus en bezoekt het pittoreske Microlimano en Marina Zeas waar je wat mooie foto's kunt schieten en even wat lekkers drinkt. Onderweg geniet je van de zon, zee en de mooie omgevingen. De gids zal je meer vertellen over de plekken waar je langsfietst en stopt en geeft je graag tips voor de rest van je stedentrip Athene. Zo zie je meer dan alleen de beroemde bezienswaardigheden in Athene en geniet je volop van je bezoek aan de stad.

Inclusief

  • Deskundige lokale Nederlandse gids
  • Gebruik van goede e-bikes
  • Entreeticket oorlogsschip Georgios Averof
We Bike Athens

We Bike Athens

Meer dan 4 jaar geleden werd We Bike Athens opgericht. Samen met een team van gidsen verzorgd Natalie dagelijks thematische e-bike fietstours in Athene. Van highlights en gastronomie tot de verborgen geheimen en bijzondere street art, bij We Bike Athens is er een fietstour voor jong en oud.

9,2
26 beoordelingen
5 activiteiten