Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Athene Ride & Bite fietstour

Proef de heerlijke smaken van Athene met deze fietstour!

Hapjes & drankjes

Athene Ride & Bite fietstour

Met de Ride & Bite fietstour bezoek je met een vriendelijke & deskundige lokale Nederlandstalige gids 3 verschillende authentieke, lokale restaurantjes waar je niet snel toeristen zal vinden. Hier proef je de lekkerste Griekse hapjes en kom je meer te weten over de Griekse eetcultuur.
Starttijd 17:00
Meeting point Arionos 14,10554, Monastiraki/Psyrri, Athens
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

  • De ideale combinatie: Lekker Grieks eten en heerlijk fietsen!
  • Voel je als een local in Athene met deze unieke en smakelijke fietstour
  • Deze tour staat onder begeleiding van een deskundige Nederlandse gids
  • Proef de heerlijke Griekse tapas in 3 stops!
  • Je krijgt genoeg te eten voor een compleet diner

Dit ga je beleven

Mezedes zijn de Griekse tapas en een belangrijk onderdeel van de Griekse keuken. Het delen van deze lekkere hapjes is een leuke en gezellige manier samen te eten. Wil je je even als een local in Athene voelen? Dan is deze smakelijke fietstour een echte aanrader! Je fietst door het historische hart van Athene en stopt bij verschillende authentieke, lokale restaurantjes.

Bij elke stop proef je enkele heerlijke gerechtjes en wordt er een drankje geserveerd. Je krijgt genoeg te eten voor een compleet diner. De lokale Nederlandstalige gids geeft natuurlijk uitleg over het traditionele eten en de Griekse cultuur, zo leer je de eetcultuur en tradities goed kennen! Naast de Griekse keuken fiets je ook langs bijzondere bezienswaardigheden in Athene. Geniet van een heerlijke fietstour door Athene!

Inclusief

  • Inclusief huur van de fiets
  • Inclusief 3 stops met lekkere gerechten
  • Deskundige Nederlandstalige gids
  • Elk restaurant serveert een eigen drankje of een glas water. Drink je liever iets anders (bv. frisdrank of bier) dan kan dit, maar de kosten hiervan zijn voor eigen rekening

Beoordelingen

8,0
Erg goed

Op basis van 2 beoordelingen

Eten was prima en genoeg voor een volledige maaltijd. De gids was erg betrokken en wist veel, niet alleen over het eten maar ook over Athene.
8,0
Ik vond het erg leuk! Leerzaam ook. Je komt op plaatsen waar je zelf niet zo snel naartoe zou gaan. Daarnaast leer je ook nog wat over die plekken en proef je daarnaast een beetje van de cultuur. Letterlijk!
8,0
Let's meet in Athens

Let's meet in Athens

Zo’n 10 jaar geleden ontdekte Monique haar liefde voor Griekenland en Athene in het bijzonder. Om haar passie met anderen te delen creëerde ze verschillende fietstours waarin de hoogtepunten, lokale keuken en bijzondere plekjes van Athene centraal staan. Inmiddels organiseert ze dagelijks leuke fietstours met haar team van deskundige gidsen.

8,8
72 beoordelingen
5 activiteiten