Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Footsteps in Athens wandeltour

Een bijzondere wandeling in Athene met Nederlandse gids!

Lokaal & uniek

Footsteps in Athens wandeltour

Een heerlijke wandeling van 3 uur door Athene, met Nederlandse gids! Proef de Griekse cultuur en maak kennis met bijzondere Atheners. Leer het historische en hedendaagse Athene kennen.
Starttijd 09:00
Meeting point Monastiraki (centrum)
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Leer het veelzijdige Athene kennen
  • De Nederlandse gids vertelt je graag meer over de spots
  • Proef de Griekse cultuur en voel je even een echte local!
  • Beleef het historische en hedendaagse Athene in 3 uur tijd
  • Inclusief koffie met iets lekkers op een gezellig terras

Dit ga je beleven

Te voet het veelzijdige Athene verkennen is de manier om de stad als een echte local te ervaren. Zo neemt de Nederlandse gids je mee naar de hectiek van de mediterrane groente- en vismarkt en kun je op de Pnyx genieten van een indrukwekkend uitzicht op de Akropolis. In het oude Byzantijnse kerkje maak je kennis met de eeuwenoude historie. Naast een aantal vaste elementen is deze tour iedere keer weer anders en makkelijk aan te passen aan jouw wensen. Zo weet je zeker dat je kennis kan maken met alle bijzondere bezienswaardigheden in Athene.

Tijdens de wandeling bezoek je veel bijzondere plekjes en beroemde highlights van Athene. De Nederlandse gids vertelt je hierbij boeiende verhalen waardoor je de stad en haar cultuur in korte tijd echt goed leert kennen. Onderweg wordt er natuurlijk gestopt bij een gezellig terrasje om even uit te rusten en bijvoorbeeld te genieten van een heerlijke Griekse ijskoffie.

Inclusief

  • Inclusief koffie met iets lekkers op een gezellig terras
  • Deskundige Nederlandse gids

Beoordelingen

8,9
Erg goed

Op basis van 14 beoordelingen

Gezellige wandeling, geeft andere kijk op de stad. Goede tips om bepaalde delen van de stad te vermijden ivm de protesten die avond van 17/11 . Hartelijke groeten aan Marleen.
8,0
Kei leuke en interessante wandeling met Marleen. Ze vertelde super veel weetjes. Onze kids mochten heel veel vragen stellen ...
10,0
In een kleine groep, twee volwassenen en een (klein-)kind, rondgeleid worden door een deskundige gids (Marleen) is ideaal.
8,0
Toffe wandeling,leuk om op een andere manier kennis te maken met Athene. De geschiedenis er rond.Een aanrader!!!
8,0
A gem called Athens

A gem called Athens

Als kind had Marleen al een grote liefde voor Griekenland, ook al was ze er nog nooit geweest. De magie van de Griekse mythologie had een enorme aantrekkingskracht. Na een studie kunstgeschiedenis besloot ze in 2012 definitief in Griekenland te gaan wonen. Hier verzorgt ze inmiddels al jaren als gids persoonlijke en unieke rondleidingen in en rondom Athene.

8,8
39 beoordelingen
6 activiteiten