Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Footsteps in Athens wandeltour

Een heerlijke wandeling van 3 uur door Athene, met Nederlandse gids! Proef de Griekse cultuur en maak kennis met bijzondere Atheners. Leer het historische en hedendaagse Athene kennen.

De highlights

  • Leer het veelzijdige Athene kennen
  • De Nederlandse gids vertelt je graag meer over de spots
  • Proef de Griekse cultuur en voel je even een echte local!
  • Beleef het historische en hedendaagse Athene in 3 uur tijd
  • Inclusief koffie met iets lekkers op een gezellig terras

Dit ga je beleven

Te voet het veelzijdige Athene verkennen is de manier om de stad als een echte local te ervaren. Zo neemt de Nederlandse gids je mee naar de hectiek van de mediterrane groente- en vismarkt en kun je op de Pnyx genieten van een indrukwekkend uitzicht op de Akropolis. In het oude Byzantijnse kerkje maak je kennis met de eeuwenoude historie. Naast een aantal vaste elementen is deze tour iedere keer weer anders en makkelijk aan te passen aan jouw wensen. Zo weet je zeker dat ook jouw must see bezienswaardigheid niet wordt overgeslagen!

Tijdens de wandeling bezoek je veel bijzondere plekjes en beroemde highlights van Athene. De Nederlandse gids vertelt je hierbij boeiende verhalen waardoor je de stad en haar cultuur in korte tijd echt goed leert kennen. Onderweg wordt er natuurlijk gestopt bij een gezellig terrasje om even uit te rusten en bijvoorbeeld te genieten van een heerlijke Griekse ijskoffie.

Praktische informatie

Footsteps in Athens wandeltour location
Taal gids Nederlands
Duur 3 uur
Starttijd 09:00
Meeting point Monastiraki (centrum)

Inclusief

  • Inclusief koffie met iets lekkers op een gezellig terras
  • Deskundige Nederlandse gids

Beoordelingen

9,1
Geweldig

Op basis van 9 beoordelingen

Ai
Aireen
Marleen, nam ons mee naar super leuke plekjes die we anders zeker niet gevonden hadden. Een gezellige gids met veel geschiedenis kennis.
9,0
Pe
Peter
Heel erg genoten van de wandeling. Een mooie mix gezien van het huidige Athene en het Athene van de oudheid. Plekjes, pleintjes and straten gezien die we anders nooit zelf gevonden hadden. Zeer leerzaam bovendien, zonder dat het saai werd. Een echte aanrader.
10,0
Pa
Paulien
Leuke gids. Kleine groep. Interessante informatie.
9,0
St
Stanny
De wandelroute was super . Alles werdt goed uitgelegd ook onze zoon van 13 j heeft er van genoten We kwamen in mooi straten met veel te zien Was gewoon super met de gids Marleen
10,0
A gem called Athens

A gem called Athens

Als kind had Marleen al een grote liefde voor Griekenland, ook al was ze er nog nooit geweest. De magie van de Griekse mythologie had een enorme aantrekkingskracht. Na een studie kunstgeschiedenis besloot ze in 2012 definitief in Griekenland te gaan wonen. Hier verzorgt ze inmiddels al jaren als gids persoonlijke en unieke rondleidingen in en rondom Athene.

8,8
22 beoordelingen
6 activiteiten