Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Footsteps in Athens wandeltour

Een bijzondere wandeling in Athene met Nederlandse gids!

Lokaal & uniek

Footsteps in Athens wandeltour

Een heerlijke wandeling van 3 uur door Athene, met Nederlandse gids! Proef de Griekse cultuur en maak kennis met bijzondere Atheners. Leer het historische en hedendaagse Athene kennen.
Starttijd 09:00
Meeting point Monastiraki (centrum)
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Leer het veelzijdige Athene kennen
  • De Nederlandse gids vertelt je graag meer over de spots
  • Proef de Griekse cultuur en voel je even een echte local!
  • Beleef het historische en hedendaagse Athene in 3 uur tijd
  • Inclusief koffie met iets lekkers op een gezellig terras

Dit ga je beleven

Te voet het veelzijdige Athene verkennen is de manier om de stad als een echte local te ervaren. Zo neemt de Nederlandse gids je mee naar de hectiek van de mediterrane groente- en vismarkt en kun je op de Pnyx genieten van een indrukwekkend uitzicht op de Akropolis. In het oude Byzantijnse kerkje maak je kennis met de eeuwenoude historie. Naast een aantal vaste elementen is deze tour iedere keer weer anders en makkelijk aan te passen aan jouw wensen. Zo weet je zeker dat ook jouw must see bezienswaardigheid niet wordt overgeslagen!

Tijdens de wandeling bezoek je veel bijzondere plekjes en beroemde highlights van Athene. De Nederlandse gids vertelt je hierbij boeiende verhalen waardoor je de stad en haar cultuur in korte tijd echt goed leert kennen. Onderweg wordt er natuurlijk gestopt bij een gezellig terrasje om even uit te rusten en bijvoorbeeld te genieten van een heerlijke Griekse ijskoffie.

Inclusief

  • Inclusief koffie met iets lekkers op een gezellig terras
  • Deskundige Nederlandse gids

Beoordelingen

9,0
Geweldig

Op basis van 11 beoordelingen

Toffe wandeling,leuk om op een andere manier kennis te maken met Athene. De geschiedenis er rond.Een aanrader!!!
8,0
Onder leiding van Marleen stapten we gedurende 3 uur door Athene. Het was een fantastische rondleiding door vele straatjes waar je als toerist nooit zou komen. Lokale handelaren bezocht, onderweg een koffietje gedronken op een terrasje, niet alleen uitleg gekregen over de algemene geschiedenis maar meer onder de vorm van 'weetjes'. Weetjes over de vroegere en recentere geschiedenis, weetjes over de lokale geplogendheden, weetjes verteld door iemand die al jarenlang in Athene woont. Dankjewel Marleen.
9,0
Marleen, nam ons mee naar super leuke plekjes die we anders zeker niet gevonden hadden. Een gezellige gids met veel geschiedenis kennis.
9,0
Heel erg genoten van de wandeling. Een mooie mix gezien van het huidige Athene en het Athene van de oudheid. Plekjes, pleintjes and straten gezien die we anders nooit zelf gevonden hadden. Zeer leerzaam bovendien, zonder dat het saai werd. Een echte aanrader.
10,0
A gem called Athens

A gem called Athens

Als kind had Marleen al een grote liefde voor Griekenland, ook al was ze er nog nooit geweest. De magie van de Griekse mythologie had een enorme aantrekkingskracht. Na een studie kunstgeschiedenis besloot ze in 2012 definitief in Griekenland te gaan wonen. Hier verzorgt ze inmiddels al jaren als gids persoonlijke en unieke rondleidingen in en rondom Athene.

8,9
32 beoordelingen
6 activiteiten