Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Klassiek Athene e-bike fietstour

Fiets met e-bikes langs het klassieke Athene!

Hoogtepunten

Klassiek Athene e-bike fietstour

Heerlijk ontspannen met een e-bike de klassieke highlights van Athene bekijken? Met deze leuke fietstour met Nederlandse gids ga je terug in de tijd en ontdek je de meest bijzondere monumenten, gebouwen en bezienswaardigheden van Athene!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Apostolou Pavlou 53 (nabij het Thissio metro/treinstation)
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Ontdek het klassieke Athene met een e-bike
  • Onder begeleiding van een deskundige Nederlandse gids
  • Bekijk indrukwekkende bezienswaardigheden en pittoreske wijken
  • Een ideale kennismaking met Athene!
  • Je krijgt handige tips voor de rest van je stedentrip

Dit ga je beleven

Het oude Athene is een genot om te ontdekken. Je wordt al snel meegesleept in de bijzondere historie van de stad en de vele klassieke bezienswaardigheden. Met deze fietstour laat een Nederlandse gids je de belangrijkste klassieke spots zien en maak je kennis met het echte Athene!

Met de e-bikes is het geen probleem om de heuvel Pnyx te beklimmen, vanwaar je een indrukwekkende uitzicht het op de Akropolis. Het Akropolis en het Parthenon domineren Athene, maar er is veel meer te zien! Zo fiets je ook naar het Stadion Panathinaiko waar de eerste Olympische Spelen plaatsvonden in 1896 en bezoek je Plaka, een pittoreske buurt vol leuke winkeltjes en restaurants. De gids zal je bij de stops leuke weetjes en achtergronden vertellen over Athene en de bezienswaardigheden. Bovendien krijg je leuke tips voor de rest van je stedentrip, zodat je de beste restaurants, barretjes en straatjes makkelijk weet te vinden!

Inclusief

  • Gebruik van goede e-bikes
  • Deskundige lokale Nederlandse gids
Klassiek Athene e-bike fietstour
Klassiek Athene e-bike fietstour

Beoordelingen

9,1
Geweldig

Op basis van 20 beoordelingen

Wij gaven een 10! De liefde en het enthousiasme van onze gids JAN over Athene spatte er vanaf. Echt gaaf! EEN AANRADER!!!!
10,0
Zeer lieve gids (Iris) uit Nederland, woont al 32 jaar in Griekenland. Erg handig om Athene te leren kennen in drie uur tijd als basis voor verdere exploratie. Met de fiets kom je overal vlakbij zonder te ver te moeten stappen. Electrisch is een plus, vergt geen inspanning. Enig minpuntje waren de slechte remmen. Een aanrader zeker in het WE wanneer er minder verkeer is.
8,0
Leuke leerzame en gezellige fietstocht. Onze gids heeft ons erg veel over athene en over de geschiedenis verteld. We konden in overleg de route van de tocht mee bepalen want we waren die dag de enige deelnemers. Goede e-bikes; ook wel nodig met de hoogteverschillen. Zeker een aanrader om te doen!
9,0
We hebben de dag na aankomst een geweldige e-bike fietstour door Athene gehad met Jan als gids. Jan kan geweldig en vol passie vertellen over de stad en de bezienswaardigheden. Jan geeft ook goede tips voor je bezoek aan de Acropolis o.a. dat je vooraf op You tube een filmpje over de Acropolis moet bekijken zodat je een idee hebt hoe het er vroeger uit heeft gezien en dat het heel kleurrijk was. Als je boven op de Acropolis staat zie je (door de fietstocht) heel veel herkenningspunten Een Aanrader !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9,0
We Bike Athens

We Bike Athens

Meer dan 4 jaar geleden werd We Bike Athens opgericht. Samen met een team van gidsen verzorgd Natalie dagelijks thematische e-bike fietstours in Athene. Van highlights en gastronomie tot de verborgen geheimen en bijzondere street art, bij We Bike Athens is er een fietstour voor jong en oud.

9,2
26 beoordelingen
5 activiteiten