Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Athene met een Nederlandse gids

De leukste dingen om te doen in Athene

Ontdek het beste van Athene met onze top 10 tours & activiteiten in Athene met een Nederlandse gids. Onze experts selecteren alleen de beste gidsen & tour aanbieders op kwaliteit en échte passie voor Athene. Zo ontdek je gegarandeerd de beste bezienswaardigheden, verborgen geheimen en gezellige plekjes van Athene. Kies uit onze exclusieve selectie en geniet volop van Athene!


De ideale kennismaking

Athene Hoogtepunten fietstour

De beste manier om Athene te ontdekken is absoluut op de fiets. Tijdens deze 3 uur durende fietstour neemt de Nederlandse gids je mee langs de hoogtepunten van Athene! Deze fietstour is daarom ideaal om aan het begin van je verblijf in Athene te doen.

Bekijk & boek

Je eigen privé gids

Athene Privé wandeltour

Ervaar het beste van Athene met een lokale Nederlandstalige privé gids! Verwonder je over de rijke historie van de stad of ontdek de meest sfeervolle straatjes, met deze privé rondleiding ontdek je Athene pas écht. Zo geniet je op een persoonlijke manier volop van je bezoek aan Athene.

Bekijk & boek

Historisch Athene

Klassiek Athene fietstour

Heerlijk ontspannen met een e-bike de klassieke highlights van Athene bekijken? Met deze leuke fietstour met Nederlandse gids ga je terug in de tijd en ontdek je de meest bijzondere monumenten, gebouwen en bezienswaardigheden van Athene!

Bekijk & boek

Griekse specialiteiten

Griekse Hapjes Proeverij

In Athene vind je meer dan alleen historische bezienswaardigheden, pittoreske wijken en gezellige pleinen. Met deze heerlijke culinaire wandeling ga je samen met een deskundige Nederlandse gids op een ontdekkingsreis langs een scala aan Griekse specialiteiten!

Bekijk & boek

Het andere Athene

Street Art & Local Life e-bike fietstour

Ontdek levendige markten, lokale hotspots en indrukwekkende street art. Met deze fietstour ontdek je Athene zoals de lokale inwoners het kennen! Natuurlijk onder begeleiding van een uitstekende lokale Nederlandstalige gids.

Bekijk & boek

Proef de Griekse keuken

Mezedakia Hapjes & Restaurants Proeverij

Een heerlijke culinaire food tour met Nederlandse gids waarbij je gerechten uit de Griekse keuken gaat proeven in authentieke barretjes en restaurants in Athene. Weg van de toeristische restaurants ontdek je pas echt wat de Griekse keuken allemaal te bieden heeft!

Bekijk & boek

Ontdek Athene

Footsteps in Athens wandeltour

Een heerlijke wandeling van 3 uur door Athene, met Nederlandse gids! Proef de Griekse cultuur en maak kennis met bijzondere Atheners. Leer het historische en hedendaagse Athene kennen.

Bekijk & boek

Onontdekt Athene

Alternatief Athene Fietstour

Ken je de hoogtepunten van Athene al? Dan is deze unieke fietstour voor jou! Onder begeleiding van een vriendelijke & ervaren lokale Nederlandse gids duik je Athene in en ontdek je de best bewaarde geheimen van de stad!

Bekijk & boek

Met je eigen gezelschap

Athene Privé Fietstour met e-bikes

Ontdek het beste van Athene heerlijk ontspannen met deze privé fietstour met e-bikes! Samen met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's ontdek je de hoogtepunten met een uitstekende lokale Nederlandstalige privé gids. Ervaar sfeervol Athene op een verrassend leuke manier en geniet volop van je bezoek aan deze Griekse hoofdstad.

Bekijk & boek

Culinaire fietstocht

Athene Ride & Bite Fietstour

Met de Ride & Bite fietstour bezoek je met een lokale Nederlandstalige gids 3 verschillende authentieke, lokale restaurantjes waar je niet snel andere toeristen zal vinden. Hier proef je de lekkerste Griekse hapjes en kom je meer te weten over de Griekse eetcultuur. Je fietst een mooie route door Athene en ziet veel bijzondere plekjes waar de gids je meer over zal vertellen. Natuurlijk krijg je ook veel tips mee voor de rest van je verblijf.

Bekijk & boek