Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Athene Privé fietstour

Een privé fietstour in Athene met je eigen groep!

Hoogtepunten

Athene Privé fietstour

Door
Let's meet in Athens
Let's meet in Athens
8,8
De leukste manier om Athene te ontdekken! Doe een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's en ontdek de hoogtepunten met een lokale Nederlandstalige privé gids.
Starttijd
De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point
Arionos 14,10554, Monastiraki/Psyrri, Athens
Duur
3 uur
Taal gids
Nederlands

De highlights

  • Ontdek het beste van Athene met een Nederlandstalige privé gids!
  • Je fietst gegarandeerd alleen met je eigen groepje of reisgezelschap
  • Je krijgt de volle aandacht van de gids, dus ook de beste tips!
  • De gids past de fietstour eenvoudig aan op jullie wensen

Dit ga je beleven

Ontdek de top bezienswaardigheden in Athene met een Nederlandse privé gids! Met deze privé fietstour ben je er altijd van verzekerd dat je alleen met je eigen gezin, collega's of vrienden fietst. De Nederlandse gids neemt jullie mee op een ontspannen fietstour langs de highlights, historische monumenten, verborgen geheimen en hotspots van de stad.

Omdat je met je eigen groepje fietst heeft de gids alle tijd om jullie te laten zien wat Athene zo speciaal maakt. Op basis van jullie voorkeuren krijgt de fietstour een persoonlijk randje. Uiteraard geeft de gids jullie uitstekende tips voor leuke restaurants, winkelstraatjes, cafés en andere hotspots. Het tempo, het aantal stops en de inhoud wordt helemaal afgestemd op jullie wensen. Een persoonlijkere fietstour door Athene is er niet!

Inclusief

  • Deskundige Nederlandstalige privé gids
  • Gebruik van goede fietsen
  • Kinderfietsen en kinderzitjes zijn beschikbaar

Beoordelingen

9,3
Geweldig

Op basis van 7 beoordelingen

De boeking via internet ging heel snel en correct. Na het overmaken van de kosten kregen we duidelijke informatie over het vertrekpunt van de fietstocht. We konden zelf aangeven vanaf welk tijdstip we de fietsroute wilden starten. We hebben een privé tourtocht met ons gezin geboekt. Een schot in de roos, want hierdoor kregen we gedurende de route veel interactie. Kim was onze gids en we hebben een geweldige (veilige) tocht gehad, waarbij we veel highlights hebben gezien en veel aan de weet zijn gekomen van Kim over de bezienswaardigheden, maar ook over het leven van de Atheners. De stop met de heerlijke Griekse yoghurt was plezierig en gezellig. Omdat we deze tocht op de eerste dag van ons verblijf in Athene hebben gedaan, hadden we gelijk ook voldoende tips en ideeën voor de rest van het weekend. Al met al is deze fiettocht zeker een aanrader.
9,0
Super leuke manier om Athene te verkennen met een zeer goede en plezante gids
10,0
In een woord fantastisch! Pan leidde ons naar de mooiste plekjes in de stad, de leukste restaurantjes, de lekkerste gerechten en leukste achtergrondverhalen over Athene en se Grieken. Een aanrader!
10,0
Prima tocht, zeer duidelijke uitleg. Met de opmerking; Onderhoud van de sportieve fietsen was matig (versnelling) En persoonlijk had de tocht voor ons wat meer kilometers mogen hebben,over verschillende wijken.
7,0
Let's meet in Athens

Let's meet in Athens

Zo’n 10 jaar geleden ontdekte Monique haar liefde voor Griekenland en Athene in het bijzonder. Om haar passie met anderen te delen creëerde ze verschillende fietstours waarin de hoogtepunten, lokale keuken en bijzondere plekjes van Athene centraal staan. Inmiddels organiseert ze dagelijks leuke fietstours met haar team van deskundige gidsen.

8,8
76 beoordelingen
5 activiteiten