Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Athene Privé fietstour met E-bikes

Ontdek Athene met een Nederlandse privé gids

Hoogtepunten

Athene Privé fietstour met E-bikes

Door
We Bike Athens
We Bike Athens
9,1
Ontdek het beste van Athene heerlijk ontspannen met deze privé fietstour met e-bikes! Samen met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's ontdek je de hoogtepunten met een uitstekende lokale Nederlandstalige privé gids. Ervaar sfeervol Athene op een verrassend leuke manier en geniet volop van je bezoek aan deze Griekse hoofdstad.
Starttijd
De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point
Apostolou Pavlou 53 (nabij het Thissio metro/treinstation)
Duur
3 uur
Taal gids
Nederlands

De highlights

  • Ontdek het beste van Athene met een Nederlandstalige privé gids!
  • Je fietst gegarandeerd alleen met je eigen groepje of reisgezelschap
  • Je krijgt de volle aandacht van de gids, dus ook de beste tips!
  • De gids past de fietstour eenvoudig aan op jullie wensen
  • Begin je bezoek aan Athene met deze fietstour

Dit ga je beleven

Beleef hét hoogtepunt van jullie stedentrip Athene met deze fietstour met een deskundige Nederlandse privé gids! Je bent er altijd van verzekerd dat je alleen met je eigen reisgezelschap fietst. De vriendelijke & deskundige gids neemt jullie mee langs de beroemde bezienswaardigheden in Athene, historische monumenten, hidden gems en hotspots. De ideale kennismaking met Athene!

Omdat je met je eigen groepje fietst heeft de gids alle tijd om jullie te laten zien wat Athene zo speciaal maakt. Op basis van jullie voorkeuren krijgt de fietstour een persoonlijk randje. Uiteraard geeft de gids jullie uitstekende tips voor leuke restaurants, winkelstraatjes, cafés en andere hotspots. Zo weten jullie na deze fietstour de beste plekjes met gemak te vinden.

Inclusief

  • Deskundige Nederlandstalige privé gids
  • Gebruik van goede e-bikes
  • Gegarandeerd fietsen met je eigen groepje
  • Een fietstour met een persoonlijk randje

Beoordelingen

9,8
Geweldig

Op basis van 4 beoordelingen

De tour werd geleid door Jan, Nederlander maar trotse ingezetene van Athene en van begin tot ver na afgesproken eindtijd super entousiast over “zijn” stad. Op super leuke en duidelijke wijze geeft Jan een beeld van Athene, geschiedenis en daardoor begrip van situatie vandaag. Tevens flexibel in wensen van de groep en veel insight informatie die echt alleen locals weten. Top tour en zeker top gids. Jan: thank you!!
10,0
Wij hadden een hele leuke fietstour met Iris! Naast een tour langs alle highlights, kregen we ook veel leuke informatie & tips over de stad, restaurants en bars.
9,0
Absoluut aan te raden, Jan, de gids, deed t erg leuk, wist veel te vertellen en ons mooie stukjes Athene te laten zien! De hele groep heeft ontzettend genoten! Dank Jan voor deze leuke ervaring!
10,0
Onze zoon van 10 zou zelf gaan fietsen, maar was wat onzeker. Daarom kwamen de dames van We-Bike met het voorstel om hem op een aanhang-fiets te zetten. Dit was een prima oplossing, hij was er zelf ook helemaal blij mee en het gaf ons als ouders ook wat meer rust. De fietsen zijn van prima kwaliteit en worden helemaal afgesteld op je lengte. We hebben een geweldig leuke tour door Athene gehad met een gezellige Nederlandse sprekende gids. Ze kon ons feilloos de geschiedenis van de bezienswaardigheden vertellen. Doordat we de tour op de eerste dag hebben gedaan, hadden we een prima indruk gekregen voor het invullen van de overige dagen.
10,0
We Bike Athens

We Bike Athens

Meer dan 4 jaar geleden werd We Bike Athens opgericht. Samen met een team van gidsen verzorgd Natalie dagelijks thematische e-bike fietstours in Athene. Van highlights en gastronomie tot de verborgen geheimen en bijzondere street art, bij We Bike Athens is er een fietstour voor jong en oud.

9,1
30 beoordelingen
5 activiteiten