Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Het beste van Thessaloniki fietstour

Ontdek de hoogtepunten met een Nederlandse gids

Hoogtepunten

Het beste van Thessaloniki fietstour

Verken het sfeervolle Thessaloniki met een Nederlandse gids die de stad van binnen en buiten kent. Met deze leuke fietstour zie je alle highlights van de stad, van de Witte Toren tot het Aristotelesplein. Maak kennis met het beste dat Thessaloniki te bieden heeft en geniet volop van je bezoek aan deze gezellige stad.
Starttijd 09:30
Meeting point Irodou Attikou 23, 54625, Thessaloniki
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Ontdek de hoogtepunten van Thessaloniki
  • De ervaren Nederlandse gids kent de stad als geen ander
  • Kom meer te weten over de historie, cultuur en leukste plekjes
  • De ideale manier om Thessaloniki te ervaren
  • De gids geeft je goede lokale tips voor de rest van je verblijf

Dit ga je beleven

Thessaloniki is de tweede stad van Griekenland, achter Athene. Het is een gezellige stad met een diversiteit aan bezienswaardigheden, leuke straatjes en levendige pleinen. Maak kennis met Thessaloniki onder begeleiding van een vriendelijke & ervaren Nederlandse gids en fiets ontspannen langs de beste plekjes van de stad. Met deze fietstour ervaar je Thessaloniki zoals het hoort!

Historische bezienswaardigheden zijn er genoeg te vinden in Thessaloniki. Verschillende culturen hebben hun stempel stempel op de stad gedrukt, waardoor je een bijzondere diversiteit aan bezienswaardigheden kunt ontdekken. Met deze fietstour stop je bij de belangrijkste highlights van Thessaloniki. Zo zie je o.a. de Witte Toren, de Rotonta, het Aristotelesplein en de gezellige Ladadika wijk. Ook fiets je over de boulevard en langs verschillende lokale markten. Je krijgt een complete kennismaking met de stad en weet na deze fietstour de beste eettentjes, cafés, barretjes en straatjes met gemak te vinden.

Inclusief

  • Een deskundige Nederlandse gids
  • Gebruik van goede fietsen
  • Een verrassing onderweg
  • Kinderfietsen en kinderzitjes zijn beschikbaar

Beoordelingen

9,5
Geweldig

Op basis van 2 beoordelingen

Wat een geweldige ervaring om zo de stad te ontdekken. Onze gids Nathalie heeft veel verteld over de historie. Alhoewel de Grieken niet zo goed fietspaden kennen voelde wij ons veilig door de route die let's meet in Thessaloniki. Een topdag en super aanrader.
10,0
We vonden de gids Nicollet een vriendelijke en goed uitleg geven over het leven in deze Griekse stad met een persoonlijke noot. Vooral de wandeling over de markt (fietsen even geparkeerd) vonden wij erg leuk
9,0
Let's meet in Thessaloniki

Let's meet in Thessaloniki

Monique organiseert al jaren leuke fietstours in Athene met Let’s meet in Athens. In 2018 was het tijd om ook in Thessaloniki leuke Nederlandse tours te gaan organiseren, Let’s meet in Thessaloniki werd opgericht. Samen met haar team van lokale gidsen organiseert Monique dagelijks leuke tours waarbij de highlights, verborgen plekjes en lokale keuken centraal staan.

9,5
2 beoordelingen
5 activiteiten