Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Kustlijn fietstour

Fiets ontspannen langs de prachtige kust

Avontuur

Kustlijn fietstour

Even de drukte van de stad achter je laten? Met deze relaxte fietstour ontdek je verrassende plekjes langs de kust. Onder begeleiding van een vriendelijke en deskundige Nederlandstalige gids fiets je een prachtige route zo'n 12 kilometer langs het water.
Starttijd 11:00
Meeting point Irodou Attikou 23, 54625, Thessaloniki
Duur 4 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Verlaat de drukte van de stad en geniet van een relaxte fietstour
  • Onder begeleiding van een ervaren Nederlandstalige gids
  • Fiets ontspannen over de boulevard van Thessaloniki
  • Ontdek verrassende bezienswaardigheden en verborgen plekjes
  • Geniet van een Griekse lunch aan zee

Dit ga je beleven

Het kan soms aardig druk zijn in Thessaloniki. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om even aan de stad te ontsnappen, waarvan deze fietstour absoluut één van de leukste is! Geniet van een relaxte fietstocht langs de kust en ontdek verborgen tuinen, verrassende bezienswaardigheden en leuke fietspaden.

De route van zo'n 12 kilometer brengt je langs o.a. de Witte Toren, de Koninklijke schouwburg, het concert gebouw en de paraplu sculpturen. Je fietst in een rustig tempo zodat je voldoende tijd hebt om van de omgeving te genieten. De fietstour eindigt in het kustplaatsje Kalamaria, waar je gaat genieten van een heerlijke Griekse lunch aan zee, om vervolgens weer terug te keren naar Thessaloniki.

Inclusief

  • Goede Cortina fietsen
  • Een deskundige Nederlandstalige gids
  • Lunch aan zee
Let's meet in Thessaloniki

Let's meet in Thessaloniki

Monique organiseert al jaren leuke fietstours in Athene met Let’s meet in Athens. In 2018 was het tijd om ook in Thessaloniki leuke Nederlandse tours te gaan organiseren, Let’s meet in Thessaloniki werd opgericht. Samen met haar team van lokale gidsen organiseert Monique dagelijks leuke tours waarbij de highlights, verborgen plekjes en lokale keuken centraal staan.

9,5
2 beoordelingen
5 activiteiten