Tevreden CitySpotters klanten!

Leuke citytrip activiteiten voor bedrijven, scholen en groepen

Op zoek naar een geschikte groepsactiviteit voor je bedrijf, schoolklas, familie of vriendengroep? Bij ons boek je leuke activiteiten in topsteden in Europa en ver daarbuiten. Voor iedere groep creëren we een op maat gemaakte fietstour, rondleiding of andere activiteit, altijd onder begeleiding van ervaren gidsen!

Vraag een offerte aan

Wij hebben in Rome een super leuke fietstocht gehad met een groep [...] Bedankt CitySpotters en vooral onze gids Jesse voor deze hele leuke ervaring. Echt een aanrader!

Manouk Oktober 2016
 • Op maat samengesteld

  Iedere activiteit wordt op maat gemaakt voor de groep op basis van jullie wensen en de samenstelling van de groep. Zo beleven jullie gegarandeerd een unieke activiteit die perfect aansluit bij de groep!

 • Leuke & bijzondere activiteiten

  Van culturele en historische tot architectonische thema’s, de geselecteerde groepsactiviteiten staan altijd garant voor een leuke, verdiepende en onvergetelijke ervaring!

 • Deskundig georganiseerd

  Wij werken alleen met zorgvuldig geselecteerde professionele organisatoren en ervaren gidsen die ruime ervaring hebben met het organiseren van activiteiten voor grote groepen.

 • Flexibel en makkelijk boeken

  Is er iets veranderd in de samenstelling van de groep? Geen probleem! Wij passen je boeking eenvoudig aan en helpen je graag bij eventuele onvoorziene veranderingen.

Vraag een offerte aan

Laat ons weten wat jullie graag willen doen, in welke stad en rond welke datum, dan ontvang je z.s.m. een scherp voorstel van ons!