Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Het beste van Boedapest fietstour

Ervaar het beste van Boedapest met deze leuke fietstour met Nederlandstalige gids. In korte tijd zie je alle belangrijke bezienswaardigheden en unieke plekjes van de stad, zo leer je Boedapest meteen goed kennen. Fiets ontspannen door de stad, proef de sfeer van Boedapest en krijg de beste lokale tips van de gids!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Veres Pálné u. 40 (in de buurt van Fővám tér), Boedapest
Duur 2 uur, 30 minuten
Taal gids Nederlands

De highlights

 • Ontdek het beste van Boedapest
 • Geniet van een ontspannen fietstour door Boedapest
 • Zie highlights zoals de Sint Stephanusbasiliek en het Parlementsgebouw
 • Onder begeleiding van een ervaren Nederlandstalige gids
 • Je krijgt de beste lokale tips mee van de gids, ideaal voor de rest van je citytrip
 • Maak in korte tijd kennis met uniek Boedapest

Dit ga je beleven

Wil je in korte tijd een goed beeld krijgen van alles dat Boedapest te bieden heeft? Met deze fietstour maak je op een verrassend leuke en relaxte manier kennis met de highlights van Boedapest! Onder begeleiding van een vriendelijke & ervaren Nederlandstalige gids fiets je een leuke en speciaal uitgestippelde route door de stad, natuurlijk met stops bij de meest unieke plekjes en bezienswaardigheden.

Ontdek bekende bezienswaardigheden zoals de Grote Markthal, het iconische Parlementsgebouw en de schitterende Sint Stephanusbasiliek. De gids vertelt bij iedere stop leuke achtergrondinformatie en weetjes, zodat je een goed beeld krijgt van de historie, cultuur en unieke identiteit van Boedapest. Natuurlijk geeft de gids jullie ook de beste lokale insider tips mee, zodat je na de fietstour de beste restaurants, cafés, barretjes en gezellige straatjes met gemak weet te vinden.

Inclusief

 • Ervaren Nederlandstalige gids
 • Gebruik van goede fietsen
 • Stops bij verschillende bezienswaardigheden
 • Achtergrondinformatie en leuke weetjes
 • Handige tips van de gids
 • Flesje water
 • Een e-bike upgrade is mogelijk voor €25,00 extra, informeer naar de beschikbaarheid
Het beste van Boedapest fietstour
Het beste van Boedapest fietstour
Het beste van Boedapest fietstour
Het beste van Boedapest fietstour

Beoordelingen

9,0
Erg goed

Op basis van 32 beoordelingen

We hebben veel van de stad gezien. Ook krijg je erg veel info over de historie van de stad. Ondanks de hele warme dag hebben we een hele leuke tour gehad zeker een aanrader!
8,0
Een leuke tour van 2,5 uur voor als je nog niks over Boedapest weet. Heerlijk om fietsend de highlights te zien. Een jonge spontane leuke nederlandstalige gids, wist genoeg over de highlights te vertellen. Een aanrader voor het begin van je vakantie!
8,0
We zijn vriendelijk ontvangen op het kantoortje en de Nederlandse gids heeft ons een superdag bezorgd. De gids vertelde ons in het Nederlands van alles over Boedapest dusdanig dat je bleef luisteren. Leuk, interessant en boeiend. Ik zou dit bureau aan iedereen aanraden. Ze hebben alle aandacht voor je! Marja
9,0
Was top! Gids past zich volledig aan aan het fysiek niveau van de groep en was zeer leerrijk op een aangename manier. Zo hoort het te zijn👍
10,0
iBikeBudapest

iBikeBudapest

In 2011 startte Ralph zijn eerste fietstourbedrijf in Belgrado, na er al een aantal jaren gewoond te hebben. Inmiddels is het concept in 2017 uitgebreid naar Boedapest, waar local Daniel met zijn team vol passie laat zien waarom Boedapest zo’n geweldige stad is.

8,9
53 beoordelingen
4 activiteiten