Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Het beste van Boedapest fietstour

Ervaar het beste van Boedapest met deze leuke fietstour met Nederlandstalige gids. In korte tijd zie je alle belangrijke bezienswaardigheden en unieke plekjes van de stad, zo leer je Boedapest meteen goed kennen. Fiets ontspannen door de stad, proef de sfeer van Boedapest en krijg de beste lokale tips van de gids!

De highlights

 • Ontdek het beste van Boedapest
 • Geniet van een ontspannen fietstour door Boedapest
 • Zie highlights zoals de Sint Stephanusbasiliek en het Parlementsgebouw
 • Onder begeleiding van een ervaren Nederlandstalige gids
 • Je krijgt de beste lokale tips mee van de gids, ideaal voor de rest van je citytrip
 • Maak in korte tijd kennis met uniek Boedapest

Dit ga je beleven

Wil je in korte tijd een goed beeld krijgen van alles dat Boedapest te bieden heeft? Met deze fietstour maak je op een verrassend leuke en relaxte manier kennis met de highlights van Boedapest! Onder begeleiding van een vriendelijke & ervaren Nederlandstalige gids fiets je een leuke en speciaal uitgestippelde route door de stad, natuurlijk met stops bij de meest unieke plekjes en bezienswaardigheden.

Ontdek bekende bezienswaardigheden zoals de Grote Markthal, het iconische Parlementsgebouw en de schitterende Sint Stephanusbasiliek. De gids vertelt bij iedere stop leuke achtergrondinformatie en weetjes, zodat je een goed beeld krijgt van de historie, cultuur en unieke identiteit van Boedapest. Natuurlijk geeft de gids jullie ook de beste lokale insider tips mee, zodat je na de fietstour de beste restaurants, cafés, barretjes en gezellige straatjes met gemak weet te vinden.

Het beste van Boedapest fietstour
Het beste van Boedapest fietstour
Het beste van Boedapest fietstour
Het beste van Boedapest fietstour

Beoordelingen

9,0
Erg goed

Op basis van 27 beoordelingen

Eigenlijk nooit eerder zoiets gedaan maar zeker voor herhaling vatbaar. Het was echt een leuke fietstocht door Boedapest! Onze gids wist veel te vertellen en ze leidde ons soepeltjes op de fiets door Boedapest. Wij deden deze tour op de laatste dag van ons verblijf, beter is het om het aan begin te doen.
9,0
Laure gaf goed uitleg over datgene waar we langs fietste. We waren slechts met z'n drieeen dus dat was wel heel super. Minpuntje was de versnelling van de fiets van mijn vrouw. De versnelling haperde veel. Aangegeven bij terug komst.
8,0
We hadden het liefst de dag nadat we in Budapest aankwamen een fietstour gemaakt. Dit bleek helaas niet mogelijk en we hadden dus al het en een en ander gezien voordat we aan de fietstour begonnen. Heel fijn was het daarom dat Matias zijn programma zo aanpaste en ons meenam naar plekken waar we nog niet geweest waren. Met veel humor (en zelfspot) vertelde Matias over de gebouwen, de mensen en de gebruiken van Budapest en schroomde niet de Nederlanders en hun gewoontes onder de loep te nemen. Hij hield ons mooi een spiegel voor en we hebben enorm gelachen. Een klasse gids!
8,0
Leuke enthousiaste gids, die heel veel info gaf ,ze wist heel veel van de geschiedenis en gaf ons ook nog leuke tips om zelf te doen of te bekijken. Echt een aanrader, was gewoon heel leuk om op deze manier door Boedapest te fietsen.
10,0
iBikeBudapest

iBikeBudapest

In 2011 startte Ralph zijn eerste fietstourbedrijf in Belgrado, na er al een aantal jaren gewoond te hebben. Inmiddels is het concept in 2017 uitgebreid naar Boedapest, waar local Daniel met zijn team vol passie laat zien waarom Boedapest zo’n geweldige stad is.

8,9
40 beoordelingen
4 activiteiten

Inclusief

 • Ervaren Nederlandstalige gids
 • Gebruik van goede fietsen
 • Stops bij verschillende bezienswaardigheden
 • Achtergrondinformatie en leuke weetjes
 • Handige tips van de gids
 • Flesje water
 • Een e-bike upgrade is mogelijk voor €25,00 extra, informeer naar de beschikbaarheid

Praktische informatie

Het beste van Boedapest fietstour location
Taal gids Nederlands
Duur 2 uur, 30 minuten
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Veres Pálné u. 40 (in de buurt van Fővám tér), Boedapest