Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

De Koffiehuizen van Boedapest Food Tour

Ontdek de beste koffiehuizen en proef de tradities!

Hapjes & drankjes

De Koffiehuizen van Boedapest Food Tour

Boedapest heeft een rijke koffiecultuur, wat je terugziet in de vele koffiehuizen. Met deze foodtour neemt de gids je mee op een lekkere proeverij langs deze unieke plekken!
Starttijd 16:30
Meeting point Március 15 tér (voor de kerk Belvárosi Plébániatemplom)
Duur 2 uur
Taal gids Engels

De highlights

  • Bezoek de traditionele koffiehuizen van Boedapest
  • Ontdek de culturele waarde van deze ontmoetingsplekken
  • Verken de nieuwe hippe koffiespots van de stad
  • Onder begeleiding van een deskundige gids
  • Proef heerlijke koffie, gebak, chocolade en andere lekkernijen
  • Je krijgt tips voor de beste food hotspots van de stad

Dit ga je beleven

De Hongaren houden wel van goede koffie met een lekker gebakje. In Boedapest zijn dan ook veel oude koffiehuizen te vinden die aan de basis hebben gelegd voor de koffiecultuur. Met deze heerlijke foodtour verken je al wandelend de traditionele koffiehuizen en de hippe nieuwe spots die de koffiecultuur naar nieuwe hoogten brengen!

De koffiehuizen vormen een belangrijke historische culturele verzamelplek waar schrijvers, dichters en kunstenaars samenkwamen. De gids weet je dan ook boeiende verhalen en achtergronden te vertellen bij de plekken waar je langskomt. Naast dat je de mooie gebouwen en hippe plekken ziet ga je natuurlijk ook lekker proeven! Zo proef je op verschillende plekken heerlijke koffie. Ook ga je andere typisch Hongaarse drankjes zoals pálinka proeven. De heerlijke cakes, taartjes en chocolade maken deze foodtour echt speciaal. Voor liefhebbers van koffie, taart en chocolade is deze tour dan ook een regelrechte aanrader!

Inclusief

  • Deskundige, vriendelijke gids
  • 3 proeverij stops

Beoordelingen

9,0
Geweldig

Op basis van 2 beoordelingen

Heel erg leuk om op deze manier de geschiedenis van een koffiehuis te ervaren
9,0
Wij hebben een goede gids gehad tijdens deze tour. Zij vertelde elke keer als we op een locatie waren iets over deze plek. Leuk was, dat we ook een restaurant hadden (Central) waar we wijn en een kaasplankje kregen. Heerlijk! De volgende dag zijn we nog een keer terug gegaan, en hebben het nog eens dunnetjes over gedaan. Tour is een aanrader.
9,0
Food Tour Budapest

Food Tour Budapest

Nora groeide op in de Hongaarse regio Szeged, in een familie met een echte obsessie voor koken. Tegenwoordig woont ze al meer dan 15 jaar in Budapest en is ze haar liefde voor de Hongaarse keuken gaan combineren met haar passie voor Boedapest. Als échte Foodie neemt ze je mee door culinair Boedapest.

9,3
4 beoordelingen
2 activiteiten