Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Boedapest e-bike fietstour

Zie compleet Boedapest ontspannen met een e-bike!

Hoogtepunten

Ontdek Boedapest e-bike fietstour

Wil je een zo compleet mogelijk beeld krijgen van al het bijzondere dat Boedapest te bieden heeft? Met deze e-bike fietstour ontdek je met gemak alle highlights, unieke plekjes en bijzondere monumenten van de stad! Onder begeleiding van een deskundige Nederlandstalige gids ervaar je een heerlijk ontspannen en verrassend leuke kennismaking met het beste van Boedapest.
Starttijd 14:00
Meeting point Veres Pálné u. 40 (in de buurt van Fővám tér), Boedapest
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Ontdek de hoogtepunten van Boedapest ontspannen met een e-bike
  • Dankzij de e-bikes krijg je in korte tijd een compleet beeld van de stad
  • Stop bij de beroemde bezienswaardigheden en unieke monumenten
  • Onder begeleiding van een ervaren Nederlandstalige gids
  • Zie highlights zoals de Burchtheuvel, het Parlementsgebouw en de Sint Stephanusbasiliek
  • Ideaal om te doen als kennismaking met Boedapest

Dit ga je beleven

Beleef een leuke en unieke kennismaking met het beste van Boedapest met deze e-bike fietstour! In 3 uur tijd zie je enorm veel van deze prachtige stad en geeft de vriendelijke & ervaren Nederlandstalige gids je leuke achtergrondinformatie en handige tips bij iedere stop. Je stopt natuurlijk bij de belangrijkste bezienswaardigheden, unieke monumenten en leukste plekjes van de stad. Zo krijg je meteen een geweldige indruk van Boedapest!

Omdat het fietsen met de e-bikes bijna vanzelf gaat ga je met deze fietstour beide kanten van Boedapest verkennen, Buda en Pest. De 16 km lange route is dankzij de e-bikes voor iedereen uitstekend te doen. Natuurlijk kun je eenvoudig instellen hoeveel kracht je zelf wil leveren, dus de sportieveling kan ook genieten van een lekkere fietstocht. Enkele hoogtepunten van deze fietstour zijn het Parlementsgebouw, de Sint Stephanusbasiliek en de Burchtheuvel. De gids geeft je onderweg ook nog eens handige tips voor de rest van je citytrip, zo weet je na deze fietstour de beste lokale eettentjes, café's, barretjes en leuke straatjes met gemak te vinden.

Inclusief

  • Gebruik van goede e-bikes
  • Ervaren Nederlandstalige gids
  • Flesje water

Beoordelingen

9,2
Geweldig

Op basis van 12 beoordelingen

Een geweldige reisleider. Sprak goed Nederlands. Heel behulpzaam. Ook met humor.
8,0
Leuke ervaring. Je doet goede indrukken op van Boeda en Pest. Met een e-bike is Boeda bezoeken goed te doen ivm de heuvels daar. Onze gids Laure nam de tijd en gaf duidelijke uitleg. Wij hebben genoten van onze fietstocht.
10,0
De beste manier om Boedapest te ontdekken. 3 uur durende toer gedaan met geweldige, Nederlandstalige gids Floor! Tijd genoeg voor alle highlights te zien en foto’s te maken. Geld meer dan waard!
10,0
Fantastische 3 uren gehad, toffe gids en blij dat we toch voor nederlandstalige gids zijn gegaan. BEDANKT.💜😎
9,0
iBikeBudapest

iBikeBudapest

In 2011 startte Ralph zijn eerste fietstourbedrijf in Belgrado, na er al een aantal jaren gewoond te hebben. Inmiddels is het concept in 2017 uitgebreid naar Boedapest, waar local Daniel met zijn team vol passie laat zien waarom Boedapest zo’n geweldige stad is.

8,9
67 beoordelingen
4 activiteiten