Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Boedapest Privé fietstour

Ervaar Boedapest op z'n best met deze privé fietstour onder begeleiding van een Nederlandstalige gids! Fiets ontspannen door Boedapest en geniet volop van de heerlijke sfeer, unieke bezienswaardigheden en bijzondere plekjes van de stad. De gids zorgt voor een fietstour die volledig aansluit op jullie wensen, zodat jij en je groep een geweldige kennismaking met Boedapest beleven.
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Veres Pálné u. 40 (in de buurt van Fővám tér), Boedapest
Duur 2 uur, 30 minuten
Taal gids Nederlands

De highlights

 • Ontdek Boedapest met een Nederlandstalige privé gids!
 • Fiets langs de hoogtepunten van Boedapest
 • Gegarandeerd een privé fietstour met je eigen reisgezelschap
 • De fietstour kan aangepast worden op jullie wensen
 • De meest persoonlijke kennismaking met Boedapest
 • Jullie gids geeft de beste lokale tips, helemaal afgestemd op jullie groep

Dit ga je beleven

Ervaar het beste van Boedapest met deze fietstour onder begeleiding van een deskundige Nederlandstalige privé gids! Je bent er altijd van verzekerd dat je alleen met je eigen gezin, groep of reisgezelschap fietst. De lokale gids neemt jullie mee langs de highlights, historische monumenten, onontdekte plekjes en hotspots van de stad. Zo maken jullie op een leuke en unieke manier kennis met de historie, lokale sfeer en identiteit van Boedapest.

Jullie privé gids heeft alle tijd om jullie te laten zien wat Boedapest zo speciaal maakt. Op basis van jullie voorkeuren krijgt de fietstour een persoonlijk randje. Uiteraard geeft de gids jullie onderweg uitstekende tips voor leuke restaurants, winkelstraatjes, cafés en andere hotspots. Zo maken jullie op een leuke manier kennis met Boedapest en halen jullie alles uit jullie bezoek aan Boedapest.

Inclusief

 • Gebruik van goede fietsen
 • Een deskundige Nederlandstalige privé gids
 • Stops met leuke achtergrondinformatie
 • Handige tips voor de rest van jullie verblijf in Boedapest
 • De mogelijkheid om de fietstour aan te passen op jullie wensen

Beoordelingen

8,1
Erg goed

Op basis van 7 beoordelingen

Gids toer duurde langer dan was verteld. Daardoor extra veel gezien. Gids was kundig. Gaf ruimte en nam tijd voor prive wensen. Met de fiets kan je grote afstand afleggen en dus veel zien. Het is een schitterende stad. Locatie start en eind fietstocht lag gunstig. Goede prettige fietsen en flesje water in houder.
8,0
Hele leuke fietstour met mogelijkheden voor eigen inbreng om ergens heen te gaan of te stoppen en om vragen te stellen. Eigenlijk alle grote bezienswaardigheden van de stad gezien. Ook super dat het in Nederlands was.
9,0
We vonden het een interessante tour, met weetjes en ruimte voor eigen interesse en invulling. Het was een relaxte fietstocht, waar echt de tijd voor werd genomen.
8,0
Prima fietstocht gehad met een zeer vriendelijke gids.
8,0
iBikeBudapest

iBikeBudapest

In 2011 startte Ralph zijn eerste fietstourbedrijf in Belgrado, na er al een aantal jaren gewoond te hebben. Inmiddels is het concept in 2017 uitgebreid naar Boedapest, waar local Daniel met zijn team vol passie laat zien waarom Boedapest zo’n geweldige stad is.

8,9
52 beoordelingen
4 activiteiten