Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Boedapest Privé fietstour

Ervaar Boedapest op z'n best met deze privé fietstour onder begeleiding van een Nederlandstalige gids! Fiets ontspannen door Boedapest en geniet volop van de heerlijke sfeer, unieke bezienswaardigheden en bijzondere plekjes van de stad. De gids zorgt voor een fietstour die volledig aansluit op jullie wensen, zodat jij en je groep een geweldige kennismaking met Boedapest beleven.

De highlights

 • Ontdek Boedapest met een Nederlandstalige privé gids!
 • Fiets langs de hoogtepunten van Boedapest
 • Gegarandeerd een privé fietstour met je eigen reisgezelschap
 • De fietstour kan aangepast worden op jullie wensen
 • De meest persoonlijke kennismaking met Boedapest
 • Jullie gids geeft de beste lokale tips, helemaal afgestemd op jullie groep

Dit ga je beleven

Ervaar het beste van Boedapest met deze fietstour onder begeleiding van een deskundige Nederlandstalige privé gids! Je bent er altijd van verzekerd dat je alleen met je eigen gezin, groep of reisgezelschap fietst. De lokale gids neemt jullie mee langs de highlights, historische monumenten, onontdekte plekjes en hotspots van de stad. Zo maken jullie op een leuke en unieke manier kennis met de historie, lokale sfeer en identiteit van Boedapest.

Jullie privé gids heeft alle tijd om jullie te laten zien wat Boedapest zo speciaal maakt. Op basis van jullie voorkeuren krijgt de fietstour een persoonlijk randje. Uiteraard geeft de gids jullie onderweg uitstekende tips voor leuke restaurants, winkelstraatjes, cafés en andere hotspots. Zo maken jullie op een leuke manier kennis met Boedapest en halen jullie alles uit jullie bezoek aan Boedapest.

Beoordelingen

8,0
Erg goed

Op basis van 4 beoordelingen

Prima fietstocht gehad met een zeer vriendelijke gids.
8,0
Rekening gehouden met leeftijd vd kinderen. Veel gezien op korte tijd. Vriendelijke gids. Fijn vr de kinderen dat het in hun moedertaal is, waardoor ze aandachtiger zijn bij de uitleg van de bezienswaardigheden.
9,0
Top, Was een tour die wel goed rekening heeft gehouden met wensen van de groep
8,0
De gids wist ongelooflijk veel qua historie te vertellen en er was volop gelegenheid om vragen te stellen. De route was echter niet echt spannend, grote ronde rondom het water, geen kleine steegjes, gekkigheden, juist datgene wat een fietstour vaak zo extra leukt maakt ten opzichte van een stadswandeling met boekje erbij.
7,0
iBikeBudapest

iBikeBudapest

In 2011 startte Ralph zijn eerste fietstourbedrijf in Belgrado, na er al een aantal jaren gewoond te hebben. Inmiddels is het concept in 2017 uitgebreid naar Boedapest, waar local Daniel met zijn team vol passie laat zien waarom Boedapest zo’n geweldige stad is.

8,9
40 beoordelingen
4 activiteiten

Inclusief

 • Gebruik van goede fietsen
 • Een deskundige Nederlandstalige privé gids
 • Stops met leuke achtergrondinformatie
 • Handige tips voor de rest van jullie verblijf in Boedapest
 • De mogelijkheid om de fietstour aan te passen op jullie wensen

Praktische informatie

Boedapest Privé fietstour location
Taal gids Nederlands
Duur 2 uur, 30 minuten
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Veres Pálné u. 40 (in de buurt van Fővám tér), Boedapest