Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Privé Rondleiding door Boedapest

De ideale introductie op Boedapest! Met deze privé rondleiding laat een deskundige lokale gids je de hoogtepunten, hidden gems en meest bijzondere plekken van de stad zien.

De highlights

  • De perfecte kennismaking met Boedapest
  • Ontdek het beste van Boedapest onder begeleiding van een ervaren gids
  • Leer de stad op een leuke manier meteen goed kennen
  • Bekijk de highlights en hidden gems van de stad
  • Wandel over de Kettingbrug en bezoek het Heldenplein
  • Speciale wensen of dingen die je wil zien? Geen probleem!

Dit ga je beleven

Je eerste bezoek aan Boedapest is natuurlijk een bijzondere ervaring. Je leert de stad voor het eerst kennen en ontdekt haar charme, identiteit en unieke sfeer. Wil je liever niet uren stuurloos rondslenteren door de stad? Doe dan deze stadswandeling met je eigen lokale privé gids!

De stad ontdekken met een echte Boedapest local is niet alleen handig, maar ook erg leuk! De professionele gids weet de beste plekjes met gemak te vinden en kan je leuke verhalen en weetjes vertellen over de stad en de bezienswaardigheden waar je langskomt. De gids past de wandeltour ook graag aan op je wensen. Wil je dus ook graag weten waar de leukste musea zijn, of de beste koffiebarretjes? Geen probleem!

Met deze wandeltour neemt de gids je in ieder geval mee naar de volgende highlights: het Heldenplein, het oude stadshart van Pest, de de Kettingbrug, de Burchtheuvel, Sint Stephanusbasiliek en de Andrássyboulevard.

Beoordelingen

10,0
Fantastisch

Op basis van 3 beoordelingen

Julia, onze gids heeft het werkelijk voortreffelijk gedaan. Ze was zeer enthousiast, vlotte babbel, leuk in contact en zeer veel te vertellen. Flexibel in wat willen zien ( bezichtigen ). Wekt geen seconde aan tijd gebonden te zijn. Vind het dus ook niet erg iets langer door te gaan. Ze was er voor ons en die indruk gaf ze ook op een hele aangename manier.
10,0
Zeer behulpzame en deskundige gids ( Zsuzsanna van Wonderguides) .Rondleiding in ontspannen sfeer,zonder haast,waardoor de overeengekomen tijd (4 uur) ruim en zonder probleem overschreden werd. Zeker aan te bevelen!
10,0
Katalin kwam ons in het hotel ophalen. We hebben veel gezien, ondanks dat het voor haar af en toe puzzelen was, omdat wij de dag ervoor al de fietstocht hadden gemaakt. Ze heeft veel verteld, en heeft absoluut niet op haar horloge gekeken of de tijd niet voorbij was. We hebben een uur langer doorgelopen. Het is een top-gids, met al haar enthousiasme!
10,0
Budapest Wonderguides

Budapest Wonderguides

Na jaren als gids gewerkt te hebben besloten Zsuzsanna, Julia en Katalin in 2015 om hun krachten en kennis te bundelen. Ze richtten Budapest Wonderguides op en ontwikkelden verschillende unieke rondleidingen, dagtrips en tours op maat. Inmiddels nemen ze dagelijks bezoekers van de stad mee op een leuke ontdekkingsreis langs alles dat Boedapest zo bijzonder maakt.

9,6
5 beoordelingen
5 activiteiten

Inclusief

  • Ervaren lokale privé gids

Praktische informatie

Taal gids Engels
Duur 4 uur
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Na je boeking spreekt de gids een centrale plek in Boedapest met je af