Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Boedapest

Fietstours in Boedapest

Ontdek Boedapest met de fiets! Met deze fietstours maak je kennis met alle highlights en verborgen geheimen van Boedapest. Wij hebben de leukste fietstours met Nederlandse gidsen zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Deze fietstours staan garant voor een persoonlijke en gezellige ontdekkingstocht door Boedapest. Kies uit onze exclusieve selectie, fiets heerlijk door de stad en geniet volop van je bezoek aan betoverend Boedapest.


De ideale kennismaking

Het beste van Boedapest fietstour

Ervaar het beste van Boedapest met deze leuke fietstour met Nederlandstalige gids. In korte tijd zie je alle belangrijke bezienswaardigheden en unieke plekjes van de stad, zo leer je Boedapest meteen goed kennen. Fiets ontspannen door de stad, proef de sfeer van Boedapest en krijg de beste lokale tips van de gids!

Bekijk & boek

Highlights & Goulash

Wheels & Meals fietstour

Met deze leuke fietstour fiets je samen met een vriendelijke en gepassioneerde lokale Engelstalige gids door compleet Boedapest! Je ziet alle highlights van de stad krijgt een uitstekend beeld van de bijzondere historie, cultuur en sfeer. Bijzonder aan deze fietstour is de stop bij een gezellig openlucht restaurant in een prachtig park. Hier ga je de beste goulash van Boedapest proeven!

Bekijk & boek

Ervaar compleet Boedapest

Ontdek Boedapest e-bike fietstour

Wil je een zo compleet mogelijk beeld krijgen van al het bijzondere dat Boedapest te bieden heeft? Met deze e-bike fietstour ontdek je met gemak alle highlights, unieke plekjes en bijzondere monumenten van de stad! Onder begeleiding van een deskundige Nederlandstalige gids ervaar je een heerlijk ontspannen en verrassend leuke kennismaking met het beste van Boedapest.

Bekijk & boek

Verken de omgeving

Szentendre Bike & Boat fietstour

Fiets heerlijk ontspannen vanuit Boedapest naar het prachtige dorp Szentendre. Onderweg fiets je samen met een uitstekende Engelstalige gids langs de Romeinse ruïnes, prachtige helderblauwe meren en schitterende natuur. In Szentrendre heb je alle tijd om het pittoreske dorp te verkennen. De terugweg is per boot over de Donau!

Bekijk & boek

Duik de historie in

Burcht van Boeda fietstour

Fiets door historisch Boedapest met deze unieke fietstour! Samen met een deskundige Engelstalige gids duik je de historie van Boedapest in. Je fietst langs plekken zoals het Vissersbastion, het Koninklijk Paleis en de Burcht van Boeda. Hier kom je meer te weten over deze bijzondere plekken en leer je Boedapest zo steeds beter kennen.

Bekijk & boek

Privé gids

Boedapest Privé fietstour

Ervaar Boedapest op z'n best met deze privé fietstour onder begeleiding van een Nederlandstalige gids! Fiets ontspannen door Boedapest en geniet volop van de heerlijke sfeer, unieke bezienswaardigheden en bijzondere plekjes van de stad. De gids zorgt voor een fietstour die volledig aansluit op jullie wensen, zodat jij en je groep een geweldige kennismaking met Boedapest beleven.

Bekijk & boek

Voor de insiders

Verborgen Boedapest e-bike fietstour

Duik het échte Boedapest in met deze fietstour langs de beste verborgen plekjes van de stad. Je leert de geheimen van de stad kennen en ontdekt unieke kanten van de stad die de standaard toerist niet snel zal ontdekken. Onder begeleiding van een ervaren lokale Nederlandstalige gids proef je de sfeer van de stad, kom je meer te weten over de bijzondere historie en cultuur en krijg je de beste lokale tips!

Bekijk & boek