Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Boedapest

Fietstours in Boedapest

Boedapest is een prachtige stad en een ideale bestemming voor een weekendje weg of een korte citytrip. Ervaar het beste van Boedapest en doe een fietstour met een leuke Nederlands- of Engelstalige local als gids! Je ziet alle bezienswaardigheden ontspannen met de fiets en leert Boedapest écht kennen. Kies je fietstour en ontdek Boedapest!


De ideale kennismaking

Het Beste van Boedapest Fietstour

Ervaar het beste van Boedapest met deze leuke fietstour met Nederlandstalige gids. In korte tijd zie je alle belangrijke bezienswaardigheden en unieke plekjes van de stad, zo leer je Boedapest meteen goed kennen. Fiets ontspannen door de stad, proef de sfeer van Boedapest en krijg de beste lokale tips van de gids!

Bekijk & boek

Voor de insiders

Verborgen Boedapest e-bike fietstour

Duik het échte Boedapest in met deze fietstour langs de beste verborgen plekjes van de stad. Je leert de geheimen van de stad kennen en ontdekt unieke kanten van de stad die de standaard toerist niet snel zal ontdekken. Onder begeleiding van een ervaren lokale Nederlandstalige gids proef je de sfeer van de stad, kom je meer te weten over de bijzondere historie en cultuur en krijg je de beste lokale tips!

Bekijk & boek

Fiets langs de highlights

Wheels & Meals fietstour

Fiets langs de highlights in Boedapest en leer de cultuur en van deze historische stad kennen. Proef onderweg de beste Goulash van de stad bij een open-air restaurant in een prachtig park!

Bekijk & boek

Privé gids

Boedapest Privé fietstour

Ervaar Boedapest op z'n best met deze privé fietstour onder begeleiding van een Nederlandstalige gids! Fiets ontspannen door Boedapest en geniet volop van de heerlijke sfeer, unieke bezienswaardigheden en bijzondere plekjes van de stad. De gids zorgt voor een fietstour die volledig aansluit op jullie wensen, zodat jij en je groep een geweldige kennismaking met Boedapest beleven.

Bekijk & boek

Prachtige natuur

Szentendre Bike & Boat tour

Met deze dagvullende tour fiets je vanuit Boedapest een schitterende route naar het pittoreske middeleeuwse dorp Szentendre, waar je geniet van een lekkere lunch. Wandel vervolgens door dit pittoreske dorp. Je tocht terug naar Boedapest is per boot!

Bekijk & boek

Ervaar compleet Boedapest

Ontdek Boedapest e-bike fietstour

Wil je een zo compleet mogelijk beeld krijgen van al het bijzondere dat Boedapest te bieden heeft? Met deze e-bike fietstour ontdek je met gemak alle highlights, unieke plekjes en bijzondere monumenten van de stad! Onder begeleiding van een deskundige Nederlandstalige gids ervaar je een heerlijk ontspannen en verrassend leuke kennismaking met het beste van Boedapest.

Bekijk & boek

Het vlakke deel

Het beste van Pest fietstour

Fiets heerlijk ontspannen langs het beste van Pest, het vlakke deel van Boedapest. Veel van de belangrijkste en meest indrukwekkende bezienswaardigheden van Boedapest vind je in dit deel van de stad. Met deze leuke fietstour ga je op een verrassende ontdekkingstocht langs alle highlights, natuurlijk onder begeleiding van een leuke & deskundige lokale gids!

Bekijk & boek