Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Boedapest

Rondleidingen en stadswandelingen in Boedapest

Boedapest heeft enorm veel te bieden, van prachtige bezienswaardigheden en historische wijken tot de beroemde Turkse baden. De leukste manier om de highlights van Boedapest te ontdekken is door rondleiding te doen met een echte local als deskundige gids. Dit zijn de leukste wandeltours!


De ideale kennismaking

The Grand Budapest Privé Rondleiding

Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van Boedapest! Met deze privé rondleiding neemt de deskundige lokale gids je mee langs het beste van Boedapest. Je krijgt volop tips voor de rest van je verblijf in Boedapest, wat deze rondleiding perfect maakt om op de eerste of tweede dag van je citytrip te doen.

Bekijk & boek

De historie

Rondleiding door de Joodse Wijk

De Joodse Wijk in Boedapest is vooral bekend vanwege de Grote Synagoge, de grootste synagoge van Europa. Maar deze wijk heeft veel meer te vertellen. Met deze rondleiding ontdek je meer over de bewogen historie en zie je hoe de wijk tegenwoordig een van de hipste wijken van Boedapest is!

Bekijk & boek

Kunst & Architectuur

Art Nouveau in Boedapest wandeltour

Boedapest heeft aan het einde van de 19e eeuw een periode gekend van sterke economische vooruitgang. Dit wilden de Hongaren graag laten zien, waardoor er in Boedapest veel gebouwd is in een unieke Art Nouveau stijl. Met deze rondleiding laat de enthousiaste gids je de hoogtepunten zien van Art Nouveau in Boedapest!

Bekijk & boek

Proef de stad

Boedapest Food Tour

In Boedapest is natuurlijk meer te zien & doen dan alleen de fraaie architectuur en historische bezienswaardigheden. Dit is het ideale moment om de Hongaarse keuken te ontdekken! Met deze heerlijke food tour bezoek je de food hotspots van Boedapest en proef je de lekkerste Hongaarse specialiteiten. Heerlijk!

Bekijk & boek

De historie

Communisme in Boedapest

Wist je dat het communisme pas in 1989 Boedapest heeft verlaten? Dat dit veel eerder had kunnen gebeuren ontdek je tijdens deze unieke rondleiding. De deskundige lokale gids neemt je mee op een ontdekkingsreis langs de belangrijkste bezienswaardigheden rondom het communisme in Boedapest.

Bekijk & boek

Heerlijk zoet

Koffiehuizen Food Tour

Na een dagje Boedapest verkennen is het tijd voor een welverdiend kopje koffie en een lekker gebakje. Met deze verrukkelijke food tour hoef je niet zelf uren te zoeken naar de perfecte koffiebar, want de lokale gids weet de beste hotspots met gemak te vinden! Proef de lekkerste koffie, cakes, taartjes en chocolade!

Bekijk & boek