Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Boedapest

Rondleidingen en stadswandelingen in Boedapest

Boedapest heeft enorm veel te bieden, van prachtige bezienswaardigheden en historische wijken tot de beroemde Turkse baden. De leukste manier om de highlights van Boedapest te ontdekken is door rondleiding te doen met een echte local als deskundige gids. Dit zijn de leukste wandeltours!


Boedapest met een privé gids

Boedapest Privé Rondleiding

De ideale introductie op Boedapest! Met deze privé rondleiding laat een lokale gids je de hoogtepunten, hidden gems en bijzondere plekjes van de stad zien. Inclusief tickets voor openbaar vervoer en een drankje met wat lekkers!

Bekijk & boek

De historie

Rondleiding door de Joodse Wijk

De Joodse Wijk in Boedapest is vooral bekend vanwege de Grote Synagoge, de grootste synagoge van Europa. Maar deze wijk heeft veel meer te vertellen. Met deze rondleiding ontdek je meer over de bewogen historie en zie je hoe de wijk tegenwoordig een van de hipste wijken van Boedapest is!

Bekijk & boek

Kunst & Architectuur

Art Nouveau in Boedapest wandeltour

Boedapest heeft aan het einde van de 19e eeuw een periode gekend van sterke economische vooruitgang. Dit wilden de Hongaren graag laten zien, waardoor er in Boedapest veel gebouwd is in een unieke Art Nouveau stijl. Met deze rondleiding laat de enthousiaste gids je de hoogtepunten zien van Art Nouveau in Boedapest!

Bekijk & boek

De Hongaarse keuken

Culinaire Boedapest Food Tour

Boedapest is de ideale plek om het beste van de Hongaarse keuken te ontdekken. Met deze food tour neemt de foodie gids je mee langs de food hotspots, waar je de lekkerste Hongaarse specialiteiten gaat proeven!

Bekijk & boek

Essentiële historie

Communisme in Boedapest wandeltour

Het communisme is voor veel inwoners van Boedapest nog recent. In de stad zie je de invloed van het communisme dan ook op veel plekken terug. Met deze wandeltour neemt een deskundige lokale gids je mee langs het verhaal van het communisme in Boedapest.

Bekijk & boek

Goede koffie en lekkere taartjes

De Koffiehuizen van Boedapest Food Tour

Boedapest heeft een rijke koffiecultuur, wat je terugziet in de vele koffiehuizen. Met deze food tour neemt de gids je mee op een lekkere proeverij langs deze unieke plekken! Je proeft de heerlijke zoete lekkernijen en geniet van een lekker bakje koffie!

Bekijk & boek