Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Top 10 Tours in Boedapest

Leuke dingen om te doen in Boedapest

Ontdek de hoogtepunten en proef de heerlijke sfeer van Boedapest met de beste lokale gidsen! Deze ervaren local insiders kennen de stad als geen ander en laten je graag zien hoe bijzonder Boedapest is. Zie de meest unieke plekken en highlights van Boedapest. Met onze selectie van de leukste dingen om te doen in Boedapest.


De ideale kennismaking

Het beste van Boedapest fietstour

Ervaar het beste van Boedapest met deze leuke fietstour met Nederlandstalige gids. In korte tijd zie je alle belangrijke bezienswaardigheden en unieke plekjes van de stad, zo leer je Boedapest meteen goed kennen. Fiets ontspannen door de stad, proef de sfeer van Boedapest en krijg de beste lokale tips van de gids!

Bekijk & boek

Boedapest met een privé gids

Boedapest Privé Rondleiding

De ideale introductie op Boedapest! Met deze privé rondleiding laat een lokale Engelstalige gids je de hoogtepunten, verborgen geheimen en bijzondere plekjes van de stad zien. Inclusief tickets voor openbaar vervoer en een drankje met wat lekkers!

Bekijk & boek

Ervaar compleet Boedapest

Ontdek Boedapest e-bike fietstour

Wil je een zo compleet mogelijk beeld krijgen van al het bijzondere dat Boedapest te bieden heeft? Met deze e-bike fietstour ontdek je met gemak alle highlights, unieke plekjes en bijzondere monumenten van de stad! Onder begeleiding van een deskundige Nederlandstalige gids ervaar je een heerlijk ontspannen en verrassend leuke kennismaking met het beste van Boedapest.

Bekijk & boek

De Hongaarse keuken

Culinaire Boedapest Food Tour

Boedapest is de ideale plek om het beste van de Hongaarse keuken te ontdekken. Met deze food tour neemt de foodie gids je mee langs de food hotspots, waar je de lekkerste Hongaarse specialiteiten gaat proeven!

Bekijk & boek

Verken de omgeving

Szentendre Bike & Boat fietstour

Fiets heerlijk ontspannen vanuit Boedapest naar het prachtige dorp Szentendre. Onderweg fiets je langs de Romeinse kust en prachtige helderblauwe meren. In Szentrendre heb je alle tijd om het pittoreske dorp te verkennen. De terugweg is per boot over de Donau!

Bekijk & boek

Essentiële historie

Communisme in Boedapest wandeltour

Het communisme is voor veel inwoners van Boedapest nog recent. In de stad zie je de invloed van het communisme dan ook op veel plekken terug. Met deze wandeltour neemt een deskundige lokale gids je mee langs het verhaal van het communisme in Boedapest.

Bekijk & boek

Highlights & Goulash

Wheels & Meals fietstour

Met deze leuke fietstour fiets je samen met een vriendelijke en gepassioneerde lokale gids door compleet Boedapest! Je ziet alle highlights van de stad krijgt een uitstekend beeld van de bijzondere historie, cultuur en sfeer. Bijzonder aan deze fietstour is de stop bij een gezellig openlucht restaurant in een prachtig park. Hier ga je de beste goulash van Boedapest proeven!

Bekijk & boek

Historische architectuur

De Burcht van Boeda rondleiding

Verdiep je in de historische kant van Boedapest met deze rondleiding door het bijzondere Burchtdistrict. Wandel door kronkelende straatjes, bezoek oude winkeltjes en bewonder de geweldige architectuur!

Bekijk & boek

Goede koffie en lekkere taartjes

De Koffiehuizen van Boedapest Food Tour

Boedapest heeft een rijke koffiecultuur, wat je terugziet in de vele koffiehuizen. Met deze food tour neemt de gids je mee op een lekkere proeverij langs deze unieke plekken! Je proeft de heerlijke zoete lekkernijen en geniet van een lekker bakje koffie!

Bekijk & boek

Voor de fijnproever

Craft Beer Cruise op de Danube

Maak kennis met de lekkerste lokale biertjes van Boedapest. Met deze cruise over de Danube zie je de highlights van Boedapest vanaf het water en proef je vijf uitstekende lokale craft beers!

Bekijk & boek

De historie

Rondleiding door de Joodse Wijk

De Joodse Wijk in Boedapest is vooral bekend vanwege de Grote Synagoge, de grootste synagoge van Europa. Maar deze wijk heeft veel meer te vertellen. Met deze rondleiding ontdek je meer over de bewogen historie en zie je hoe de wijk tegenwoordig een van de hipste wijken van Boedapest is!

Bekijk & boek

Begin de avond goed

Wijnproeverij Cruise op de Danube

Het ideale begin van een leuke avond in Boedapest! Met deze boottocht over de rivier de Danube zie je niet alleen Boedapest op een prachtige manier, maar ga je ook een aantal lekkere Hongaarse wijnen proeven!

Bekijk & boek