Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Boedapest Privé fietstour

Ontdek het beste van Boedapest met een privé gids

Hoogtepunten

Boedapest Privé fietstour

Door
iBikeBudapest
iBikeBudapest
8,8
Ervaar Boedapest op z'n best met deze privé fietstour onder begeleiding van een Nederlandstalige gids! Fiets ontspannen door Boedapest en geniet volop van de heerlijke sfeer, unieke bezienswaardigheden en bijzondere plekjes van de stad. De gids zorgt voor een fietstour die volledig aansluit op jullie wensen, zodat jij en je groep een geweldige kennismaking met Boedapest beleven.
Starttijd
De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point
Veres Pálné u. 40 (in de buurt van Fővám tér), Boedapest
Duur
2 uur, 30 minuten
Taal gids
Nederlands

De highlights

 • Ontdek Boedapest met een Nederlandstalige privé gids!
 • Fiets langs de hoogtepunten van Boedapest
 • Gegarandeerd een privé fietstour met je eigen reisgezelschap
 • De fietstour kan aangepast worden op jullie wensen
 • De meest persoonlijke kennismaking met Boedapest
 • Jullie gids geeft de beste lokale tips, helemaal afgestemd op jullie groep

Dit ga je beleven

Wat te doen in Boedapest met je vrienden, college's of gezin? Ontdek het beste van Boedapest met deze fietstour onder begeleiding van een deskundige Nederlandstalige privé gids! Je bent er altijd van verzekerd dat je alleen met je eigen gezin, groep of reisgezelschap fietst. De Nederlandse gids neemt jullie mee langs de meest bijzondere bezienswaardigheden, historische monumenten, verborgen plekjes en hotspots van de stad. Zo maken jullie op een leuke en unieke manier kennis met de historie, lokale sfeer en identiteit van Boedapest.

Jullie privé gids heeft alle tijd om jullie te laten zien wat Boedapest zo speciaal maakt. Op basis van jullie voorkeuren krijgt de fietstour een persoonlijk randje. Uiteraard geeft de gids jullie onderweg uitstekende tips voor leuke restaurants, winkelstraatjes, cafés en andere hotspots. Fietsen in Boedapest is een erg leuke manier om kennis te maken met Boedapest op een ontspannen en persoonlijke manier.

Inclusief

 • Gebruik van goede fietsen
 • Een deskundige Nederlandstalige privé gids
 • E-bike upgrade mogelijk (€20 extra)
 • Stops met leuke achtergrondinformatie
 • Handige tips voor de rest van jullie verblijf in Boedapest
 • De mogelijkheid om de fietstour aan te passen op jullie wensen

Beoordelingen

8,2
Erg goed

Op basis van 12 beoordelingen

Lieve Belgische gids gehad ze fietste alleen wel behoorlijk door maar wist verrassend veel van de Hongaarse geschiedenis . Was een fijne fietstocht
8,0
aanrader, nederlandse gids Attila is erg goed en leuk! Wel oudere fietsen.
8,0
Leuke informatieve fietstoer met een hele aardige gids. Leuke tips over ijstentje en restaurantjes gekregen voor de volgende dagen. Het 2e deel van de fietstoer in overleg bepaald omdat we op een bepaalde plek al geweest waren en de volgende dag nog naar het Heldenplein wilden. Super! Echt een aanrader.
9,0
Het meisje wat ons de rondleiding gaf, was hartstikke aardig en vriendelijk. De fietstocht was goed te doen, maar we konden goed merken dat ze HAAR rondje fietste, wat wij heel goed merkten. We stelden haar vragen waar ze geen antwoord op kon geven. Ook gaven we aan dat we al op het Heldenplein waren geweest en daar alles al gezien hadden, maar toch fietsten we er heen, wat zonde van onze tijd was. Wij wilden graag naar de Joodse wijk, markthal, en we vroegen ook een paar keer of ze ons naar de restaurantjes in de gewelven kon laten zien, want daar wilden we graag gaan eten, dit omdat het mooi is en met live muziek, maar dat wist ze niet en had ze nooit van gehoord. Ook wilden wij graag daar gaan eten, waar de plaatselijke bevolking gaat eten, want wij vinden het fijn als we ook onder de plaatselijke bevolking zijn. Aan dit alles heeft ze geen gehoor gegeven en dat vonden wij toch SUPER jammer van de fietstocht. Maar het was wel heel leuk om te doen
6,0
iBikeBudapest

iBikeBudapest

In 2011 startte Ralph zijn eerste fietstourbedrijf in Belgrado, na er al een aantal jaren gewoond te hebben. Inmiddels is het concept in 2017 uitgebreid naar Boedapest, waar local Daniel met zijn team vol passie laat zien waarom Boedapest zo’n geweldige stad is.

8,8
71 beoordelingen
4 activiteiten