Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Top 10 tours & activiteiten in Boedapest

Ontdek onze top 10 tours & activiteiten in Boedapest, exclusief geselecteerd op kwaliteit en met gidsen & locals vol expertise en passie voor Boedapest

Top 10 tours & activiteiten in Boedapest

Ontdek het beste van Boedapest met onze collectie van de leukste tours & activiteiten in Boedapest. Onze experts selecteren alleen de beste gidsen & tours op kwaliteit en échte passie voor Boedapest. Zo ontdek je gegarandeerd de beste bezienswaardigheden, verborgen geheimen en gezellige plekjes van Boedapest. Kies uit onze exclusieve selectie en geniet volop van Boedapest!

Hoogtepunten

Het beste van Boedapest fietstour

Zie alle highlights met een Nederlandstalige gids

Ervaar het beste van Boedapest met deze leuke fietstour met Nederlandstalige gids. In korte tijd zie je alle belangrijke bezienswaardigheden en unieke plekjes van de stad, zo leer je Boedapest meteen goed kennen. Fiets ontspannen door de stad, proef de sfeer van Boedapest en krijg de beste lokale tips van de gids!

Bekijk & boek
Hoogtepunten

Privé Rondleiding door Boedapest

Ontdek het beste van Boedapest met een lokale gids!

De ideale introductie op Boedapest! Met deze privé rondleiding laat een deskundige lokale gids je de hoogtepunten, verborgen geheimen en meest bijzondere plekken van de stad zien. Deze privé rondleiding is bovendien eenvoudig aan te passen op jullie wensen.

Bekijk & boek
Hoogtepunten

Wheels & Meals fietstour

Ontdek alle highlights en proef de beste Goulash!

Met deze leuke fietstour fiets je samen met een vriendelijke en gepassioneerde lokale gids door compleet Boedapest! Je ziet alle highlights van de stad krijgt een uitstekend beeld van de bijzondere historie, cultuur en sfeer van Boedapest. Uniek aan deze fietstour is de stop bij een gezellig openlucht restaurant in een prachtig park. Hier ga je de beste goulash van Boedapest proeven!

Bekijk & boek
Hapjes & drankjes

Boedapest Food Tour

Heerlijke proeverij langs dé food hotspots van de stad

Boedapest is de ideale plek om het beste van de Hongaarse keuken te ontdekken. Met deze food tour neemt de foodie gids je mee langs de food hotspots, waar je de lekkerste Hongaarse specialiteiten gaat proeven!

Bekijk & boek
Hoogtepunten

Ontdek Boedapest e-bike fietstour

Zie compleet Boedapest ontspannen met een e-bike!

Wil je een zo compleet mogelijk beeld krijgen van al het bijzondere dat Boedapest te bieden heeft? Met deze e-bike fietstour ontdek je met gemak alle highlights, unieke plekjes en bijzondere monumenten van de stad! Onder begeleiding van een deskundige Nederlandstalige gids ervaar je een heerlijk ontspannen en verrassend leuke kennismaking met het beste van Boedapest.

Bekijk & boek
Lokaal & uniek

Burcht van Boeda fietstour

Verken de historische kant van Boedapest met de fiets

Fiets door historisch Boedapest met deze unieke fietstour! Samen met een deskundige Engelstalige gids duik je de historie van Boedapest in. Je fietst langs plekken zoals het Vissersbastion, het Koninklijk Paleis en de Burcht van Boeda. Hier kom je meer te weten over deze bijzondere plekken en leer je Boedapest zo steeds beter kennen.

Bekijk & boek
Avontuur

Szentendre Bike & Boat tour

Heerlijk fietsen naar Szentendre & terug per boot!

Met deze dagvullende tour fiets je vanuit Boedapest naar het pittoreske middeleeuwse dorp Szentendre, waar je gaat genieten van een lekkere lunch. Onderweg naar Szentendre fiets je een ontspannen route langs de Donau en door schitterende landschappen. Onder begeleiding van een vriendelijke & ervaren gids stop je onderweg bij verschillende bijzondere plekken en heb je zelfs de mogelijkheid om even heerlijk te zwemmen in een helderblauw meer. Je tocht terug naar Boedapest is per boot!

Bekijk & boek
Lokaal & uniek

Verborgen Boedapest e-bike fietstour

Ontdek de beste verborgen plekjes van Boeadapest

Duik het échte Boedapest in met deze fietstour langs de beste verborgen plekjes van de stad. Je leert de geheimen van de stad kennen en ontdekt unieke kanten van de stad die de standaard toerist niet snel zal ontdekken. Onder begeleiding van een ervaren lokale Nederlandstalige gids proef je de sfeer van de stad, kom je meer te weten over de bijzondere historie en cultuur en krijg je de beste lokale tips!

Bekijk & boek
Hoogtepunten

Boedapest Privé fietstour

Ontdek het beste van Boedapest met een privé gids

Ervaar Boedapest op z'n best met deze privé fietstour onder begeleiding van een Nederlandstalige gids! Fiets ontspannen door Boedapest en geniet volop van de heerlijke sfeer, unieke bezienswaardigheden en bijzondere plekjes van de stad. De gids zorgt voor een fietstour die volledig aansluit op jullie wensen, zodat jij en je groep een geweldige kennismaking met Boedapest beleven.

Bekijk & boek
Hapjes & drankjes

De Koffiehuizen van Boedapest Food Tour

Ontdek de beste koffiehuizen en proef de tradities!

Boedapest heeft een rijke koffiecultuur, wat je terugziet in de vele koffiehuizen. Met deze foodtour neemt de gids je mee op een lekkere proeverij langs deze unieke plekken!

Bekijk & boek