Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Dublin Privé fietstour

Een privé fietstour met je eigen reisgezelschap!

Lokaal & uniek

Dublin Privé fietstour

Doe een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's en fiets langs de hoogtepunten van Dublin met jullie eigen lokale privé gids. Ervaar Dublin op een persoonlijke manier met deze privé fietstour op maat. Deze fietstour is ook geschikt voor grote groepen.
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point The Multi-Storey Car Park, Drury Street, Dublin 2 (D02 V261 in Google Maps)
Duur 2 uur, 45 minuten
Taal gids Engels

De highlights

 • Fiets langs het beste van Dublin!
 • Ontdek wat deze Ierse hoofdstad zo speciaal maakt
 • Onder begeleiding van je eigen privé gids(sen)!
 • Gegarandeerd alleen fietsen met je eigen reisgezelschap
 • De fietstour is makkelijk op maat aan te passen op je wensen
 • Je krijgt de volle aandacht van de gids, dus ook de beste tips!
 • Ook ideaal voor grotere groepen, schoolklassen & excursies
 • Betaal makkelijk vooraf bij het meeting point met cash

Dit ga je beleven

Ontdek Dublin met je vrienden, college's of gezin en een lokale privé gids! Je bent er altijd van verzekerd dat je alleen met je eigen reisgezelschap fietst door Dublin. Het thema en de inhoud van de fietstour kunnen eenvoudig aangepast worden op jullie wensen. Geef je voorkeuren dus aan bij het plaatsen van je boeking!

Omdat je met je eigen reisgezelschap fietst heeft de gids alle tijd om je te laten zien wat Dublin zo speciaal maakt. Je maakt kennis met alle belangrijke bezienswaardigheden in Dublin en ziet ook nog een aantal unieke verborgen plekjes. Daarnaast krijgt je zo de beste tips voor leuke hotspots, restaurants, winkelstraatjes, cafés en andere plekken die je stedentrip extra bijzonder maken. Deze privé fietstour is ook ideaal voor grotere groepen, schoolklassen, bedrijfsuitjes en excursies!

Personen die geen fietservaring hebben kunnen niet deelnemen aan de fietstour. Tijdens deze fietstour draag je een reflectievestje en een helm. Dit is voor je eigen veiligheid.

Inclusief

 • Uitstekende fietsen
 • Ervaren lokale Engelstalige gids
 • Reflectievest en helm

Beoordelingen

8,6
Erg goed

Op basis van 5 beoordelingen

Tour gaat dwars door de stad langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Gids vertelt erg leuk.
9,0
Het was een fijne manier om de stad te ontdekken. Op de fiets hebben we heel veel gezien en konden we ook bekijken waar we naar terug wilden gaan. Het geeft een mooie globale indruk van de diversiteit van de stad. De gids was vriendelijk en wist ontzettend veel te vertellen. Zeker een aanrader.
9,0
Leuk persoonlijk en enthousiaste begeleiding. Geen lange trage saaie verhalen meet enthousiast korte toelichting of bezienswaardigheden.
8,0
een informatieve fietstoer, goed verzorgd materiaal en een fijne gids
9,0
The Lazy Bike Tour Comany

The Lazy Bike Tour Comany

Zijn liefde voor fietsen ontstond bij Hugh al als kind. Na jaren in het bedrijfsleven gewerkt te hebben besloot hij her roer om te gooien en ging hij aan de slag als gids in zijn geboorteplaats Dublin. Na 5 jaren met plezier als gids gewerkt te hebben richtte hij in 2015 The Lazy Bike Tour Company, om zo zijn liefde voor fietsen te combineren met zijn passie voor Dublin.

9,0
1 beoordeling
3 activiteiten