Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Middeleeuws Dublin wandeltour

Ontdek Middeleeuws Dublin met een deskundige privé gids

Lokaal & uniek

Middeleeuws Dublin wandeltour

Dublin heeft een rijke historie die teruggaat tot voor de Vikingen. Met deze privé wandeltour verken je de historische verhalen en plekken van de stad, van de Vikingen tot de Middeleeuwen.
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Trinity College (hoofdingang)
Duur 3 uur
Taal gids Engels

De highlights

  • Een verrassend leuke privé tour door de historie van Dublin
  • Onder begeleiding van een deskundige gids
  • Ontdek het Dublin van de Vikingen tot de Middeleeuwen
  • Bekijk de belangrijkste historische spots
  • De gids neemt je echt mee de historie in!

Dit ga je beleven

Een wandeling door Dublin is een ontdekkingstocht langs een boeiende historie. Dublin heeft door de eeuwen heen verschillende belangrijke rollen gespeeld die allemaal hun stempel op de stad hebben gedrukt. Met deze leuke privé wandeltour duik je de historie in en ervaar je de meest bijzondere verhalen en bezienswaardigheden van de stad!

Je zal meer te weten komen over de rol van de Vikingen, die van Dublin een belangrijke handelspost maakten. In de Middeleeuwen was Dublin een stad vol rijke koopmannen, vlees- en visverkopers, bakkers en brouwerijen. Een echte handelsstad! De gids zal je de belangrijkste plekken laten zien en bijzondere verhalen vertellen waardoor je de historie van Dublin van dichtbij beleeft. Een leuke & unieke wandeltour door Dublin, met je eigen privé gids!

Inclusief

  • Deskundige privé gids

Beoordelingen

5,0
Matig

Op basis van 1 beoordeling

De term middeleeuws is misleidend, er is nauwelijks iets over van de middeleeuwen in Dublin. Overigens hadden wij een zeer enthousiaste en prettige gids.
5,0
Historical Walking Tours of Dublin

Historical Walking Tours of Dublin

Al sinds 1986 verzorgen de gidsen van Historical Walking Tour of Dublin deskundige rondleidingen door Dublin. Veel van de gidsen studeren geschiedenis aan Trinity College Dublin, om zo hun uitgebreide kennis te combineren met een enthousiaste en toegankelijke rondleiding vol legendes, interessante verhalen en leuke weetjes.

7,5
4 beoordelingen
2 activiteiten