Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Dublin fietstour

Zie het beste van Dublin met een echte lokale gids!

Hoogtepunten

Ontdek Dublin fietstour

Beleef een bijzonder leuke introductie op de hoofdstad van Ierland! Met deze fietstour ontdek je de cultuur, historie en hoogtepunten van deze veelzijdige stad heerlijk ontspannen met de fiets. Onder begeleiding van een goede lokale gids ervaar je Dublin op een verrassende manier.
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point The Multi-Storey Car Park, Drury Street, Dublin 2 (D02 V261 in Google Maps)
Duur 2 uur, 45 minuten
Taal gids Engels

De highlights

  • De ideale kennismaking met Dublin!
  • Verken de charme, historie, cultuur en hoogtepunten van de stad
  • Onder begeleiding van een deskundige gids (een echte local)
  • Van Dublin Castle tot de Guinness brouwerij, je ziet alle highlights
  • Je krijgt handige tips van de gids voor de rest van je verblijf in Dublin
  • Betaal bij eenvoudig met cash bij aanvang van de tour

Dit ga je beleven

Een verrassend leuke manier om met Dublin kennis te maken is door mee te doen aan deze fietstour met gids! De ervaren gids weet als echte local de beste bezienswaardigheden in Dublin te vinden en geeft je handige tips voor de rest van je verblijf in deze Ierse hoofdstad. Wist je dat fietsen in Dublin een erg leuke manier is om in korte tijd enorm veel van de stad te zien?

De fietstour start in het centrum van de stad, bij Cafe Rothar. Vanaf daar fiets je onder andere naar bezienswaardigheden als College Green, Dublin Castle, de Guinness brouwerij, St Patrick's Cathedral, Temple Bar, de 'Italiaanse wijk' van Dublin en Merrion Square met het beroemde beeld van Oscar Wilde.

Bij iedere stop vertelt de gids je graag meer over de plek en kom je verrassend leuke dingen te weten over Dublin, haar inwoners, historie en cultuur. Naast de hoogtepunten kom je ook langs de hidden gems van de stad, zoals het Gray Street's Catholic Emancipation monument, de 18e eeuwse Roe's Distillery windmolen en het Europese hoofdkwartier van Google. Ook fiets je naar het 'nieuwe Dublin' in het oosten bij de zee, waar je de omgeving van de Grand Canal Dock gaat verkennen. Zo krijg je een uitstekend overzicht van Dublin, leer je de stad echt goed kennen en geef je makkelijk een leuke invulling aan de rest van je verblijf in de stad!

Personen die geen fietservaring hebben kunnen niet deelnemen aan de fietstour. Tijdens deze fietstour draag je een reflectievestje en een helm. Dit is voor je eigen veiligheid.

Inclusief

  • Gebruik van goede fietsen
  • Vriendelijke & deskundige lokale gids
  • Helm en veiligheidsvest
  • Biscuit snack
Ontdek Dublin fietstour
Ontdek Dublin fietstour
Ontdek Dublin fietstour
Ontdek Dublin fietstour

Beoordelingen

8,7
Erg goed

Op basis van 16 beoordelingen

Een heerlijke tocht met supergids. Ivm minder waren hadden wij met zijn 2en een privé tour. Veel goede info en gezellige gids. Goede indruk van Dublin, prima fietsen. En alhoewel links fietsen voor ons even wennen was, loodste de gids onze prima door het drukke verkeer. De enige reden waarom we geen 10 geven is omdat we moeite hadden het te vinden. Achter in een parkeergarage, maar geen goede aanduiding met bv een bord van CitySpotters. Verder een absolute aanrader en een van de hoogtepunten van onze Dublin tour.
9,0
Duidelijke entausiaste tour die een goed en uitgebreid beeld van de stad geeft
8,0
Hele leuke manier om Dublin te verkennen, met een prima gids!
8,0
Het een hele uitgebreide tour met heel veel uitleg over Dublin. Ik zou deze tour iedereen aanraden die nieuw in de stad is. Na deze tour weet je alles van Dublin. De Tour brengt je naar alle historische plekken in de stad. Doen!!
10,0
See Dublin by Bike

See Dublin by Bike

Seán en Julian wonen al meer dan 30 jaar in Dublin en kennen de stad op hun duim. Hun liefde voor Dublin combineerden ze met hun passie voor fietsen en zo ontstond See Dublin by Bike. Ontdek de charme van Dublin met de dagelijkse fietstour van Seán en Julian en ervaar zelf waarom Dublin zo geliefd is bij de locals.

8,7
21 beoordelingen
2 activiteiten