Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Dublin fietstour

Beleef een bijzonder leuke introductie op de hoofdstad van Ierland! Met deze fietstour ontdek je de cultuur, historie en hoogtepunten van deze veelzijdige stad heerlijk ontspannen met de fiets. Onder begeleiding van een goede lokale gids ervaar je Dublin op een verrassende manier.
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point The Multi-Storey Car Park, Drury Street, Dublin 2 (D02 V261 in Google Maps)
Duur 2 uur, 45 minuten
Taal gids Engels

De highlights

  • De ideale kennismaking met Dublin!
  • Verken de charme, historie, cultuur en hoogtepunten van de stad
  • Onder begeleiding van een deskundige gids (een echte local)
  • Van Dublin Castle tot de Guinness brouwerij, je ziet alle highlights
  • Je krijgt handige tips van de gids voor de rest van je verblijf in Dublin
  • Betaal bij eenvoudig met cash bij aanvang van de tour

Dit ga je beleven

Een verrassend leuke manier om met Dublin kennis te maken is door mee te doen aan deze fietstour met gids! De ervaren gids weet als echte local de beste bezienswaardigheden en hotspots te vinden en geeft je handige tips voor de rest van je verblijf in deze Ierse hoofdstad.

De fietstour start in het centrum van de stad, bij Cafe Rothar. Vanaf daar fiets je onder andere naar bezienswaardigheden als College Green, Dublin Castle, de Guinness brouwerij, St Patrick's Cathedral, Temple Bar, de 'Italiaanse wijk' van Dublin en Merrion Square met het beroemde beeld van Oscar Wilde.

Bij iedere stop vertelt de gids je graag meer over de plek en kom je verrassend leuke dingen te weten over Dublin, haar inwoners, historie en cultuur. Naast de hoogtepunten kom je ook langs de hidden gems van de stad, zoals het Gray Street's Catholic Emancipation monument, de 18e eeuwse Roe's Distillery windmolen en het Europese hoofdkwartier van Google. Ook fiets je naar het 'nieuwe Dublin' in het oosten bij de zee, waar je de omgeving van de Grand Canal Dock gaat verkennen. Zo krijg je een uitstekend overzicht van Dublin, leer je de stad echt goed kennen en geef je makkelijk een leuke invulling aan de rest van je verblijf in de stad!

Personen die geen fietservaring hebben kunnen niet deelnemen aan de fietstour. Tijdens deze fietstour draag je een reflectievestje en een helm. Dit is voor je eigen veiligheid.

Inclusief

  • Gebruik van goede fietsen
  • Vriendelijke & deskundige lokale gids
  • Helm en veiligheidsvest
  • Biscuit snack
Ontdek Dublin fietstour
Ontdek Dublin fietstour
Ontdek Dublin fietstour
Ontdek Dublin fietstour

Beoordelingen

8,8
Erg goed

Op basis van 13 beoordelingen

Het een hele uitgebreide tour met heel veel uitleg over Dublin. Ik zou deze tour iedereen aanraden die nieuw in de stad is. Na deze tour weet je alles van Dublin. De Tour brengt je naar alle historische plekken in de stad. Doen!!
10,0
Goede rondleiding door Kate. Ze wist veel en had leuke eigen theorieen over het ontstaan van gebouwen en hoe dingen ontstaan waren. Dit weekend lagen er toevallig tallships in de haven. Hier heeft ze speciaal een extra rondje naartoe gemaakt om ze te kunnen bewonderen.
9,0
Het was een geweldige manier om veel van Dublin te zien en te leren, onder begeleiding van twee fantastische ambassadeurs van de stad: Kate en Collin. Goede verhalen, duidelijke informatie, fijn fietstempo; echt een hele dikke aanrader voor eenieder die Dublin bezoekt. Dit geeft een extra dimensie aan je trip!
10,0
Met een enthousiaste Kate als gids hebben we in n kleine 3 uur enkele mooie plekjes van Dublin gezien. Met leuke en vaak ook historische verhalen. De rare mix van architectuur in Dublin is gezien de beschikbare tijd zijdelings aan bod gekomen; voor de volgende tocht.
8,0
See Dublin by Bike

See Dublin by Bike

Seán en Julian wonen al meer dan 30 jaar in Dublin en kennen de stad op hun duim. Hun liefde voor Dublin combineerden ze met hun passie voor fietsen en zo ontstond See Dublin by Bike. Ontdek de charme van Dublin met de dagelijkse fietstour van Seán en Julian en ervaar zelf waarom Dublin zo geliefd is bij de locals.

8,7
18 beoordelingen
2 activiteiten